2009 Aralık Anneleri

Günaydın herkese

Nevra gözü biraz daha iyi ama 2 gündür yine öksürüyor balgam var nedir bu balgamdan çektiğimiz
ilk defa bukadar sık hasta oldu kesin üşüttü evin içinde ayakkabı giymiyor çıkartıyor,bende o deri çoraplardan giydiriyorum hep yerlere çok bastı kesin ondan oldu :KK43:

Bu arada taşınma telaşı var bizde netide kapattırıcaz 2 hafta kadar giremem herhalde siteye
yasemin inş.ben geldiğimde portakal hanımı kucağına almış olursun resimlerini
bekliyorum sabırsızlıkla.:emir_bebek:

Canım bu hafta geç geliyorum işe ancak fırsat bulabildim geldim neler yapıyorsunuz

Günaydın herkese

Nevra gözü biraz daha iyi ama 2 gündür yine öksürüyor balgam var nedir bu balgamdan çektiğimiz
ilk defa bukadar sık hasta oldu kesin üşüttü evin içinde ayakkabı giymiyor çıkartıyor,bende o deri çoraplardan giydiriyorum hep yerlere çok bastı kesin ondan oldu :KK43:

Bu arada taşınma telaşı var bizde netide kapattırıcaz 2 hafta kadar giremem herhalde siteye
yasemin inş.ben geldiğimde portakal hanımı kucağına almış olursun resimlerini
bekliyorum sabırsızlıkla.:emir_bebek:
cok geçmış olsun,,inş atlatırsınız artık bu son olur...ev mı taşıyosunuz,,hayırlısı olsun inş
eeeeeee geldim kimse yok

selammmmmmmm:KK24:

ay ben pek bı keyıflıyım,,daha dun şıkayet ettım azra dan bugun benı cok mutlu ettıııı,,arkadaşla acıty alışverış merkezıne gıttık sabahtan,,orda araba tarzı sepetler var oncekı gıtmemızde hemen ınmıştı,,baktı arkadaşaın 3 ay buyuk oğlu alı oturuyor o da oturdu ve baya bı sure ses cıkarmadı,,,bızde dolaştık kahv ıçtık faalan,,sonra aşagıdakı oyun alanına goturduk oynadılar yukarı fastfood katına cıktık bu arada azra arabasından ınıyo bazen yuruyo sonra tekrar bınıyo falan,,ayy benı hıç uzmedıı ya cok guzeldı stres attık valla,,sanırım daha sık cıkarmalıyım azrayı oyle boyle alışacak,,benle beraber gezmesı gerektığını kavrayacak,,,tabı alının olmasıda etkendı ona baktı o pek ses etmıyor o da onun gıbı yaptı:KK1:arada agladığıda oldu tabı ama ınat etmedı hemen başka bı yone cekebıldım ılgısını..bugun benden ıyısı yok:21::nazar::nazar::nazar:

ay ben pek bı keyıflıyım,,daha dun şıkayet ettım azra dan bugun benı cok mutlu ettıııı,,arkadaşla acıty alışverış merkezıne gıttık sabahtan,,orda araba tarzı sepetler var oncekı gıtmemızde hemen ınmıştı,,baktı arkadaşaın 3 ay buyuk oğlu alı oturuyor o da oturdu ve baya bı sure ses cıkarmadı,,,bızde dolaştık kahv ıçtık faalan,,sonra aşagıdakı oyun alanına goturduk oynadılar yukarı fastfood katına cıktık bu arada azra arabasından ınıyo bazen yuruyo sonra tekrar bınıyo falan,,ayy benı hıç uzmedıı ya cok guzeldı stres attık valla,,sanırım daha sık cıkarmalıyım azrayı oyle boyle alışacak,,benle beraber gezmesı gerektığını kavrayacak,,,tabı alının olmasıda etkendı ona baktı o pek ses etmıyor o da onun gıbı yaptı:KK1:arada agladığıda oldu tabı ama ınat etmedı hemen başka bı yone cekebıldım ılgısını..bugun benden ıyısı yok:21::nazar::nazar::nazar:

aman maşallah de annesi o üzmez zaten seni

Birazdan çıkacağım yarın gene kendi kendime konuşmaya geli,rim byeee

melikecim ihmat ettim seni :)) koşturmaca.. dün ikeadaydık malum :)) bugünde avukata filan gittim gelemedim..

