2009 Aralık Anneleri

selvercim çok geçmiş olsun canım, sibel ada çayı iyi gelir bide sirkeyle gargara :KK37:
vallahi 2 günde pilim bitti, çok çabuk yoruluyorum eskiden böyle olmazdım :KK25:
bi bitirebilsem ev temizliğini sonra başka temizliklerim var :KK23: :KK53:

sağol canım...yorulursun tabi eskiden 1 çocukla iş yapıyordun şimdi 2 taneyle yapman bile büyük başarı
kociş aldı ereni çıktılar bende şimdi başlıcam temizliğe öncesinde buraya bi bakayım dedim
sibel geçmiş olsun aman dikkat edin kızlar tam hastalık mevsimi biz neyse de çocuklar hasta olunca kötü oluyor

yasmin kolay gelsin canım 2 bebişler bravo valla ben günlük işlerimi zor yetiştiriyorum
2-3 gündür analı oğullu hastayız grip ilk defa dr. götürmedim bende sadece burun akıntısı var birazda öksürük şurup içiremiyoruz
bende inş.yarın yapıcam temizliği eşim evde o bakıcak oğluşa bayadır uğrayamadım bi rahat vermiyo pc ye oturunca
pepeler çok güzel olmuş eline sağlık

geçmiş olsun canım size ve kolay gelsin:)

hayırlara çıksın canım :)

herkese günaydın kızlar bademciklerim nası şişmiş anlatamam ölüyorum ağrıdan.. ne yapmak lazım fikri olan var mı :KK43: bu sefer de naz uyudu ben ağrıdan uyuyamadım..

sanada geçmiş olsun sibel yaseminin dedikleri süperdir uygula şifa olur inş.

kızlar herkeze selamlar öncelikle . .çok uzun zaman oldu girmeyeli insallah tüm anneler ve bebekler iyidir. . Bende iki yıl aradan sonra tekrar çalıkmaya başladım nerdeyse blr ay olacak . .Hem Halt hem ev hem koca ve iş yürütmesi pek kolay olmuyor . . Şlmdilik alısmaya çalısıyorum . .neyse hepini öptüm insllah daha sık girlcem . .

Allah kolaylık versin canım ...

bende bugün başlıyorum inş. camları ve perdeleri halletsem diğerleri bi şekilde olur inş. herkse kolay gelsin....

buzdolabının ve dolapların içi tamamdır, ara verdim sonra dışlarını halletcem. sebzeliğim aldı başını gidiyo, onuda temizliycam. bugün mutfaktan çıkmam lazııımmmmm :KK31:
kanepeler balkonlarbanyo tuvalet kapılar yerler kalcak sonra :KK30: :KK52: :KK53:
ayyy nilgün geliyo aklımabunugörünce hep :KK52: :KK9:

benim kesin tedaviye ihtiyacım var tutamıyorum kendimi.. naparsam yapayım.. benim öfke kontrol problemim var.. artık çok tahammülsüz sinirli sabırsız bi insan oldum.. ne kadaar sabredersem sabredim nazın bi hareketiyle gözüm dönüyo çıldıracak gibi oluyorum.. artıkkendi kendime yardım edebilececğimi sanmıyorum.. ee işten de çıktım ssk nın doktoru varmıdırki??

Ben gecen hafta temizlikci cagirdim ama o da cocuk bakmaya basladi sabahtan 4saat gelebildi camlari sildi 2de oda temizledi kacti gitti.iyiki annem vardi yardimci oldu perdeleri yikadik astik.bugun koltuk kiliflarini makineye attim.yarin mutfak dolaplarini silecem.cumada supurur siler toz alir banyo temizlerim ins:S efe supurgeden cok korkuyo agla agla cani cikiyo kimse yokken supuremiyrm bile evi:KK43: oglen de cok az uyumaya basladi kac gundur niye boyle bilmiyrm..
Sibel hep yalnizsin ondan oluyor bence annenarada yardim etse yanina gelse keske biraz rahat etsen..
Dun annemi cagirdim kuafore gittim golge yaptirdim kestirdim 3 saat surdu nerdeyse annem durdu efenin yanina.gel desem hemen gelir sagolsun..evi de yarim saat uzakta otobusle.hakkini odeyemem

Selam herkese ohhh herkesler temizlikte valla daha 1 ay oldu olmadı temizlik yapalı yine yapsam istiyor ev ne nankör su ev işi ya allahtan bayramda yokumda temizlik yapmıyacam gidecem mersine annemin sefkatli kollarına zeynoyu verip ben gezmeye arkadaslarla takılmaya 2 hafta dinlenecegim insallah sibel ben aynı durumdaydım bizim hastanenin psikologuna gittim iyi geldi istersen yardımcı olurum

selam kızlar şimdi bi sitede(gitti g......) gördümde belki almak isteyen olur diye yazıyorum
Bowl in Bowl 360 Derece dönebilen mama kabı 29.90 yerine 9.90 a inmiş bi kaç farklı renkte
EĞİTİCİ ÇATAL-KAŞIK-BIÇAK SETİ de HEDİYE

