Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hala oturuyor
nurcan buldum hayatım resimlere bakıp cemre nuru görünce sende kastamonulu musun canım babam kastamonulu dolayısıyla ben de kastamonuluyum pınarbaşı
Melike bi bakıp çıkmıştım gündüz ,ben çıkınca yazdın heralde iyi sayılır canım ya dün bende kavga etmiştim eşimle neyseki şimdi iyiyiz ama ben çok etkileniyorum böyle durumladan sanırım içimde büyüyor kızgınlığını sürekli artıyor falan eşimde tam tersi kavga aninda yaniyo ateşi sonra hemen sönüyor benimki harlaniyor iyice .aman ole işte dünya fani dünya lezzeti de acisida fanifatma hoşgeldin canım nasılsın
Bizim tatil çok iyi geçmişti azra açısından rahattı yani,ınsallah sizinkii de öyle gecer.suan aklıma pek bişey gelmiyo ama yanıma kaşık mamasi ve hazır muhallebi almıştım çok işime yaradı kendim pisirecegim ortam olmayınca kullandım.ha bide yanına çok fazla oyuncak doldurma benim gibi tatilde pek yüzüne bakılmıyor oyuncağınkızlar tatile çıkacağız önümüzde ki hafta herşey dahile karar verdik zeynep çok küçük diye önceki planları erteledik gene de çıkanların tecrübelerinden faydalanmak isterim tavsiye edeceğiniz dikkat etmem gereken birşey var mı biraz tedirginim zeyneple inşallah güzel bir tatil olur eşim marmaris istiyor green naturayı orası olacak %90
slm kızlar çok işim var bugün yemek yapacağım temizlik yapacağım çamaşır yıkamam lazım arada zeynep de var odası tam harp alanı gibi oyun hamurlarını mnicik yapmıştı kurudu bizde onu evcilikte mama olarak kullanıyorduk şimdi odanın her yeri minicik hamur parçaları direkt süpüreceğim onları dün 50 kere topladım
dün gece 2.5 da uyudu bende 3.5 da yattım şimdi salak gibiyim
benimde babam kastamonulu canım babaannem taraf inebolu dedem ve babam ılgaz doğumlu ben ineboluluyum diyorum ama.
bizimde bugün binaya gelen yolda su borusu patlamış onu yaptıkları için sular kesilmişti allahtan akşamdan çamaşırımı yıkadım. şuan suyla bişey yapamıyorum. evi süpürdüm ortalığı topladım. teyzem geldi misafir. kızımda şimdi uyudu. bi bakayım dedim nete sizi göreyim dedim. ddünden yemeklerimi yapmıştım biraz ütüm var hiç canım yapmak istemiyor. akşam kızım saat 9da yattı ama hala hastalığının etkisi boğazına ayıptır sölemesi balgam birikmiş onu çıkarmaya çalışıyor. habire öksürüyor sürekli bal veriyorumki olsunda çıksın diye. işte diyeceğim şuki öksürmekten gece pek uyuyamadı. yanımızdaydı babasını gece tepiklemiyorda çok seviyor babasını beni çok tepikledi ağladı en sonunda gecenin bir yarısı kalktım aaaaa yeter be dedim senimi çekecem gittim salona yattım ben gidince sabaha kadar uyumuş üzerime bişide almadım. cemrenurun banyo havlusu vardı koltuğun yanında ona sarıllıp yattım sabah eşimin ayyyyyyyyyyyy sen bıldırcınamıııııııııııııııııı kızdınnnnnnnn demesine ve bana gülmesine uyandım. bu nedenle hala canım bişi yapmak istemiyor. uyumak istiyorum. eşimde dışarı çıktı evde yok
kızlar tatile çıkacağız önümüzde ki hafta herşey dahile karar verdik zeynep çok küçük diye önceki planları erteledik gene de çıkanların tecrübelerinden faydalanmak isterim tavsiye edeceğiniz dikkat etmem gereken birşey var mı biraz tedirginim zeyneple inşallah güzel bir tatil olur eşim marmaris istiyor green naturayı orası olacak %90
benim eşim de inebolulu bizim turtalar hemşeri yani :)) ay pelincimin kızı minamız var o da hemşeri :)) geçmiş olsun canım cadıya bak sen :)) bizde de tam tersi hazır akkşam engin evde sallim diyo istemiyo illa ben olucam zaten 24 saat beraberiz anneye nefes aldırmıyo..
ben ineboluluyum canım benim turtam karslı :) babamız karslı. geçmiş olsun dileklerin için saol canım. eşin inebolunun neresinden?
sağolun ve günaydin kizlar ben de sadece kova ve 1-2 parça birşey düşünüyorum arabayla gideceğiz yolda oyalanır meyva seviyor bolmeyva alırım yanıma hazır muhallebi de seviyor krem olarak ne önerirsiniz
bizde tatile gittiğimizde otele gitmedik ama çanakkalede gülpınar diye bir köy var denizi mükemmel orada pansiyon tuttuk. ama bende pek oyuncak almadım. oynamıyorlar. krem olarakta kızıma avon bronze kids 30 faktörlü kullandım ben memnundum kremimden.