hadi gözün aydın fatma :)) tabi canım sonuçta buda geçici bi durum.. sabretmek en büyük silah aslında onlara karşı ama ben bazen dayanamıyorum.. bugün çok bağardım mesela.. dayanamadım.. :KK43: şuanda malum vicdan azabı.. ama stresten boynumdaki kas gerildi kımıldatamıyorum okadar gergin bi gündü yani benim için bide üstüne nazın beni hiç dinlememesi inadına hayı dediklerimi yapması dayanamadım.. tabi bunlar mazaret değil onun ne günahı var bebek daha.. aa kendi kendime sohbet ediyorum :)) hadi yarın görüşürüz..

selam kızlar

kızların cadılığından dem vurmuşsunuz:) bizimkide aynen sizinkiler gibi evde rahat durmaz dışarı çıkmak ister. dışarı çıknca rahat durmaz eve girmek istemez. salıncakta 2 dakka sallanır iner kaydırağa tekrar salıncağa kaydırağa tahtaravalliye derken bu arada etrafta gördüğü kedilerin ve çcukların peşinde dolaşır. top oynayanları rahat bırakmaz toplarını kapıp kaçar bu aralar favorimiz barfiks tarzı şeyler var ya parkta kendini yukarı çeken deli oluyo zaten sürekli bi yerlere tutunup kendini sallama havasında yolda yürürken el falan tutmaz çok nadir. açık kapı falan görmesin dalar hemen dükkanlardan zor topluyorum bakkalların dışardaki ürünlere saldırıyo hele top falan görmesin deli oluyo kendini yerlere atıyo ve hiç bi şekilde susturulamıyo. markettekiler tanıdı bizi zaten sen mi geldin diye çünkü elindeki şeyi kasadan geçirmek için aldığımda kıyamet kopuyo veeee daha bi sürü şey. bende güzellikle anlatmaya çalışıyorum ama bağırdığım zamanda olmuyo değil. özellikle de gece uykuya yatmalarımız benim en son yüksek sesle söylenmemle son buluyo çünkü başka türlü mümkün değil yatmıyo yatağa sonra bi şekilde pısıp kalıyo derken o arada uyuyakalıyo tabii bu benim bazen 2 saatmi alıyo ki gece 1-2 oluyo ...

alt göz kapağımın altında arpacık tarzı bişey çıktı ama alttaki göz torbası da şişti anlamadım uçta yok sadece kırmızı şişlik çok belli olmadığını söylüyolar ama ben bariz görüyorum dayak yemişler gibiyim:) ve feci zonkluyo dün gece 2 kez tekme attı zeynep zor tuttum kendimi vurmamak için çok canım acıdı

neyse çok yazmışım herkes ii baksın kendine ve bebelere byeee gündüz gelirim inş.

selam kızlar

kızların cadılığından dem vurmuşsunuz:) bizimkide aynen sizinkiler gibi evde rahat durmaz dışarı çıkmak ister. dışarı çıknca rahat durmaz eve girmek istemez. salıncakta 2 dakka sallanır iner kaydırağa tekrar salıncağa kaydırağa tahtaravalliye derken bu arada etrafta gördüğü kedilerin ve çcukların peşinde dolaşır. top oynayanları rahat bırakmaz toplarını kapıp kaçar bu aralar favorimiz barfiks tarzı şeyler var ya parkta kendini yukarı çeken deli oluyo zaten sürekli bi yerlere tutunup kendini sallama havasında yolda yürürken el falan tutmaz çok nadir. açık kapı falan görmesin dalar hemen dükkanlardan zor topluyorum bakkalların dışardaki ürünlere saldırıyo hele top falan görmesin deli oluyo kendini yerlere atıyo ve hiç bi şekilde susturulamıyo. markettekiler tanıdı bizi zaten sen mi geldin diye çünkü elindeki şeyi kasadan geçirmek için aldığımda kıyamet kopuyo veeee daha bi sürü şey. bende güzellikle anlatmaya çalışıyorum ama bağırdığım zamanda olmuyo değil. özellikle de gece uykuya yatmalarımız benim en son yüksek sesle söylenmemle son buluyo çünkü başka türlü mümkün değil yatmıyo yatağa sonra bi şekilde pısıp kalıyo derken o arada uyuyakalıyo tabii bu benim bazen 2 saatmi alıyo ki gece 1-2 oluyo ...

