2009 Aralık Anneleri

bugün ablamın ve abimin kızlarının gittiği anaokuluna gittim... haftada 3 gün 200 tl dedi.. oraya göndermeyi düşünüyorum.. bakalım kısmet..

Abur cubur yememesi iyi kiloyu böyle gereksiz şeylerden almıyormuş neyse ki ben versem Canberk çok seviyor aslında ama eve bile alıyorum artık mutfak kapısından ayrılmıyor yoksa.

bugün ablamın ve abimin kızlarının gittiği anaokuluna gittim... haftada 3 gün 200 tl dedi.. oraya göndermeyi düşünüyorum.. bakalım kısmet..

Çok iyiymiş Sibel ücreti oyun grubu mu bu da.
Ben burada bir yere daha bakmıştım hafta da bir gün 1 saat ayda 200 tl istemişlerdi burada niye yüksek ki böyle fiyatlar.

Sibel fiyat cok iyiymiş neresi özelden msj atarmısın bende bir bakayım kısın zaptedemem zeynosu hafta sonu götürürüm enazından

ya normalde burası da öyle pahalı heryer.. ama ablamın kızı da abimin kızı da 3 er sene buraya gittiler o yüzden indirim yaptılar.. 10-12 arası oyun grubu ama ablamdan biliyorum bugün müdür de söyledi duruma göre haftada 3 olmaz 2 olur 5 olur yada öğlen yemeğe kalsın dersin çıkışı 1 olur 2 olur yada yarım gün kreş olarak çeviririz duruma nazın isteğine göre ayarlanır o dedi.. tabi fiyatta ona göre belli olur ama haftada 3 gün için 200 tl dedi.. ben biraz alışsın yarım gün kreş gibi gönderme taraftarıyım.. çünkü artık rahat rahat ev işimi yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum.. onunla orda durunca yine aynı hesap olacak.. yani benim açımdan..

canım arkadaşlarım hepinizin kadir gecesi mübarek olsun
hayırlı cumalar ayrıca ::
hazırlanıyorum samsunda geçircez bayram tatilini
hepinizi seviyorum öpüyorum
inşallah dönüşümde tam kadro sağlıklı mutlu huzurlu herkes burda olur
hadi hayırlı gün diledim allah kabul eder inşallah

hepinize şimdiden hayırlı bayramlar

amin hepimizin inş.güle güle gidin yasemincim. şimdiden hayırlı bayramlar olsun inş. paşayı ve hanım kızımızı yerime öp mıncıkla sarıp sarmala canım:)

Cumamız ve kadir gecemiz mübarek olsun dualarimiz kabul olsun insallah...şimdi dua vakti.....

herkese hayırlı cumalar ve kadir geceniz mübarek olsun..

Amin sibelcim ben de sizlerin kadir gecenizi kutluyorum. Arkadaşlar spor dans programı bilgisi veriyorum. Trt müzik kanalında hafta içi her sabah 9:05 te çok eğlenceli. İyi haftasonu diliyorum. Kendinize çookk iyi bakın. Sevgiler.

kadir gecemiz mübarek olsun arkadaşlar...dualarınız kabul görsün inşallah

oyy canım kızım bu mübarek günde 20 aylık olmuş.. allah bebişlerimize sağlıklı uzun ömürler versin.. bize de görmeyi nasip etsin..

dualarınıza amin arkdaşlar Rabbim kabul etsin.

maş. naz hanıma annesi 20 li yaşlarını da görelim inş.:)

son iftar davetimi de bitirmiş evi ve mutfağı toplamış olmanın haklı gururunu yaşıyorum . belkim yarına çaya arkadaş gelicek ama beli değil daha bayram gelmese bu hengame devam edicek biri beni durdursun:)

bu arada bayram temizliğini de yapmış oldum mutluyum:)

Son düzenleme:
maşallah kıymet valla temizlikte bitmiş.. ben değil birini ağarlamak bi kaç kere dışarda yemek yedik :))

Allah'ın izniyle yarın yolcuyuz biz.Önce konya,bayramı benimkilerle geçiricez,,ordanda antalyaya...20 gün kadar yokuz,,herkese allaha ısmarladık dıyorum,,umarım tüm anneler ve bebişleri güzel günler geçirirler.tabi bizde:))azrayla tatıl nasıl olacak bakalım..tatıldeyken ara ara bakarım ınş foruma....şimdiden hoşçakalın

hadi bakalım iyi yolculuklar iyi tatiler size..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…