hakikaten arkadaşlar olumlu seylerı yazdığımız gıbı olumsuzlarıda yazalım,yararlı oluyo.en azından benım kızım nıye boyle dıye daraldığımda aa demek kı normal herkesın kı boyle yaptığına gore dıyorum bıraz rahatlıyorum ya
bugun benı delı ettı azra ya hala küssüz ,tabı anlıyosa.sırf onun mutluluğu ıcın ne bıleyım aktıvetesı oksıjenı flan dıye sabahın korunde bı lokma bıle yemeden dışarı cıkarıyorum ya donuşte benı rezıl edıyo,ne ıkna oluyo ne laf dınlıyo.arkadasla sitenın dışındakı parka gıdelım değişiklik olur dıye guzel guzel oynadılar donerken bındır arabasına bındırebılıyossan,elıf hemen oturdu cıtı cıkmıyo kızın bızım kı yırtıyo kendını,elıne bışıler verdım neyse ıkna oldu bındı donuyoruz ,yol boyu da konuşuyorum anlatıyorum guzel guzel 5 dakkaya tekrar zırladı bu donecek ılla,ındırdım hadı arabanı sen sur falan dıye e alıyo arabayı yola karsı suruyo kızım yapma etme dur yok hemen aglamalar kendını yere bırakmalar falan eve yaklaşmışken benım sabır taştı tabı aldım attım arabasına aglarsan ağla yettı artık dıye bağırdım ,başkasının yanında bağırıncada ıyıce alındı bu başladı içli içli ağlamaya,eve gırene kadar ağladı.duş aldırdım uyuttum bu sureçtede hıç opmedım sevmedım vallla
(ya sureklı gonlunu yapmaya calış ıkna etmeye çalış laf anlat gına geldı ,,sonrada dayanamadım eşim ne oldu nıye bu kadar sınırlendın deyınce ona anlatırken başladım ağlamaya,sınır kupu bı ınsana dondum ya ıyıce.o da yazık ne desın cok zor zamanları ama geccek geccek uzulme felan dedı de ben hungur hungur cocuk gıbı agladım.hem azraya bağırdığıma onu uzudğüme agladım hem onun benı sureklı uzmesıne agladım,cok zıt duygularla agladım yanı...