- 27 Ağustos 2007
- 1.200
- 3
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam larr
Ya kizlar bu ev isi yemek bulasik camasir temizlik hic bitmez
Mi ya biktim valla ayy
Gecen hafta rahatsizdim hic bise yapamadim dun bugun is yapiyrm bi yandan yemek zaten halsizim canim cikti valla ortada da bisey yok
Memeden ayirmak korktugum kadar zor olmamisti benim emzik sayesinde diye dusunuyorum ama emzigi birakmak cookzor olacak sanirim hic agzindan cikmaz oldu gunduz bile.vermyeyince agliyo yerlere atiyo kendini disi ciksin biraktirac dedim cunku damaklarini kasiyo emzikle oyle bi isiriyoki 2 emzik attik koparmis cigneye cigneye..
Dogum gunlerine az kaldi ben heyecanlandim:) gerci evde kendi aramizda yapacaz ama olsun..
Bildiginiz degisik bi salata tarifi varmi? Patates , makarna salatasi kisir hep.farkli
Bisey yapsak
nazan nerden açtın gecenin bu saatinde yemek konusunu çook açıktım yememek için zor tutuyorum kendimi:)
sibel facedeki resim ve altındakı yazılarına bayıldım
Selam larr
Mi ya biktim valla ayy
Gecen hafta rahatsizdim hic bise yapamadim dun bugun is yapiyrm bi yandan yemek zaten halsizim canim cikti valla ortada da bisey yok
Memeden ayirmak korktugum kadar zor olmamisti benim emzik sayesinde diye dusunuyorum ama emzigi birakmak cookzor olacak sanirim hic agzindan cikmaz oldu gunduz bile.vermyeyince agliyo yerlere atiyo kendini disi ciksin biraktirac dedim cunku damaklarini kasiyo emzikle oyle bi isiriyoki 2 emzik attik koparmis cigneye cigneye..
Dogum gunlerine az kaldi ben heyecanlandim:) gerci evde kendi aramizda yapacaz ama olsun..
Bildiginiz degisik bi salata tarifi varmi? Patates , makarna salatasi kisir hep.farkli
Bisey yapsak
Herkese selam yaa herkeste aynı dert uyumamaları,meme,ev temizligi cocukların yapısıklıgı biraz rahatladım ve mutlu oldum desem yeridir kızlar yalnız olmadıgım içinn .Kıymet o ne tarifler masallah sana gece gece .Ben bu sene yapmıyacagım kalabalık dogum günü cok yoruluyorum aksam arkadas eşiyle gelcek bir pasta kesecem bide stüdyoda 2 yas resmi bu kadar hediyede akülü araba alacagız cok seviyor magazaya gidince saldırıyor .Bu arada melikenin hamilelik olayı netlestimi.
Kiymet Melike cok sagolun tarifler icin pirincli olani denicem mutlaka hem kolay hem guzel olur eminim:) dereotu cok severim zaten..
Kabak ve havuclu salatayi yaparizbizde cok severiz..
Melike kereviz ve beyaz lahana cig oluyor herhalde dimi?
Bi dr a git ozaman Melike istersen ben olsam coktaan gitmistim..belki gec dollenme vardir kim bilir yada emziriypsun ondan da olabilir.,
evet tatlım çiğler ama çiğ oldukları belli olmuyor hele kereviz benim 1 numaramdır ki onları rendelemek pek kolay olmuyor gene de çok severim
ben de emzirmeye yordum tatlım dr buralarda güvendiğim bildiğim yok ist. gitmek kızla zor geliyor offf bir de sevmiyorum o muayeneyi o yüzden sallıyorum
kış geldi ya kıymet bunalım gunlerı başladı,bende çok zor mutlu olıyorum,,sureklı bişeylerle mutlu olamay çalışıyorum yınede en ufak şeyde sinir küpü oluyorm bırden.gününü dolduralım inş. bekledik madem bu kadar:) taktik falan yok canım ya 15 aralık gecesi yada ertesi gün itibariyle vermeyi düşünmüyorum. başta bi yara bandıyla başlıyım diyorum ki onun için caydırıcı olmıyacaktır çünkü sökebiliyo:) sonra bıktım otu gibi bişey aldım adını hatırlamıyom valla olmadı onu sürcem tadı iğrenç ama acı değil. o da olmazsa acı sürcem bi kez yanar olan olur artık ....