alt göz kapağımın altında arpacık tarzı bişey çıktı ama alttaki göz torbası da şişti anlamadım uçta yok sadece kırmızı şişlik çok belli olmadığını söylüyolar ama ben bariz görüyorum dayak yemişler gibiyim:) ve feci zonkluyo dün gece 2 kez tekme attı zeynep zor tuttum kendimi vurmamak için çok canım acıdı

neyse çok yazmışım herkes ii baksın kendine ve bebelere byeee gündüz gelirim inş.

geçmiş olsun canım.. ah bu cadılar ahhh..sabah bizde banyo yaptık gözüme şaplağı bi indirdi bi süre görmedi yani gözüm..

Coook uzun zamandir bakmiyordum buraya .. Herkese gunaydinlar..

ooo burcu gelmiş hoş gelmiş.. eylül hanım nasıllar prenses.. sen işe başladın mı nası gidiyo.. bakıcıyı göndermişsin en son haber oydu buldunmu yenisini.. face e koy bari kızın resimlerini arada da bakalım..

hemen şikayet edim evet kimse gelmiyo artık buraya kendilerine yeni bi yer bulmuşlar.. kk ya sadık bi kaç kişi kaldık biz.. melike var buranın bekçisi :KK1:En Büyük KK o da bu hafta işe geç geliyo heralde bak hala yok ortalarda..

melikecim ihmat ettim seni :)) koşturmaca.. Dün ikeadaydık malum :)) bugünde avukata filan gittim gelemedim..

Hadi gözün aydın fatma :)) tabi canım sonuçta buda geçici bi durum.. Sabretmek en büyük silah aslında onlara karşı ama ben bazen dayanamıyorum.. Bugün çok bağardım mesela.. Dayanamadım.. :KK43: şuanda malum vicdan azabı.. Ama stresten boynumdaki kas gerildi kımıldatamıyorum okadar gergin bi gündü yani benim için bide üstüne nazın beni hiç dinlememesi inadına hayı dediklerimi yapması dayanamadım.. Tabi bunlar mazaret değil onun ne günahı var bebek daha.. Aa kendi kendime sohbet ediyorum :)) hadi yarın görüşürüz..

canım aynen bağırsan olmuyor bağırmasan olmaz şaşırdık işin varmış demekki tahmin ettim hiç gelmemenden

selam kızlar

kızların cadılığından dem vurmuşsunuz:) bizimkide aynen sizinkiler gibi evde rahat durmaz dışarı çıkmak ister. Dışarı çıknca rahat durmaz eve girmek istemez. Salıncakta 2 dakka sallanır iner kaydırağa tekrar salıncağa kaydırağa tahtaravalliye derken bu arada etrafta gördüğü kedilerin ve çcukların peşinde dolaşır. Top oynayanları rahat bırakmaz toplarını kapıp kaçar bu aralar favorimiz barfiks tarzı şeyler var ya parkta kendini yukarı çeken deli oluyo zaten sürekli bi yerlere tutunup kendini sallama havasında yolda yürürken el falan tutmaz çok nadir. Açık kapı falan görmesin dalar hemen dükkanlardan zor topluyorum bakkalların dışardaki ürünlere saldırıyo hele top falan görmesin deli oluyo kendini yerlere atıyo ve hiç bi şekilde susturulamıyo. Markettekiler tanıdı bizi zaten sen mi geldin diye çünkü elindeki şeyi kasadan geçirmek için aldığımda kıyamet kopuyo veeee daha bi sürü şey. Bende güzellikle anlatmaya çalışıyorum ama bağırdığım zamanda olmuyo değil. özellikle de gece uykuya yatmalarımız benim en son yüksek sesle söylenmemle son buluyo çünkü başka türlü mümkün değil yatmıyo yatağa sonra bi şekilde pısıp kalıyo derken o arada uyuyakalıyo tabii bu benim bazen 2 saatmi alıyo ki gece 1-2 oluyo ...

