biz geldik aşıdan
yeni aile hekimimize götürelim hemde tanışlaım dedim ama kadının yerinde yeller esiyo aşıyı yaptıralım dedik hemşirelerde yok ortada bende kendi doktoruna götürdüm Allahtan yoğun değilmiş bugün . biz bi tane bacaktan olduk sadece (kızamık, kızamıkçık ve kabakulak) ısrarla iki tane değil miydi diye sordum kadın ters ters baktı bana 1 tane işte. önümüzdeki ayda su çiçeği var dedi. multitabsı kes ferrruma devam. önümüzdeki ay gidince thil yapcakmış.
yemek konusunda herşey serbest. inek sütü konusunda da hala emdiği için alıştırmak için kasmaya gerek yok dedi. kahvaltısında bisküvileri ezmek için kullanabilirsin dedi. biz akşam yemeği yemiyoduk yetmiyodu yani öğünler ona göre ayarla yediriceksin dedi:) azılarımız şişmiş gelicekler ama zaman veremem dedi:) kilomuz 10100 boyumuz 78 olmuş ben az değil mi napalım dedim daha ne olsun dedi

dilimizin üzerinde yaralar vardı ağız içi hassas bu aralar ağzına soktuğu herşey tahriş eder ondan dedi . bizden bu kadar daha bi kaç şey söyledi ama hatırlamıyorum