sağolun ve günaydin kizlar ben de sadece kova ve 1-2 parça birşey düşünüyorum arabayla gideceğiz yolda oyalanır meyva seviyor bolmeyva alırım yanıma hazır muhallebi de seviyor krem olarak ne önerirsiniz
selam kızlar
melikecim şimdiden süper tatiller diliyorum
ben garnier +50 faktör kullandım çok de memnun kaldım, gerçi mevsim itibarıyle şu an çok fazla ihtiyaç duyacağını düşünmüyorum
ne marka kullanırsan kullan içinde PARABEN (herhangi bir türevi) olmamasına dikkat et diyebilirim
geçmişe dönük biraz okudum da sevgili arkadaşlarım
hiçbirimiz makine değiliz, hele ki 24 saat yapışık gezmek çalışmaktan daha zor kesinlikle kabul ediyorum ama sizin karakterinizin de, yolunda gitmeyen işlerinizin de sorumlusu bu bebeler değil.. yakındıklarınızı, dertleşmelerinizi okuduğumda aklımdan tek bir şey geçti "bu çocuklar kaç yaşında yahu?"
beklentileriniz, kızdığımı bile bile yeniden yapıyor ifadeleriniz, yapmaması konusunda uyarmıştım sözleri.. bu bebeler henüz 2 yaşında bile değil farkındasınız değil mi? bazı şeyleri elbette kasten yapıyorlar (her çocuk sınırın nerede olduğunu arar ve ömür boyu bunu yapar, kendi ebeveynlerinizle ilişkilerinize bir bakın, halen zorlamıyor musunuz sınırları arasıra da olsa)
ama çoğu şeyi meraktan, anlamadıklarından yapıyorlar, kasıtlarının sizi kızdırmak, üzmek, hırpalamak olmadığını akılda tutarsanız sanırım hem çocuk hem sizin açınızdan çok daha sakin geçecektir günler..
hepinizi tanıyorum ve hiçbirinizin çocuğunu üzme gibi bir amaç taşımadığını da adım gibi biliyorum ama bu çocuklarda açtığınız yarayı kapatmıyor, lütfen kendinize, sesinize, davranışlarınıza ve bakışlarınıza hakim olun
günaydın herkeslereeegeldim evime, vavulları boşalttım.saat 1de dişçi randevum var 2 dolgum olcak
ödüm patlıyo yaaa dişçiden. doğumdan o kadar korkmuyodum valla
edacım çok geçmiş olsun canımcım
dünürcüm çok güldürdün beni sabah sabah kız, demek 6tane nurtopu gibi konserven oldu he
hamaratlaştın kııız, gelinimden mi utandın
güle güle yemek nasip etsin allahım ağız tadıyla, ellerine sağlık canımın içi
benim eşim de inebolulu bizim turtalar hemşeri yani :)) ay pelincimin kızı minamız var o da hemşeri :)) geçmiş olsun canım cadıya bak sen :)) bizde de tam tersi hazır akkşam engin evde sallim diyo istemiyo illa ben olucam zaten 24 saat beraberiz anneye nefes aldırmıyo..
ben ineboluluyum canım benim turtam karslı :) babamız karslı. geçmiş olsun dileklerin için saol canım. eşin inebolunun neresinden?
valla hiçbilmiyorum desem :)) hımm anladım olsun yarı inebolulu
bende geçmişte yazılanları okudum çok haklısın sana sonuna kadar katılıyorum kızmamak bağırmamak gerekiyor bunu sanırım burda bilmeyen yoktur ama buna rağmen bende dahil burdaki çoğu arkadaşımızın sabrının taştığı oluyor ve istemeyerekte olsa sesimizin tonu yükselebiliyor ama şunu çok merak ediyorum siz gerçekten hiç sinirlenip tepki vermiyomusunuz yani sizin daha önce yazdığınız cevaplardada bunu gördüm sürekli sakin hiçbişeye sesini çıkarmayan bi anne modeli görüyorum ya sizin çocuğunuz çok sakin yemeklerini düzenli yiyen uykusunu düzenli uyuyan ve sizin yapma dediğiniz şeyleri yapmayan bir çocuk yada biz fazla sabırsızız yani siz böyle yazınca kendimi gerçekten piskopata bağlamış gibi hissettim
valla bigenin oğluna kuduruk paşa deriz biliyosun oldukça hareketli bi çocuk ama bige sabırlı demekki. bide çalışınca daha farklı oluyo evde olunca daha farklı.. ben de çalıştığım dönem eve geldiğimde nazla geçirdiğim 2 saatte evi yıksa kızmıyodum zaten özlemiş oluyosun bide geçireceğin topu topu 2 saat diyoun vs. daha önceden de dediğim gibi herkes durumun farkında aslında hem bağırmanın kötü bişey olduğunun hemde çocuklarımızın daha küçük olduğunun ama neticede etten kemikten biz de insanız.. hele naz gibi 24 saatini anneyle yapışık geçiriyosa insan bazen bazı yerlerde patlayabiliyo.. sonuçta burda herkes çocuğunu mükemmel yetiştirmek istiyor buun biliyoruz.. biraz da karakter yapısıyla da alakalı.. ben mesela aşırı sinirli bi insanımdır engin bile sabrıma şaşırıyo.. okadar çok sakin ve sabırlı davranıyorumki naza hayatımda hiçkimseye böyle davranmadım davranacağımı da sanmam :))