Alt göz kapağımın altında arpacık tarzı bişey çıktı ama alttaki göz torbası da şişti anlamadım uçta yok sadece kırmızı şişlik çok belli olmadığını söylüyolar ama ben bariz görüyorum dayak yemişler gibiyim:) ve feci zonkluyo dün gece 2 kez tekme attı zeynep zor tuttum kendimi vurmamak için çok canım acıdı

offf offf geçenlerde benim de gözüme parmağını sokmuştu 2-3 gün ağrısından duramamıştım

coook uzun zamandir bakmiyordum buraya .. Herkese gunaydinlar..

hoşgeldin canım nasılsın eylül nasıl iş nasıl gidiyor

geçmiş olsun canım.. Ah bu cadılar ahhh..sabah bizde banyo yaptık gözüme şaplağı bi indirdi bi süre görmedi yani gözüm..

Ooo burcu gelmiş hoş gelmiş.. Eylül hanım nasıllar prenses.. Sen işe başladın mı nası gidiyo.. Bakıcıyı göndermişsin en son haber oydu buldunmu yenisini.. Face e koy bari kızın resimlerini arada da bakalım..

Hemen şikayet edim evet kimse gelmiyo artık buraya kendilerine yeni bi yer bulmuşlar.. Kk ya sadık bi kaç kişi kaldık biz.. Melike var buranın bekçisi :KK1:En Büyük KK O da bu hafta işe geç geliyo heralde bak hala yok ortalarda..

evet doğru tahmin geç geliyorum patron tam barut bugünlerde suratı hiç gülmüyor

geçmiş olsun canım.. ah bu cadılar ahhh..sabah bizde banyo yaptık gözüme şaplağı bi indirdi bi süre görmedi yani gözüm..

ooo burcu gelmiş hoş gelmiş.. eylül hanım nasıllar prenses.. sen işe başladın mı nası gidiyo.. bakıcıyı göndermişsin en son haber oydu buldunmu yenisini.. face e koy bari kızın resimlerini arada da bakalım..

hemen şikayet edim evet kimse gelmiyo artık buraya kendilerine yeni bi yer bulmuşlar.. kk ya sadık bi kaç kişi kaldık biz.. melike var buranın bekçisi :KK1:En Büyük KK o da bu hafta işe geç geliyo heralde bak hala yok ortalarda..
nereye takılıyolar ben kaçırmışım onu?????
Coook uzun zamandir bakmiyordum buraya .. Herkese gunaydinlar..
selamm burcuuuuu nasılsın eylul hanımlar nasıllar:KK12:
selam kızlar

ooooo senın cadı da az değilmiş yahuuu,,her turlu yaramazlığı yapsın eyvallah ,,cocuk saonuçta merak edıyo ogrenıyo falan,,benım sınır olduğum herşeyın sonunda yırtınırcasına ağlaması kendını yere atması falan,,,ızın verıyorum bı sure tanıyorum ona ama yok anlamıyor laftan...ınş duzelecekler sıbelın dedığı gıbı sabırdan başka bışey gelmıyor elden:44:

Napalim ben ise basladim 3 hafta oldu . Bakicilarla sorun yasadik iste uzun bir sure. Simdi yeni bakici basladi bakalim bu nasil cikacak . Zaten yavas yavas kres yasina gelmis olcak boyle .

X