2009 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun arzucum, olmaz inş. artık ateşi ömerinde olmamıştı, biraz huysuzluk oluyo tabii çok normal olarak...belki yarında 1 kerecik vermen gerekebilir calpolden...bide verem aşısından sonra kol altını takip etmek gerekiyomuş beze olmaması için...söylemişlerdir herhalde sanada ....
yok burcu söylemedi doktor çok ağladıya hastaneyi brbirine kattı doktor da atladı heralde.. dikkat ederim çok sağol canım

kızlar aşı olduk demiştimya, arda 6 ile 7:^30 arası çok huysuzlandı çok canı acıyordu yavrumun mahvoldum kızlar ya.. sonra calpol allah tan etkisini gösterdi gülücükler saçtı bitanem tabi akabinde hepimiz bayram yaşadık resmen.. allahım annelik babalık ne zor.. sen kuvvet ver yarabbim, sen acılarını gösterme allahım.. ateş olmadı şuana kadar inşallah da olmaz.. arada bir yine mızmızlanıyo ilacı 18:10 da vermiştim birde gece 00:10 da vericem inşallah yarına herşey düzelir..bilmiyorumkismile

Arzu çok geçmiş olsun, doktor bize calpolu yarım ölçek bir kaç defa verebilirsin demişti, bu geceyi sorunsuz atlatırsanız yarına birşeyi kalmaz inşallah...
verem aşısı için bizede, kesinlikle ovmayın, kabuk bağlarsa ellemeyin demişlerdi

arzu çok geçmiş olsun, doktor bize calpolu yarım ölçek bir kaç defa verebilirsin demişti, bu geceyi sorunsuz atlatırsanız yarına birşeyi kalmaz inşallah...
Verem aşısı için bizede, kesinlikle ovmayın, kabuk bağlarsa ellemeyin demişlerdi
çok sağol, her doktor değişik bilgiler veriyor, ne güzel bizde burda paylaşıp daha geniş bilgi ediniyoruz..
Arkadaşlarım iyiki varsınız

Pelin bir yerlerde beni sormuşsun.
Canberk sürekli kucağımda olduğu için yazamıyorum genelde okuyorum sadece. Sende yoksun bir süredir nerelerde geziyon bakiyim.

Canberk biraz daha iyi gibi sanki. Kaka olayı düzeldi şimdilik. Gaz da eh işte iki gündür çok aşırı değil sanki. Üçüncü aya yaklaştık ya iyice kerametleri çıkıyor ortaya sanırım :)
Mina nasıl? Bir de göğsün nasıl oldu düzeldi mi? Benimki tam düzelmedi ama acısı geçti bayağı bir.

Arkadaşlar bebişleri açık havada gezdirdiniz mi hiç? Canberk doğdu doğalı daha açık hava yüzü görmedi. Evden arabaya arabadan eve.
Aman soğuktur üşütür, durmaz diye pusetiyle daha hiç çıkaramadım ama bakıyorum da Canberk kadar ya da ondan bile küçük çocukları gezdiriyorlar pusette çok rastgeldim.
Şu bahar gelse de rahat rahat dolaşabilsek.

canım bizde çıkardık geçen hafta yıldız parkına götürdük miniğimi giydirdik sıkıca arabasına koyduk yarım saat gezdirdik acaip hoşuna gitti ..çokta iyi geldi açık hava eve gelince saatlerce uyudu

çarşamba gunlerı eşimin annesıne gidiyorum halaları babanesı ve amcasıyla yengesı görmuş oluyor mınayı toplu çıkartma yapıyoruz yanı yerimseniben
bizi çarşambaları merak etmeyın yanı
okudum ama cvp vereceklerıme yarın fırsat olursa yazacagım
birtek şunu atlamayayım öznurcum hayırlı olsun kardeş geliyor sayılır zeynebe çok guzel ya bebek haberı almak sevındırıyor benı artık degişik bir hıs oluyor artık bende Allah sorunsuz stressız bir hamılelık versın kardeşine inşallah

siz bebiş resmını ekleyınce ben sızle arkadas oluyorum banane prensip edındım bozamam :umursamaz:
takıntıyım basak burcuyum ya :roflol:

Ya bu saatlerde bana takılacak bİrİ yokmu yavuuuuuuuu

arzu bu saatte bende hal kalmıyor be canım ben yatıyorum optum ıkınızıde geçmiş olsun ardacıga çabucak geçsin saatler aşının etkısı bıtsın ınşallah
bugun bende tetanoz vuruldum ay neyse ben çıktım herkese iyigeceler............

ya kızım bi kaç gündür acaip iştahsız neden olabilir yaaa acaba sütümü mü beğenmiyo diyorum bazen
mafoldumben

Cevaplarınızdan sonra gaza geldim. Hava da güzel gezmeye götürüyorum oğluşumu. ınşallah pişman etmez şöyle bir dolanıp gelelim.

Cevaplarınızdan sonra gaza geldim. Hava da güzel gezmeye götürüyorum oğluşumu. İnşallah pişman etmez şöyle bir dolanıp gelelim.

hava bugunkı gıbı olunca bende anneme yuruyrek gıdıyorum
3 sokak otesı ama yınede mınayada banada degişiklik oluyor yurumek

pelin ben dünden beri resim yükleyemiyorum :KK43: bugün yine denedim hata veriyor, engin bilgilerinle bana yardım eder misin rica etsem ?

kızlar bısey sorucam bebegınıze su verıyomusunuz?
esım bıkac gundur tutturdu su verelım dıye herkes verıyomus oyle duymusda

ben vermiyorum canım,ilk ay şekerli su verdik günde 1-2 çay kaşığı hem sarılık için.
ama gerek yok sütten herşeyini karşılıyor zaten 6 ay sadece anne sütü:ecrin_bebek:

pelin ben dünden beri resim yükleyemiyorum :KK43: bugün yine denedim hata veriyor, engin bilgilerinle bana yardım eder misin rica etsem ?

ya sen sanırım 50 mesjmı 100 mesjmı ne ondan sonra resım ekleyebılıyorsun yenı mesajlaşmaya basladın ya ceza sana önceden mesaj yazsaymışsın :eek:klava:

ben verıyorum gunde 2 kere 2 çay kaşıgı
emzırnce vermeye gerek yokmuş aslında ilk emmeye basladıgında gelen sut su gıbıymış 2 dk dan sonrası sanırım besleyıcı sutmuş ama mina idrar yollarından sorun yasadıdıye verıyoruz bız o gun bugundur ama rzene çayı verırken vermıyordum doktor verme demıştı çayda suyla hazırlanıyor ya

X