2009 Aralık Anneleri

selam millet dışarı parka gittik hava biraz ii diye güneşi görünce atıyoz kendimizi dışarı tabi hanım benim lafımı takmadığı için ıslak ıslak salıncağa oturdu bi güzzel sallandı.sora kaydıraktan kayarak bi güzel temizledi oraları iyi geldiyese sorun yok donuna kadar ıslanmış velet.

zeynebin öksürüğü devam ediyo benical vermişti doktor hiç faydası olmadı gibi mukotike mi geçsem ne yapsam ya ama hasta değil şükür .

uygun bişey bulursam alırım bende bulamazsam bu senede çok anlamıyolar zaten seneye kendi istiycek bana ne hediye alıcaksınız diye o zaman istediğinizi alırız napıyım artık .(benim yeğen daha doğum günü gelmeden sipariş vermeye başlıyo çünkü bu sene şu konuşan süpürgeden istiyomuş şebek)

valla benimkinin artık pepeeyle hiç işi yok canım.. hiç bakmıyo.. he bu arada pepee ürünleri Düşyeri Yapım Yayın San ve Tic. Ltd. Şti adresinde satılıyo canım..

ya meme bıraktırma olayını en çok ben sıkıntı yapıyorum sanırım.. hem nası bi metod denicemi bilemiyorum.. hem çok düşkün.. hem ben de zorlanıcam sanırsam :KK17:

ya bi tek ben sallıyorum heralde.. biz haaaalaaa hamakta sallanarak uyuyoruz.. yanında yatarak denedim 2 saat yatsak bile uyumuyo zaten kalkıp gidiyo içeri :KK37: nasıl yatakta uyumasını öğreticem ya :KK43:

yazın al bence bak ben geçen yaz bisiklet aldım öyle duruyo küçük tuvalette evde sürecek yer yok zaten.. karıncacar mı ne onlar için hep düz yer lazım.. yani illaki sahil vs. bence bisiklet al.. akülü araba benim ablamın kızınınki duruyo yazın onu alıcam.. ona da zaten anca sahilde binebilir..

canım merak etme bizde hala sallıyarak uyutuyoruz hemde bizmki kucakta ve ayağa kalkıp sallıycaksın ve 1 saat sallanmadan uyumuyo hatta 1 saat sallanıpta uyumadığıda oluyo ozaman sinirlenip yanıma alıyorum bağırış çağırış uyuyo ama bende sabır denen şey kalmadı artık zaten yemesi problem bide uykusu problem olunca iyice sabrım tükeniyor bide aşırı hareketli 1 sn yerinde durmaz ve bi oyuncakla 5 dk dan fazla oynamaz sürekli bi yerleri karıştırma derdinde bide annem bakıyor yazık kadının akşam tansiyonu 14 e çıkmış oluyo demekki bazı çocuklar böyle oluyo yani yemek yiyen uykusu gelince bi şekilde belli edip uyuyan çocuk görünce çok imreniyorum

başım nasıl ağrıyo anlatamam..

bugün bi arkadaşımın kızının doğum günü vardı.. ordaydık.. hepsi nazla yaşıt sadece bir tane erkek çocuğu vardı 5-6 yaşlarında.. allahım nası sinsi yaramaz.. benim kıza taktı.. geliyo gidiyo itiyo oynarken çarpıyo gibi yapıp ayakla vuruyo eliyle vuruyo naz eline ne alsa çekip alıyo vs. tabi naz sürekli ağlıyo kendini yerlere atıyo benimki zaten sinir küpü gelemiyo öyle hareketlere.. annesine söyledim hiç oralı olmadı.. ki benim söylemem gerekmez gözümüzün önündeler zaten.. naza gel dedikçe gelmiyo inadına yapar gibi çocuğun dibine gidiyo.. en sonunda tuttum kolundan çektim yanıma eve gidiyoruz ozaman diye ordaki kadınlar 'aaa yapma öyle sert hareketler filan' kendimi bi an böyle sürekli çocuğunu döven filan insanlar gibi hissettim.. neyse sonuç başıma bi ağrı girdi eve nası attım kendimi bilemiyorum.. bi de bugün buranın pazarı var arabaları dipdibe park etmişler kaldırıma inilcek çıkılacak yerlere bile park etmiş gerizekalılar ben de pusetle gitmiştim.. trafik desen tam pazar toplanıyo felç.. ayyy kabus gibiydi iki sokak öteden gelemedim..

