• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

geldim öp hadi

ammmaaaaaaadimedim bişi dimedimde ilgilenmeyen ilgilenmez
gelir kenar süsü gibi oturu gider,
ha burdan benimki öyle sanmayın, biz aynı yaştayız kıyamaz bana iyi anlaşırız yani

ve sustum, susuyorum :82:

öyle yaparsa da ne yaptığı köfte görünür takdir edilir ne başka bi şi :47: ben görümcemden 5 yaş büyüğüm valla :23:

yanaaaaaaşşşşşşş :70: :54:

12: 30 da uyanıp 4:00 e kadar uyanık kaldık
sabahta kalkıp işe geldim öle işte

hımmm:26:
ahh gökkuş ahh ahh bu yaramaz zıppacıklar hele bir büyüsünler de yaşlanınca gece uyanıp uyanıp arıycam benim sıpayı sebepli sebepsiz:1:anlasınlar anaları neler çekmiş

ben yavaş yavaş toplanayım . Erken çıkmada son 2 günüm çarşamba dan sonra 18:00 de çıkacam .. Bakalım bizim soytarı benim geç gitmemem alışacak mı .. Görecez.. : ))

herkese iyi akşamlar .. Kocaman öpüyorum hepinizi ve güzeller güzeli kuzucuklarınızı .. :54: :54: :54: :54:
öpüyoruz kuzunu güle güle git yavruna
merak etme nevra'cım onların alılması daha çabuk oluyor tatlım

sorma meralcim keyifi iyi aslında ama yanında istiyor sürekli hiç ayrılmayacaksın ya kucağında oturacak ya oyun oynayacak senle tuvalete gitmeyeceksin yemek yemeyeceksin hiçbir iş yapmayacaksın:27:

:61:
ah canım ah hepsi aynı bu zıpaların:27:
herhalde özel vurulan zatürreler 12 aydan sonra vuruluyor anladığım kadarıyla

yok meralcim bizimki de senle aynı. Tek farkı ben kkk yı sağlık ocağı yerine ayberke vurdurduğum aşının aynısını alıp doktoruna vurdurdum. Su çiçeğini de gecelecek ay alıp sağlık ocağına yaptırıcam. Doktora gitmiycez çünkü önümüzdeki ay.
bu su çiçeği soğuk zincirde değil dimi

öyle yaparsa da ne yaptığı köfte görünür takdir edilir ne başka bi şi :47: ben görümcemden 5 yaş büyüğüm valla :23:

yanaaaaaaşşşşşşş :70: :54:

yanaştımmmmmmm
bu arada hadi bitirdin bugünü gelecekler mi almaya

hımmm:26:
ahh gökkuş ahh ahh bu yaramaz zıppacıklar hele bir büyüsünler de yaşlanınca gece uyanıp uyanıp arıycam benim sıpayı sebepli sebepsiz:1:anlasınlar anaları neler çekmiş

iyi fikir bende onu diyorum dün
hele sen büyü ben sana sorarım diye

soğuk zincirde canım
en azından nilayda öyleydi

özel aşıların hepsi soğuk zincirde canım yaa ben öyle biliyorum en azından:26:

hem görümcemle hem de görümce olarak gelinimizle aynı yaştayım ikisiyle de gül gibi geçiniyoruz şükür kardeş gibiyiz

ex gelinimizden 5 yaş küçüktüm ama o benim ablam umudumun ebesi ;) görümcemden de 5 yaş büyüğüm tarih tekerrür vs vs yani. severim görümcemi ama son zamanlarda hislerim zayıflamaya başladı

yanaştımmmmmmm
bu arada hadi bitirdin bugünü gelecekler mi almaya

e tabii halen montofon olduğum için sütün bir an önce velede ulaşması gerek :92:
hala 5 dakika var ya bitmedi bitemedi :57:
:54:

hadi toparlanayım bakalım yarın görüşürüz öpüyorum hepinizi

ex gelinimizden 5 yaş küçüktüm ama o benim ablam umudumun ebesi ;) görümcemden de 5 yaş büyüğüm tarih tekerrür vs vs yani. severim görümcemi ama son zamanlarda hislerim zayıflamaya başladı

e tabii halen montofon olduğum için sütün bir an önce velede ulaşması gerek :92:

vardır kendince bir sebebi eminim canım

hadi bakalım iyi akşamlar sana. biz de seni ve paşayı öpüyoruz.

