Eki Görüntüle 282662
pepelerim nasıl olmuş,pepe soran arkadaşlar vardı,25 e yapıyorum bu pepeleri,ilgilenirseniz beklerim....
pepeler yaklaşık 25 cm kızlar....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 282662
pepelerim nasıl olmuş,pepe soran arkadaşlar vardı,25 e yapıyorum bu pepeleri,ilgilenirseniz beklerim....
selvercim çok geçmiş olsun canım, sibel ada çayı iyi gelir bide sirkeyle gargara
vallahi 2 günde pilim bitti, çok çabuk yoruluyorum eskiden böyle olmazdım
bi bitirebilsem ev temizliğini sonra başka temizliklerim var
yasmin kolay gelsin canım 2 bebişler bravo valla ben günlük işlerimi zor yetiştiriyorum
2-3 gündür analı oğullu hastayız grip ilk defa dr. götürmedim bende sadece burun akıntısı var birazda öksürük şurup içiremiyoruz
bende inş.yarın yapıcam temizliği eşim evde o bakıcak oğluşa bayadır uğrayamadım bi rahat vermiyo pc ye oturunca
pepeler çok güzel olmuş eline sağlık
hayırlara çıksın canım :)
herkese günaydın kızlar bademciklerim nası şişmiş anlatamam ölüyorum ağrıdan.. ne yapmak lazım fikri olan var mı bu sefer de naz uyudu ben ağrıdan uyuyamadım..
kızlar herkeze selamlar öncelikle . .çok uzun zaman oldu girmeyeli insallah tüm anneler ve bebekler iyidir. . Bende iki yıl aradan sonra tekrar çalıkmaya başladım nerdeyse blr ay olacak . .Hem Halt hem ev hem koca ve iş yürütmesi pek kolay olmuyor . . Şlmdilik alısmaya çalısıyorum . .neyse hepini öptüm insllah daha sık girlcem . .
sanada kolay gelsin kıymetcim
Selam herkese ohhh herkesler temizlikte valla daha 1 ay oldu olmadı temizlik yapalı yine yapsam istiyor ev ne nankör su ev işi ya allahtan bayramda yokumda temizlik yapmıyacam gidecem mersine annemin sefkatli kollarına zeynoyu verip ben gezmeye arkadaslarla takılmaya 2 hafta dinlenecegim insallah sibel ben aynı durumdaydım bizim hastanenin psikologuna gittim iyi geldi istersen yardımcı olurum
pepe soran hanımlar,noldu ses yok:) gözler kilitli göz,25 cm,kapıda ödeme,25 tl.... bekliyorum....
tünaydın millet hava yine karardı tam deprresyon havası:)
zeyneple dışarı çıkıcaz azcık havalansında enerjisini atsın kaç gündür evdeyiz...
selam kızlar
yasmin yorma okadar kendini canım ben de annemde yaptım temizlik biraz en azından camlar halloldu benim gün için yapılmıştı temizzaten bana kimse gelmez 1.gün annemlerle akrabalara gideriz 2.gün büyük ihtimal kurbanla uğraşırız zaten bayram biter
canım çok sıkkın bugün zeyneple birbirimizi çok üzdük yemedi sabahtan beri sabah krep yaptım ancakyarısını yedi oyunla öğlen önce yoğurtlu makarna verdim yok çorba ısıttım tatmadıbile kızdım bağırdım yok zorladım ağladı benim sinirlerim bozuldu ben ağladım üzüldü önce öptü sonra güldürmek için bak anne uğuböce bak at diye uğraştı offff valla şimdi gene o kazandı emdi uyudu
ne yapacağım ne yapsam bilemiyorum
pepeler çok güzel ama benim kız sevmiyor pepeyi calio ya deli oluyor ben hiç sevmezdim ama battaniyesini gördü deli oldu callio yu kaça yaparsın
selam kızlar
yasmin yorma okadar kendini canım ben de annemde yaptım temizlik biraz en azından camlar halloldu benim gün için yapılmıştı temizzaten bana kimse gelmez 1.gün annemlerle akrabalara gideriz 2.gün büyük ihtimal kurbanla uğraşırız zaten bayram biter
canım çok sıkkın bugün zeyneple birbirimizi çok üzdük yemedi sabahtan beri sabah krep yaptım ancakyarısını yedi oyunla öğlen önce yoğurtlu makarna verdim yok çorba ısıttım tatmadıbile kızdım bağırdım yok zorladım ağladı benim sinirlerim bozuldu ben ağladım üzüldü önce öptü sonra güldürmek için bak anne uğuböce bak at diye uğraştı offff valla şimdi gene o kazandı emdi uyudu
ne yapacağım ne yapsam bilemiyorum
pepeler çok güzel ama benim kız sevmiyor pepeyi calio ya deli oluyor ben hiç sevmezdim ama battaniyesini gördü deli oldu callio yu kaça yaparsın