geldim öp hadi
ammmaaaaaaadimedim bişi dimedimde ilgilenmeyen ilgilenmez
gelir kenar süsü gibi oturu gider,
ha burdan benimki öyle sanmayın, biz aynı yaştayız kıyamaz bana iyi anlaşırız yani
ve sustum, susuyorum :82:
12: 30 da uyanıp 4:00 e kadar uyanık kaldık
sabahta kalkıp işe geldim öle işte
öpüyoruz kuzunu güle güle git yavrunaben yavaş yavaş toplanayım . Erken çıkmada son 2 günüm çarşamba dan sonra 18:00 de çıkacam .. Bakalım bizim soytarı benim geç gitmemem alışacak mı .. Görecez.. : ))
herkese iyi akşamlar .. Kocaman öpüyorum hepinizi ve güzeller güzeli kuzucuklarınızı ..
ah canım ah hepsi aynı bu zıpalarınsorma meralcim keyifi iyi aslında ama yanında istiyor sürekli hiç ayrılmayacaksın ya kucağında oturacak ya oyun oynayacak senle tuvalete gitmeyeceksin yemek yemeyeceksin hiçbir iş yapmayacaksın
bu su çiçeği soğuk zincirde değil dimiherhalde özel vurulan zatürreler 12 aydan sonra vuruluyor anladığım kadarıyla
yok meralcim bizimki de senle aynı. Tek farkı ben kkk yı sağlık ocağı yerine ayberke vurdurduğum aşının aynısını alıp doktoruna vurdurdum. Su çiçeğini de gecelecek ay alıp sağlık ocağına yaptırıcam. Doktora gitmiycez çünkü önümüzdeki ay.
ha burdan benimki öyle sanmayın, biz aynı yaştayız kıyamaz bana iyi anlaşırız yani
ben görümcemden 5 yaş büyüğüm valla
öyle yaparsa da ne yaptığı köfte görünür takdir edilir ne başka bi şiben görümcemden 5 yaş büyüğüm valla
yanaaaaaaşşşşşşş
hımmm:26:
ahh gökkuş ahh ahh bu yaramaz zıppacıklar hele bir büyüsünler de yaşlanınca gece uyanıp uyanıp arıycam benim sıpayı sebepli sebepsizanlasınlar anaları neler çekmiş
öpüyoruz kuzunu güle güle git yavruna
merak etme nevra'cım onların alılması daha çabuk oluyor tatlım
ah canım ah hepsi aynı bu zıpaların
bu su çiçeği soğuk zincirde değil dimi
öpüyoruz kuzunu güle güle git yavruna
merak etme nevra'cım onların alılması daha çabuk oluyor tatlım
ah canım ah hepsi aynı bu zıpaların
bu su çiçeği soğuk zincirde değil dimi
hem görümcemle hem de görümce olarak gelinimizle aynı yaştayım ikisiyle de gül gibi geçiniyoruz şükür kardeş gibiyiz
yanaştımmmmmmm
bu arada hadi bitirdin bugünü gelecekler mi almaya
ex gelinimizden 5 yaş küçüktüm ama o benim ablam umudumun ebesigörümcemden de 5 yaş büyüğüm tarih tekerrür vs vs yani. severim görümcemi ama son zamanlarda hislerim zayıflamaya başladı
e tabii halen montofon olduğum için sütün bir an önce velede ulaşması gerek :92:
hala 5 dakika var ya bitmedi bitemedi
hadi toparlanayım bakalım yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
ex gelinimizden 5 yaş küçüktüm ama o benim ablam umudumun ebesigörümcemden de 5 yaş büyüğüm tarih tekerrür vs vs yani. severim görümcemi ama son zamanlarda hislerim zayıflamaya başladı
e tabii halen montofon olduğum için sütün bir an önce velede ulaşması gerek :92:
hala 5 dakika var ya bitmedi bitemedi
hadi toparlanayım bakalım yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi
vardır kendince bir sebebi eminim canım
hadi bakalım iyi akşamlar sana. biz de seni ve paşayı öpüyoruz.
ben de bir eczaneye kadar gidicem belki ordan kaçıveririm eve görüşürüz dönersem kızlar.
yemegi koydum ocaga bakalım aksama ac kalacazmmıbenim kız ilk defa oyuncaklarıyla yarım saattir oynuyor saga sola saldırmadan ama su geveze köpege sinir oluyorum ayy hiç susmuyorrrrr melikeeeeee senin tavsiyenle aldımmmmmmmm bu arada nerelerde melike ya kaynanası mı el koydu bilgisayara yoksa patronmu
bigeeeeeeeeeeeee
gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
anam ne kaynatışsınız ya ben bi gazla tekrar aile sağlığı merkezine gittim saat 4 tü ordaki hemşireler gelmiş kayıt işlemi yapcaz 1 saat sürer yarın gel dediler.(sistem yeni biz çözemedik ağır yapıyoruz işlemi yok yani) hasbinallah diyerek bi iki rica ettim yok diye diye ii diyip arkama bakıp çıktım resmen. benim doktor zatürre için önümüzdeki ay demedi sadece su çiçeği dedi. yarın arıyım bi doktoru ona göre tekrar o bet karıların suratlarını çekicem mecburen.
oy oy 6 olsada bende çıksam
anam ne kaynatışsınız ya ben bi gazla tekrar aile sağlığı merkezine gittim saat 4 tü ordaki hemşireler gelmiş kayıt işlemi yapcaz 1 saat sürer yarın gel dediler.(sistem yeni biz çözemedik ağır yapıyoruz işlemi yok yani) hasbinallah diyerek bi iki rica ettim yok diye diye ii diyip arkama bakıp çıktım resmen. benim doktor zatürre için önümüzdeki ay demedi sadece su çiçeği dedi. yarın arıyım bi doktoru ona göre tekrar o bet karıların suratlarını çekicem mecburen.
aman gitsin nilgün
ilk günü kıyamam koşarak gitmiştir vallahi
gelmişlerdi almaya en azından yolda geçecek zaman olmayacak
ben 7 de çıkcam ama bir an önce 6 olsun sende git
sen sabah erken başlıyorsun
hakikaten yaaa
6 ya 20 kala evden çıkıyom ben
inş hemencik 19'da olur cnm benim
döveydin kıymet
aman gitsin nilgün
ilk günü kıyamam koşarak gitmiştir vallahi
gelmişlerdi almaya en azından yolda geçecek zaman olmayacak
aman aman çok şükür sevndim vallahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?