2009 Aralık Anneleri

fatma neye nasıl tepki verceklerini anlam ıyorki insan bak bn yağmura ilk 1tane pepe ördüm ama öle uyduruk ördüm dandik oldu ayy bayıldı ona hep elinde sonra 2 tane daha ördüm bak başkalarına bunlarda şila ördüm bebe ördüm kız yüzlerine bakmıyor bebeyide çok sevdi ama gündüz hep oynuyor onunla şilayı pek takmadı garipler işte ayy o kediye bayılmıştım bn ya demek tüy döküyor ii değil o zaman tabi ii yapm ışsın geri vermekle kıyamam ya arıyor demek çok sevmiş bunların hepsi aynı ya kedi hastası

selam kızlar giriyorum bezgin bezgin okuyup çıkıyorum kız uyanıkken hiç açmıyorum hatta saklıyorum dolaba çünkü deli oldu başından ayrılmıyor eee zararlı pepeye hastayız pepe bulamazsa calio o da yoksa yeni tutkusu arthur o da dün başladı anne atu bitti dediğinde anladım adını bile öğrenmiş sıpa şimdi favorisi imbat diye bağırıyor geçen arka sokaklarda kadını kaçırıyorlar kadın imdat demedi bizim ki bağırmaya başladı imbat imbat diye koptuk bu öğlende eşim yemeğe gelmiş giderken gel bir öpeyim gidiyorum dedi nasıl kaçıyor imbat diye gülmekten konuşamadık

yerim ben onun imbat diyen ağzını cimcimeye bak sen bizimki de gecen iffete bakıyoruz iffet koptu biyerde sinir krizi geçiryor cemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllll die bağırdı bizimkide baişladı cemmmil cemiiil evde cemil die gezdi 1kaç gün :KK9:sıpalar

Benim İlk Ofisim Masa Aktivite Seti Sandalyeli Masalı Eğitici Aktivite Masası Oyuncakdenizi.com Satın Al Fiyatları

bundan alan kullanan gören duyan varmı ya çok hoşuma gitti masa alasım var yağmurada bunu mu alsam diğerleri çok dandik içime sinmedi hiç

yerim ben onun imbat diyen ağzını cimcimeye bak sen bizimki de gecen iffete bakıyoruz iffet koptu biyerde sinir krizi geçiryor cemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiillllllllllllll die bağırdı bizimkide baişladı cemmmil cemiiil evde cemil die gezdi 1kaç gün :KK9:sıpalar

Benim İlk Ofisim Masa Aktivite Seti Sandalyeli Masalı Eğitici Aktivite Masası Oyuncakdenizi.com Satın Al Fiyatları

bundan alan kullanan gören duyan varmı ya çok hoşuma gitti masa alasım var yağmurada bunu mu alsam diğerleri çok dandik içime sinmedi hiç

sibel de masa vardı bu değildi ama ona sor ben ne alacağıma daha karar veremedi anneanne bunu alıyor evde biner dedi Playskool İlk Bisikletim

sibel de masa vardı bu değildi ama ona sor ben ne alacağıma daha karar veremedi anneanne bunu alıyor evde biner dedi Playskool İlk Bisikletim
bunun yerine normal bisikletlerden alsa buna daha yürümeyi öğrenen çocuklar için falan alıyolar ya dengeyi sağlamk için ayağıyla ittirmek ne kadar süre hoşuna giderki diğer pedallıyıda öyle kullanıyolar başta sonra yazın falan annenin bahçesinde de binerdi . ay çok karıştım ama siz bilirsiniz en doğrusunu tabii ...

bu sene doğum günlerimizi kutladık erken erken herşety yolunda gitti Rabbim nice senelerini böyle kutlamak nasip etsin:)

bunun yerine normal bisikletlerden alsa buna daha yürümeyi öğrenen çocuklar için falan alıyolar ya dengeyi sağlamk için ayağıyla ittirmek ne kadar süre hoşuna giderki diğer pedallıyıda öyle kullanıyolar başta sonra yazın falan annenin bahçesinde de binerdi . ay çok karıştım ama siz bilirsiniz en doğrusunu tabii ...