ya ben memeden bıraktırmayı çok büyütmüyom şimdilik yaşayınca görcez ama bu bana bağlılığı hepten tavan yaparsa ona ne yapcam bilmiyorum. çıldırmak üzereyim.sürekli elim elim üstünde oturucaz bişeyle ilgileniyosa bile arada gelip bi elime elini değdirecek ben bi yerde yanlış yaptım ama nerde bilmiyorum. pedagogların dediğine göre bu davranışlar bebeğin yada çocuğun anneyi kaybetme kaygısından olurmuş bide özgüven eksikliğinden esas buna bi çare bulmam lazım. ben yine bu aralar zeynebi kreşe versem mi biraz da olsa birey olma yolunda kendini bilebilir mi acabalarındayım. hiç bi çocukla oynamıyo pazartesi 2 arkadaşı geldi hiiiç birinin suratına bakmadı varsa yoksa ben arkadaşların yorumuda sen onun her dediğni yapıyosun çoook vakit geçiryosun onunla falan dediler. anam vakit geçirmeyip napıyım bi yalnız başına durduğu vakit caillou seyrettiği zamanlar sürekli de seyrettiremem ki oyun falanda oynamıyo uzun zamandır. 5 dakka hamur oynuyo 5 dakka arabacılık 5 dakka legolarla eeee bu aralar hava iyi diye 1 saat falan parktayız orda da kimse binmiycek aletlere bindiği anda kıyametler kopuyo diğer salıncaklar boşsa bile dolu olanı istiyo feciii bi bakkal tutkusu var evden çıktığımız an bakkala koşuyo sakız falan alıyo küçük şeyler ama ben istemiyorum böyle olmasını alışmasın büyüyünce daha fazla şey istiycek çünkü doymuyo gzleri daha anlat anlat bi sürü şey şu memeden ve emzikten kesince pedagogla falan mı görüşsem bi yardımı olur acaba
bide son derece mutsuzum bu aralar ya toparlayamıyorum kendimi hiç bişeyden zevk almıyorum
ah kıymet ahh.. nazın da varı yoğu benim.. oyuncaklarıyla oynarken bile kucağıma oturuyoki gitmiim diye.. ben de buyüzden kreşe vermeyi düşünmüştüm.. ama ozaman da terk edip gitti gibi algılayıp daha da ters tepmesinden korktum.. bugün ben de arkadaşıma gittim ikizleri var nazla yaşıt.. bi de komşumuzun kızı o da aralık doğumlu.. tamam çok güzel oynuyo ama 15 dakka sonra geliyo beraber oynıyalım diye biz de öyleyiz doğduğundan beri 24 saat beraberiz sürekli beraber oyunlar oynuyoruz eğleniyoruz tabi o da sürekli öyle olsun istiyo.. naz da öyle canım herşeyden çok çabuk sıkılıyo.. tv başında zaman geçiriyo bitek ben de çok izlettiriyorum zaten daha fazla izletememki.. bunların hepsi geçecek biliyorum ama işte zor.. hee bi yandan da bana düşkünlüğü hoşuma gidiyo piskopatmıyım neyim :))
Selam larr
Mi ya biktim valla ayy
Bisey yapsak
Bu arada biz bir yanlış yaptık zeyno yalancı memeyi bıraksın diye ucunu kesip hav hav yemiş dedik hemen bıraktı ama şimdi cok korkuyor köpeklerden onu gectim evde bişeyden korktumuda havhav diyo .
baya oldu ama günün geçeli bencede nazanın dediği gibi geç döllenme o testlerde çıkmıyor kan testi yaptır biran önce bebiş haberi ver bize:)))