selam kızlar giremedim annem babam kardeşim gelmişti annem kaldı yarın beraber aşure yapacağız aslında ben tek başıma yapmak istiyordum ama ona hayır diyemedim yapalım diyince bakalım ben 250 gr dan planlıyordum sonuçta 1 kilodan yapacağız
haydi fatma haydi fatma haydiiiiiiiiiiiii
tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiii :KK51:

Allah kabul etsin şimdiden melike. benimde niyetim var ama bakalım bu sene.annem geldi sonunda bu aralar yapar belkim bizde faydalanırız ben çok severim:)

selam hepinize kızlar. nasılsınız napıyonuz ne ediyonuz?
uzun zamandır samsundaydım. bu haftada annemleydim int. çok giremedim.
haktanım çok hastalandı. ağızındaki aftlardan sonra pipisi ve hayaları şişti kocaman oldu. sanki kaynar su dökülmüş yanmışta su toplamış gibi.
acillerde doktorlarda geçti günlerim. idrarı temiz olduğu halde(büyük ihtimalle ağızındaki yaraları idrarından atarken) iltihaplandı ucu kapandı pipisi. birden oldu görünce şok oldum varya:KK43:(((((( cerrahi müdahaleyle açıldı ucu. 2.kez yapıştı yine açıldı. çok şükür daha yapışmadı şişi indi kızarıklığı geçti. iyice iyileşince sünnet olacak mecburi.

haktanım çok hastalandı. ağızındaki aftlardan sonra pipisi ve hayaları şişti kocaman oldu. sanki kaynar su dökülmüş yanmışta su toplamış gibi.
acillerde doktorlarda geçti günlerim. idrarı temiz olduğu halde(büyük ihtimalle ağızındaki yaraları idrarından atarken) iltihaplandı ucu kapandı pipisi. birden oldu görünce şok oldum varya:KK43:(((((( cerrahi müdahaleyle açıldı ucu. 2.kez yapıştı yine açıldı. çok şükür daha yapışmadı şişi indi kızarıklığı geçti. iyice iyileşince sünnet olacak mecburi.

Ay canım inan okurken çok kötü oldum çook çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın
hiç birimizinkide.vakit buldukça gir bizi habersiz bırakma

yasemincim çok çok geçmiş olsun canım allah bi daha yaşatmasın..

Gecmiş olsun yasemin cok üzüldüm bebeler hasta olmasın yaa :KK43:((( zaten moralim bozuk iki gecedir tuhaf tuhaf rüyalar görüyordum sabah annemleri aradım 1 saat kimseler acmadı panik oldum meger annem rahatsızlanmıs tansiyonu 24 fırlamıs hastaneye kaldırmıslar ciğerleri su toplamış yogun bakıma müsade altına almıslar sabaha cıkacak diyorlar gelme diye tutturdular sabaha kadar düzelmezse gidecegim artık dua edinnn

Gecmiş olsun yasemin cok üzüldüm bebeler hasta olmasın yaa :KK43:((( zaten moralim bozuk iki gecedir tuhaf tuhaf rüyalar görüyordum sabah annemleri aradım 1 saat kimseler acmadı panik oldum meger annem rahatsızlanmıs tansiyonu 24 fırlamıs hastaneye kaldırmıslar ciğerleri su toplamış yogun bakıma müsade altına almıslar sabaha cıkacak diyorlar gelme diye tutturdular sabaha kadar düzelmezse gidecegim artık dua edinnn

canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.. inşallah sabaha kadar herşey geçmiş olur..

yasemin ve eda çok çok çok geçmiş olsun ikinize de çok üzüldüm giremiyorum annem var zeynep zapt etti bilg. zaten inşallah ikisi de hemen düzelir

Yasemin ve Eda cok gecmis olsun cok uzuldum allah acil sifalar versin birdaha gostermesin
Anne ve evlat tan otesi yok bence

yasemin ve eda çoook geçmiş olsun .Rabbim şifa versin inş. eda inş. sabaha toparlanır annen dua edelim inş. bu gece şimdi durumu nasıl?

herkese ii hafta sonları....

edadan haber veryim öğlen konuştuk annesine gece anjio yapmıişlar 3 damarı %30 tıkalıymış doktor takip edicekmiş ilaçla tedaviye başlıycakmış yoğum bakımdan çıkarmışlar şükür şimdi beklemedelermiş. eda burada bi durum olursa gidecekmiş gelince kendide daha ayrıntılı yazar ....

Herkese iyi geceler kıymet özetlemiş cok şükür iyi şimdi arayanlara burdan merak edenlere cok sagolun iyiki varsınız rabbim bebelerimizi ve analarımızı korusun

X