bencede canım bu yeni yürümeye başlayanlar için.bizim çocuklara en uygunu 3 tekerlekliler şimdilik tabi yinede sen bilirsin

canım ben bundan aldım ve çooook memnunum.. naz bayılıyo.. cetvelerini kaldırdım onları büyüyünce kullanırız ama kağıtları alta koyuyoruzböylece toplamayı öğreniyo düzenli olmayı.. burnunu filan siliyo çöpüne atıyo hoşuna gidiyo :) bazen yemeğimizi bile o masada yiyoruz hem sandalyenin ayrı olması da iyi bazen salona getiriyo ona oturuyo filan.. üstünde boyama yapıyoruz resim yapıyoruz vs vs. ben çok memnunum yani.. hee malı çok kaliteli değil yazıyo yorumlarda ben çok araştırdım çünkü.. ikeadan tutta tüm masa sandalyelere baktım :) bu bide rengarenk ya daha çok hoşuma gitti..

bu sene doğum günlerimizi kutladık erken erken herşety yolunda gitti Rabbim nice senelerini böyle kutlamak nasip etsin:)

amin hadi bakalım darısı başımıza.. naz da doğum gününde napıcaksın diyorum bir üç dört diyip diyip üflüyo alkışlıyo :)

oh iyi hadi gözün aydın :) benim bikere bi battaniyem yandı kurutmada polar.. :s ama benim makinede iş yok zaten..

Aa ne yaptın sen polar yıkanmazki zaten yazıyor kullama talimatında statik elektirik oluşturuyormuş.
makinen normaldir:)
markası ne merak ettim

bu aralar aşırı derecede uyutamama sorunu yaşıyorum, eskiden 9 da uyurdu, şimdi 10-10:30 da zorla uyuyor. gündüz uykusu ve sabah kalkış saati değişmedi oysaki
memeden ayırdığımdan beri ayakta sallıyorum. ancak onu ayağımda yatırabilmek için oyalayıcı bir şey gerekiyor. eskiden caillou yada arthur ama bu aralar reklemlerdayken yatırabiliyorum ayağıma , birlikte yatalım kitap okuyalım, masal anlatıyım bana mısın demiyor. zaten bütün gün hiç durmuyor. sırtı yer gördü mü deli oluyor. nasıl alıştırıcam en azından tv yi kesebilsek uyuturken siz nasıl alıştırıyorsunuz.

evet yorumlarda kalitesiz falan yazıyor bnd etereddütte kaldım biraz o yüzden renk renk olması çok hoşuma gitti bnmde şu katlanana tarzda olanları hiç beğenmedim o kadar para verevceğime bu daha kaliteli gibi geldi
melike bnde takıldım o bisiklete bu ara zıplamayı çok seviyor bncede normal bir bisiklet al bunun yerine zıplaması içinde zıp zıp balonlar varya onlardan al biz aldık yağur bütün gün evde zıplayarak geziyor
BARBIE ZIP ZIP ZIPLAMA TOPU LİSANSLI ÜRÜN GittiGidiyor.com'da #48995936

eğer alıcakssanız sapı mutlaka böyle olsun birde bunun 2 kulaklı olanı var onunla rahat zıplanmıyor tutamyorlar bu daha kullanışlı

sibeel masa parçalara ayrılıyor değilmi ?????????????*

Son düzenleme:
Aa ne yaptın sen polar yıkanmazki zaten yazıyor kullama talimatında statik elektirik oluşturuyormuş.
makinen normaldir:)
markası ne merak ettim

hehe :) ne bilim hep yıkıyodum aslında aynı battaniyeyi son seferinde öyle oldu.. arçelik benimki ama ben genelde de memnun değilim zaten.. ablam bosh kullanıyo yıllardır ve çok memnun.. benimkinin kurutma süresi çoook uzun sürüyo.. çoğu zaman baya bi ıslak kalıyo.. ablamınki kurutup arada tartıyo eğer hızlı kuruduysa hop diye dakikası düşüyo filan çok güzel..

