adım nilgün :) senden bir gün sonra doğum yaptım yani 3 aralık' ta senin gibi bir kızım vardı birde oğlum oldu, kızım 8 yaşında,
etlikte oturuyorum, bu arada bize en yakın tansaş Subayevlerindeymiş :)
slm kizlar
2.5 aylik olusum var .dun akam uyandiginda sesi kisikti . hala gecmedi . atesi yok . oksuruk yok .neden anlamadim...sizce neden olabilir ??cok uzuluyorum
yarın kızımla ananeye gidiyoruz 1 hafta yokuz orada kalacağız yuppi yuppi
memnun oldum nilgüncüm....ne güzel Allah bağışlasın seninde yavrularını...bende ereğlideyim ama aslında ankaralıyım...evlenince geldim buraya :S etliktede herşey var bi tansaş yok demekki...bilmiyorumkismile kaçırdın güzelim huggiesleri...:))
annenle aynı binada olman şahane bişiiiiiiiii...bende k.valideyle karşılıklıyım ne süper dimi :sinifsinif:
biliyorum ankaralı olduğunu:) aslında ben burayı uzun zamandır takip ediyorum herkesi tanıyorum senide :)
hatta sömestr tatilinde ankarada annenin yanındaydın :) polisler çevirmişti park yüzünden.
kayınvalide konusunuda biliyorum karşı komşun :)
artık onuda kafana takmaman gerektiğini sende biliyorsun demi kendin için :)
sen nerde oturuyordun ankarada canım
bişey sorcam bebişin ateşini nasıl ölçücem.. hastaneden eve ilk geldiğimiz gün bir ateş ölçer almıştım elite yazıyor üzerinde pilli arkası lacivert bişey elinde bundan olan kullanan var mı? sanırım kulaktan ölçülecek ama ya hareket ederde kulağına birşey olursa diye korkuyorum
Biz rotayı ve zatüre aşısını üçüncü ayda yaptıracağız.Geçmiş olsun Arzucum inş. ateş falan hiç bişey yapmaz oğluşuna.Rotayı 3.ay yaptıracaksın herhalde?
Bana dr. 2.ayda yaparız o virüsle karşılaşmadan biran önce yapalım demişti ama birgünde okadar şeyi de yüklemek istemiyorum oğluma kararsızım...Sizler ne yaptınız yada yapacaksınız kızlar?
selam kızlar bebeğimin bugün 2.ay kontrolü vardı aşılarını yaptırdık ama bebeğim 1 ayda sadece 350 gram almış çok canım sıkıldı mama takviyesi verdi doktorumuz ama benim gördüğüm kadaroyla sütüm geliyor idrar tahlili istedi iltihaptan dolayı kilo almıyabilir dedi ama temiz çıktı anlamadım gitti siz nasıl besliyorsunuz bebişlerinizi hiç mama takviyesi yapıyomusunuz geceleri filan bebeğim 2 aylık ve kilosu 4420mafoldumbenmafoldumben
:))))))))))))))) walla helal olsun sana dahada bişi demem bilmiyorumkismile
ben kurtuluşta oturuyodum canım hala ev orda :)
Pelin bir yerlerde beni sormuşsun.
Canberk sürekli kucağımda olduğu için yazamıyorum genelde okuyorum sadece. Sende yoksun bir süredir nerelerde geziyon bakiyim.
Canberk biraz daha iyi gibi sanki. Kaka olayı düzeldi şimdilik. Gaz da eh işte iki gündür çok aşırı değil sanki. Üçüncü aya yaklaştık ya iyice kerametleri çıkıyor ortaya sanırım :)
Mina nasıl? Bir de göğsün nasıl oldu düzeldi mi? Benimki tam düzelmedi ama acısı geçti bayağı bir.
Arkadaşlar bebişleri açık havada gezdirdiniz mi hiç? Canberk doğdu doğalı daha açık hava yüzü görmedi. Evden arabaya arabadan eve.
Aman soğuktur üşütür, durmaz diye pusetiyle daha hiç çıkaramadım ama bakıyorum da Canberk kadar ya da ondan bile küçük çocukları gezdiriyorlar pusette çok rastgeldim.
Şu bahar gelse de rahat rahat dolaşabilsek.
merkezi olduğu için kolej ve kurtuluş tarafını seviyorum ben ...
sen doğum için ankaraya gelmiştinŞ hangi hastanede yaptın doğumu
evet canım çok merkezi ve nezih...annem 63 yaşında 63 yıllık kurtuluşlu :))
canım mesa da yaptım ben doğumu..sen??
bende :) ve aklımdan geçmişti sen doğum için ankaraya gideceğini yazınca belki burcuyla aynı yerdeyiz diye bende 3 aralıkta yaptım yani aynı tarihte aynı yerdeymişsiz:)
tüh ya keşke daha önceden girseymişim hastanede birbirimize bebek görmeye gelirdik
çok üzüldüm şimdi valla((( :sinifsinif::sinifsinif:
ayyyyyyyyyyyyyy inanmıyorummmm yaaaaa......ne güzel olurduuuuu offff yaaa....sezeryanmı yaptın sende??? biraz foto koysana...odan kaçtı???:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet sezeryan yaptım benimki ilk doğumda sezeryan seninki gibi normal değildi, seçeneğim yoktu yani
bu arada foto koymayı daha bilmiyorum bugün şu ticker olayını halletmeye çalışıyorum onu halledince fotoda koymak için çalışmalarım başlayacak :)
2118 di oda numaram
2116 da bnimkiydi :)) ben çok memnun kaldım mesadan sen de beğendinmi? ticker işini halletmiş gibi görünüyosun
kızlar aşı olduk demiştimya, arda 6 ile 7:^30 arası çok huysuzlandı çok canı acıyordu yavrumun mahvoldum kızlar ya.. sonra calpol allah tan etkisini gösterdi gülücükler saçtı bitanem tabi akabinde hepimiz bayram yaşadık resmen.. allahım annelik babalık ne zor.. sen kuvvet ver yarabbim, sen acılarını gösterme allahım.. ateş olmadı şuana kadar inşallah da olmaz.. arada bir yine mızmızlanıyo ilacı 18:10 da vermiştim birde gece 00:10 da vericem inşallah yarına herşey düzelir..bilmiyorumkismile