Selam herkese ohhh herkesler temizlikte valla daha 1 ay oldu olmadı temizlik yapalı yine yapsam istiyor ev ne nankör su ev işi ya allahtan bayramda yokumda temizlik yapmıyacam gidecem mersine annemin sefkatli kollarına zeynoyu verip ben gezmeye arkadaslarla takılmaya 2 hafta dinlenecegim insallah sibel ben aynı durumdaydım bizim hastanenin psikologuna gittim iyi geldi istersen yardımcı olurum

ayy çok sevinirim eda.. ben de nereye gitsem diye düşünüyodum.. uygunmudur fiyatı? bayramda yoktur heralde.. bayramdan sonra başlim hemen.. hsonu oluyomu.. ay ne çok soru sordum :)

pepe soran hanımlar,noldu ses yok:) gözler kilitli göz,25 cm,kapıda ödeme,25 tl.... bekliyorum....

tünaydın millet hava yine karardı tam deprresyon havası:)

zeyneple dışarı çıkıcaz azcık havalansında enerjisini atsın kaç gündür evdeyiz...

selam kızlar
yasmin yorma okadar kendini canım ben de annemde yaptım temizlik biraz en azından camlar halloldu benim gün için yapılmıştı temizzaten bana kimse gelmez 1.gün annemlerle akrabalara gideriz 2.gün büyük ihtimal kurbanla uğraşırız zaten bayram biter
canım çok sıkkın bugün zeyneple birbirimizi çok üzdük yemedi sabahtan beri sabah krep yaptım ancakyarısını yedi oyunla öğlen önce yoğurtlu makarna verdim yok çorba ısıttım tatmadıbile kızdım bağırdım yok zorladım ağladı benim sinirlerim bozuldu ben ağladım üzüldü önce öptü sonra güldürmek için bak anne uğuböce bak at diye uğraştı offff valla şimdi gene o kazandı emdi uyudu
ne yapacağım ne yapsam bilemiyorum
pepeler çok güzel ama benim kız sevmiyor pepeyi calio ya deli oluyor ben hiç sevmezdim ama battaniyesini gördü deli oldu callio yu kaça yaparsın

pepe soran hanımlar,noldu ses yok:) gözler kilitli göz,25 cm,kapıda ödeme,25 tl.... bekliyorum....

valla canım ben bi orjinalleri çıksın da bi onlara bakıcam önce.. sonra karar vericem..

tünaydın millet hava yine karardı tam deprresyon havası:)

zeyneple dışarı çıkıcaz azcık havalansında enerjisini atsın kaç gündür evdeyiz...

ben de çok bunaldım ama naz hasta hava soğuk evde birbirimizi yiyoruz :KK43:

selam kızlar
yasmin yorma okadar kendini canım ben de annemde yaptım temizlik biraz en azından camlar halloldu benim gün için yapılmıştı temizzaten bana kimse gelmez 1.gün annemlerle akrabalara gideriz 2.gün büyük ihtimal kurbanla uğraşırız zaten bayram biter
canım çok sıkkın bugün zeyneple birbirimizi çok üzdük yemedi sabahtan beri sabah krep yaptım ancakyarısını yedi oyunla öğlen önce yoğurtlu makarna verdim yok çorba ısıttım tatmadıbile kızdım bağırdım yok zorladım ağladı benim sinirlerim bozuldu ben ağladım üzüldü önce öptü sonra güldürmek için bak anne uğuböce bak at diye uğraştı offff valla şimdi gene o kazandı emdi uyudu
pepeler çok güzel ama benim kız sevmiyor pepeyi calio ya deli oluyor ben hiç sevmezdim ama battaniyesini gördü deli oldu callio yu kaça yaparsın

ah melike ah benim sinirler iyice mahfoldu nazın yememesi uyumaması memeden ayrılması ben bi kaç gündür hiç iyi değilim avazım çıktığı kadar bağrıyorum valla.. beni çıldırtıyo artık yada ben tahammül edemiyorum.. söylediğim istediğim hiçbişeyi yapmıyo ya hiçbişeyi.. sırf inat olsun diye bile yapmadığı şeyler var..

selam kızlar

canım cayyu yu 30 cm mi 35 e yaparım kargo dahil....

realist tamam sen karar ver,şapkalı halini de yaparım...
$038.jpg

[geldik eve burnumdan geldi haliyle yineeee:) neyse umarım biraz havasını almıştır da çektiğim eziyete değimiştir:)

X