bu aralar aşırı derecede uyutamama sorunu yaşıyorum, eskiden 9 da uyurdu, şimdi 10-10:30 da zorla uyuyor. gündüz uykusu ve sabah kalkış saati değişmedi oysaki
memeden ayırdığımdan beri ayakta sallıyorum. ancak onu ayağımda yatırabilmek için oyalayıcı bir şey gerekiyor. eskiden caillou yada arthur ama bu aralar reklemlerdayken yatırabiliyorum ayağıma , birlikte yatalım kitap okuyalım, masal anlatıyım bana mısın demiyor. zaten bütün gün hiç durmuyor. sırtı yer gördü mü deli oluyor. nasıl alıştırıcam en azından tv yi kesebilsek uyuturken siz nasıl alıştırıyorsunuz.

canım sen haline şükret bence bak biz burda saat 12 lerde 1 lerde uyumasından bahsediyoruz :) benimki malum hamakta sallanarak uyuyo.. biz de on-onbuçuk gibi hamağa yatıyoruz dün mesela 1,5 saat salladım!!! düşün artık.. bu da bi dönem demekki..

evet yorumlarda kalitesiz falan yazıyor bnd etereddütte kaldım biraz o yüzden renk renk olması çok hoşuma gitti bnmde şu katlanana tarzda olanları hiç beğenmedim o kadar para verevceğime bu daha kaliteli gibi geldi
melike bnde takıldım o bisiklete bu ara zıplamayı çok seviyor bncede normal bir bisiklet al bunun yerine zıplaması içinde zıp zıp balonlar varya onlardan al biz aldık yağur bütün gün evde zıplayarak geziyor
BARBIE ZIP ZIP ZIPLAMA TOPU LİSANSLI ÜRÜN GittiGidiyor.com'da #48995936

eğer alıcakssanız sapı mutlaka böyle olsun birde bunun 2 kulaklı olanı var onunla rahat zıplanmıyor tutamyorlar bu daha kullanışlı

sibeel masa parçalara ayrılıyor değilmi ?????????????*

şişme plates eşeği var kesinlikle ondan öneriyorum şişme pilates eşeği 19.90 TL'ye ben naza aldım hem eşek 100 kiloya kadar taşıyo.. süper de eğlenceli bişey naz inince ben biniyorum :)) o toplardan bizde de var ama rahat oturup zıplayamıyo eşek daha iyi..

valla masa hiç te öyle kalitesiz değil bence.. tabi masa demonte geliyo zaten sen takıyosun.. sandalyede öyle..

hehe :) ne bilim hep yıkıyodum aslında aynı battaniyeyi son seferinde öyle oldu.. arçelik benimki ama ben genelde de memnun değilim zaten.. ablam bosh kullanıyo yıllardır ve çok memnun.. benimkinin kurutma süresi çoook uzun sürüyo.. çoğu zaman baya bi ıslak kalıyo.. ablamınki kurutup arada tartıyo eğer hızlı kuruduysa hop diye dakikası düşüyo filan çok güzel..

..

Aynen canım benimkide arçelik çoğu zaman benimkide ıslak bırakıyo hop tekrardan çalıştırıyorum makineyi
dün mesela onu kuruturken 2 kez kurutma yaptırdım,ayrıca sesli çalışıyor
akşam nette gezinirken şikayet var ı okudum herkes arçelik kurutmasından şikayetçi ıslak bırakıyor diye
bizde şimdi bildiricez aldığımız yere

bugünki olayımı anlatim size sabah kalktık kahvaltıya ananeye gittik yedik içtik.. çıktık pazarı turladık dönüşte markete uğradık vs. derken eve bi geldim anahtarım yok.. telefonumuda evde unutmuşum hoop tekrar ananeye gittik yedek anahtarı aldık döndük.. peki anahtar nerdeymiş bilin.. kapının üstünde!!!

bu iki haftada üçüncü.. diğer ikisinde ben evdeyken kapıda unutmuştum.. ya noolcak benim bu unutkanlığım..

Maşallah ana kız ne çok gezmişsiniz:)3 kere olmuş bidaha unutmazsın belki nazla çıkarken acele ettiysen normaldir unutman

ilk zamanlar yağmur da binemiyordu sibel çözdü şimdi wlap wlap die die gezio evde çok komik oluyo pepede zıplıyorya onlarla beraber oda zıplıyor
bizde tek anahtar var allah koruusn unutsam yandım yani

X