ben de bir eczaneye kadar gidicem belki ordan kaçıveririm eve görüşürüz dönersem kızlar.

yemegi koydum ocaga bakalım aksama ac kalacazmmı :27: benim kız ilk defa oyuncaklarıyla yarım saattir oynuyor saga sola saldırmadan :nazar::emir_bebek:ama su geveze köpege sinir oluyorum ayy hiç susmuyorrrrr melikeeeeee senin tavsiyenle aldımmmmmmmm bu arada nerelerde melike ya kaynanası mı el koydu bilgisayara yoksa patronmu

öpücüğü aldım kabul ettim :16:

delisin ya deme öyle, süt verme işi bitince halledersin eminim
yani senin için, kendin için
çünkü terlemelerin felan normal değil, bir an önce gidip değerlerini kontrol ettirmen lazım

hadi bende sizi öptüm çok, evdekilere selam

vardır kendince bir sebebi eminim canım

hadi bakalım iyi akşamlar sana. biz de seni ve paşayı öpüyoruz.

ben de bir eczaneye kadar gidicem belki ordan kaçıveririm eve görüşürüz dönersem kızlar.

hadi sanada güle güle herkes gidiyor teker teker
bende gitmek istiyoooooooom
öperim kuzucuklarını e arada senide

yemegi koydum ocaga bakalım aksama ac kalacazmmı :27: benim kız ilk defa oyuncaklarıyla yarım saattir oynuyor saga sola saldırmadan :nazar::emir_bebek:ama su geveze köpege sinir oluyorum ayy hiç susmuyorrrrr melikeeeeee senin tavsiyenle aldımmmmmmmm bu arada nerelerde melike ya kaynanası mı el koydu bilgisayara yoksa patronmu

hadi bakalımm, bence kalmazsınız
ohoh maşallah :nazar:
senin sinir olman değil mesele
kuzunun sevmesi tımam mı???

melike bence hala abenim adresi çözmeye çalışıyor :27:
melike sk. benim ev adresim ona yazdım ama kendi adını yazdığımı sandı
sokak adı yok mu dedi kuzum ya :60:

anam ne kaynatışsınız ya ben bi gazla tekrar aile sağlığı merkezine gittim saat 4 tü ordaki hemşireler gelmiş kayıt işlemi yapcaz 1 saat sürer yarın gel dediler.(sistem yeni biz çözemedik ağır yapıyoruz işlemi yok yani) hasbinallah diyerek bi iki rica ettim yok diye diye ii diyip arkama bakıp çıktım resmen. benim doktor zatürre için önümüzdeki ay demedi sadece su çiçeği dedi. yarın arıyım bi doktoru ona göre tekrar o bet karıların suratlarını çekicem mecburen.

anam ne kaynatışsınız ya ben bi gazla tekrar aile sağlığı merkezine gittim saat 4 tü ordaki hemşireler gelmiş kayıt işlemi yapcaz 1 saat sürer yarın gel dediler.(sistem yeni biz çözemedik ağır yapıyoruz işlemi yok yani) hasbinallah diyerek bi iki rica ettim yok diye diye ii diyip arkama bakıp çıktım resmen. benim doktor zatürre için önümüzdeki ay demedi sadece su çiçeği dedi. yarın arıyım bi doktoru ona göre tekrar o bet karıların suratlarını çekicem mecburen.

siinirleeeeeeeeerrrrrrrrrr
dinlenip dinlenip döveceksin bu hatunları

soğukda çocukla gelip gitmek kolaymı yaw

oy oy 6 olsada bende çıksam

ben 7 de çıkcam ama bir an önce 6 olsun sende git
sen sabah erken başlıyorsun

döveydin kıymet

aman gitsin nilgün
ilk günü kıyamam koşarak gitmiştir vallahi

gelmişlerdi almaya en azından yolda geçecek zaman olmayacak

bende toparlanıp çıkıyorum
nilgünüm hayırlı akşamlar arkadaşım
umarım gökkuş bu gece uzuuuuuun uzuuuuun uyur sende dinlenirsin cnm

ben 7 de çıkcam ama bir an önce 6 olsun sende git
sen sabah erken başlıyorsun

hakikaten yaaa
6 ya 20 kala evden çıkıyom ben:43:
inş hemencik 19'da olur cnm benim