2009 Aralık Anneleri

işe başladım. burası çok yoğun yaa. sizleride özledim valla. kızım kocaman oldu tabi. akşam vaktim olursa yüklerim. sizinkiler nasıl resimleri varsa bakarım onlarada. herkes ii demi kötü bir durum yoktur inş?

1- resmi sag tuş birlikte açtan paintle aç
2-yukardan resim-uzat egı tıkla
3-açılan pencerede yatay ve dıkeydekı 100 leri sil 50 yap tamam de
4-dosya farklı kaydetten bu resmı kuçultugun için farlı kaydetkı resmın orjini kalsın bozulmadan

yaptım valla bak istersen olmuş mu? çok tşk ederim yardımın için, şimdilik bu kadar koyabildim bizimki uyandı karnını doyurmam lazım :)
tekrar çok tşk ederim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işe başladım. burası çok yoğun yaa. sizleride özledim valla. kızım kocaman oldu tabi. akşam vaktim olursa yüklerim. sizinkiler nasıl resimleri varsa bakarım onlarada. herkes ii demi kötü bir durum yoktur inş?

herkes ne kadar ii olabilirse o kadar ıı kımı uykusuz kımı yorgun bebişler gazlı yada uykusuz yoksa herşey yolunda resımler var çogu kışının bak cnm özledık valla senı ve meralı arada telefonla konuşuyoruz ama burada paylaşım başka tabı
umarım hafıfler işlerin daha çok girersin bu akşam olmasada bırara guncelle resmı birde yenı konu açtım ben orayada gır bılgını tam bana yakışan konu :) http://www.kadinlarkulubu.com/arali...klerinin-annelerinin-aylik-kilo-takibi-5.html

efendim canımmmm...kaydirigubbakcemile5

ben dün geceden sonra face açmaya çalıştım ama mail adresinden hesabı aktive etmeden olmuyormuş beceremedim yani şirketin maili üzerinden açtığım için onaylayamadım, kızımın adresi var ben sana ordan istek gnderirim canım

ben dün geceden sonra face açmaya çalıştım ama mail adresinden hesabı aktive etmeden olmuyormuş beceremedim yani şirketin maili üzerinden açtığım için onaylayamadım, kızımın adresi var ben sana ordan istek gnderirim canım

ok canım sen yolla...

nasılsın pelincim mina nasıl?? kendi derdimden ömerin son zamanda fotosunu çekmedim hiç...ilaca alışmaya çalışıyorum 1-2 hafta zorlu bir süreç olucak ama atlatıcam Allah ın izniyle...:))

kızlarla buluştugumuz bır haftasonu ali enişte getırsın sızı istanbula kafan dagılır 3 saatlık yol çok degılkı kafan dagılır
biz iyiyiz çok şukur 41000000 kere masallah mına hastalıklardan sonra eskı duzenıne anca döndu iyiyiz masallahımız var gecede gunduzde :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:kendıme nazar etmeyeyım:nazar::nazar::nazar::nazar:

evde yapılcak bır suru iş var hıc canım ıstemıyor kızımda uyuyo ama
bu ev işi hıcmı bıtmezzz:umursamaz:

evde yapılcak bır suru iş var hıc canım ıstemıyor kızımda uyuyo ama
bu ev işi hıcmı bıtmezzz:umursamaz:

bitmezzzzz
ütü var bendede
yapasım yok
3 çeşit yemegı aynı anda yaptım 3 gun tokuz :lepi:
açıkögretımden 2. ünv.okuyorum göya 1 ay sonra sınav var tek dersım kaldı daha kapak açmadım versem dersı mezun olcm :KK43:
keske kayıt dondursaydım çocukla nasıl verilirse o ders

bitmezzzzz
ütü var bendede
yapasım yok
açıkögretımden 2. ünv.okuyorum göya 1 ay sonra sınav var tek dersım kaldı daha kapak açmadım versem dersı mezun olcm :KK43:

ohhh yemek varsa bosver gerısını yakın olsaydık keske aksama sıze gelırdıkzemuszemus
aslında tek dersmıs arasıra calısabılsen verebılırsın bosu bosuna 1 yıl daha uzamasa

bitmezzzzz
ütü var bendede
yapasım yok

ben e geçen sene yaptım o işi, bitirdim çok şükür hiç uzatmadan hangi bölüm hangi ders?? ben soru ezberleyerek geçtim notlar duruyor gönderebilirim sana

ohhh yemek varsa bosver gerısını yakın olsaydık keske aksama sıze gelırdıkzemuszemus
aslında tek dersmıs arasıra calısabılsen verebılırsın bosu bosuna 1 yıl daha uzamasa
keşkee

ben e geçen sene yaptım o işi, bitirdim çok şükür hiç uzatmadan hangi bölüm hangi ders?? ben soru ezberleyerek geçtim notlar duruyor gönderebilirim sana

işletme 4. sınıf muhasebe denetımı varsa yolla valla :)

X