Abur cubur yememesi iyi kiloyu böyle gereksiz şeylerden almıyormuş neyse ki ben versem Canberk çok seviyor aslında ama eve bile alıyorum artık mutfak kapısından ayrılmıyor yoksa.sağol teyzesi((((((
insan bide sevmediği işte çalışıyosa çok yıpratıcı oluyo yaaa(((
çocuğun yakınlarında çocuk olması kadar iyi bişey yok
yeğenim 1 yaşına kadar yürümemişti cesaret edipte
diğer kardeşimden olma yeğenlerim ankaradan ziyarete geldiler onları görürgörmez yürümüştü mesela
hktan kendini savunmayı bilmiyodu elindekini çekip alıyodular bide ağızına yapıştırıyodular bakakalıyodu bizimki
şimdi korkup kaçıyolar ondankendini ezdirmemeyi öğrendi
ama hala elindekileri veriyo o ayrı mesele
paylaşımcı oğlum benim
haktanda 14 kilo oldu yaaa(((
bana çok fazla geliyo kilosu ve korkuyorum ilerisinden açıkçası ebru(((((((
çok yiyo ama bisküvide dahil aburcubur hiç yemiyo, tatlı yemiyo pilava makarnaya hamur işlerine düşmüyo ama yinede kilosu böyle :26:
spora gitmesi şart yani
bugün ablamın ve abimin kızlarının gittiği anaokuluna gittim... haftada 3 gün 200 tl dedi.. oraya göndermeyi düşünüyorum.. bakalım kısmet..
bugün ablamın ve abimin kızlarının gittiği anaokuluna gittim... haftada 3 gün 200 tl dedi.. oraya göndermeyi düşünüyorum.. bakalım kısmet..
Abur cubur yememesi iyi kiloyu böyle gereksiz şeylerden almıyormuş neyse ki ben versem Canberk çok seviyor aslında ama eve bile alıyorum artık mutfak kapısından ayrılmıyor yoksa.
Çok iyiymiş Sibel ücreti oyun grubu mu bu da.
Ben burada bir yere daha bakmıştım hafta da bir gün 1 saat ayda 200 tl istemişlerdi burada niye yüksek ki böyle fiyatlar.
canım arkadaşlarım hepinizin kadir gecesi mübarek olsun
hayırlı cumalar ayrıca ::
hazırlanıyorum samsunda geçircez bayram tatilini
hepinizi seviyorum öpüyorum
inşallah dönüşümde tam kadro sağlıklı mutlu huzurlu herkes burda olur
hadi hayırlı gün diledim allah kabul eder inşallah
hepinize şimdiden hayırlı bayramlar
herkese hayırlı cumalar ve kadir geceniz mübarek olsun..
tatilde başladı kimseler olmaz artıkın burda..
Allah'ın izniyle yarın yolcuyuz biz.Önce konya,bayramı benimkilerle geçiricez,,ordanda antalyaya...20 gün kadar yokuz,,herkese allaha ısmarladık dıyorum,,umarım tüm anneler ve bebişleri güzel günler geçirirler.tabi bizde:))azrayla tatıl nasıl olacak bakalım..tatıldeyken ara ara bakarım ınş foruma....şimdiden hoşçakalın