- 26 Aralık 2008
- 747
- 3
moral bozmamamanın mümkün olmadığını çok iyi biliyorm ama bozmaman gerek.. sen yine iyice emzir bebeğini mama takviyesinide yap inşallah düzelir kilosu.. arada bir gidip sağlık ocağında tarttır.. daha sık kontrol ettirmiş olursun kilosunu.. ben geceleri 90 cc mama veriyorum üzerine yine emiyor ve emerek uyuyor tabi gece 3 tebilmiyorumkismile inşallah hemen düzelir kilosu.. aman başka bişey olmasında zatende yokmuş baksana olsa doktor didik didik araştırırdı.. bazen olabiliyor demekki.. emmesi iyimi bebeğinin... sürekli emme isteği varmı canım?
evet emmesi iyi canım ama sütüm yetmemiş ya da yaramamış sanırım şimdi eve gelir gelmez biberonla mama verdim onu da içemedi doğru dürüst canım senin yne 3 te uyuyormuş iyi beniö gece 1 de bi uyanıyor sabah 7 ye kadar gözler açık meğer doymuyomuş yavrum anlamıyorum bu süt olayını ya süt olsun diye sürekli yiyorum halbuki bazı insalnların sütü fışkırırken bazılarının neden olsun diye üstüne düştüğü halde olmaz bi türlü anlamadım inşallah kızıım bi an önce toplar kendinimafoldumben