• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bilge okulu bitirdim 2 aysonra evlendim işletme mezunuyum ahım şahım bi bölüm değil ama ..
eşim hiç istemedi çalışmamı bana kalsa enazından çocuk olana dek çalışırdım hevesimi alırdım boşa gecen 4 yıl boşuna okumuşum gibi tabi elimde diplaomam olması güzel ama işe yaramıo mlaesef

iyi olurmuş ama artık geçen geçmiş bundan sonra nasıl olur onu da bilmiyorum ama çalışmasan bile kampüs havasını solumak ayrı bir şeydir ve çocukları anlamak açısından da çocuğun "annem üniversite mezunu" demesi açısından da olumlu bir şeydir dolayısıyla boşuna okuduğunu düşünme... ayrıca allah kimsenin yuvasını bozmasın ama yarınlar ne getirir belli değil hiçbir şey olmasa mesleğin var :34:

bige geçmişolsun .. sorunsuz çıkar inşll.

inşallah canım

saol cnm inş artık doktor görmek istemiom eşimide bu bahaneyle görmek istemiom:((

hah esas mevzu çıktı ortaya :)))

selamlar ve iyi haftalar herkese...

:29: :3:

Kiymet 1 kol 1 baaktan 13.ayda ozel asi sucicegi gecmis olsun simdiden

çarşamba akşam üzeri de biz gidiyoruz :94:

nilgün lolipop derken sucuklular mı??? :56:

İce basyr gibi. Minanin ayaklari tombis diye dyrlar ama sizdede varmi daha cok var dra gtmeye gitsemmi acaba bunun icin

umut da sağ ayağını içe basıyor çoğu zaman... çarşamba günü sorucam istersen bekle daha düzelir normaldir falan derse boşuna gitmemiş olursun

Valla mina kan almasada ortalgi ykyr ama sunu diyim kisa suruyr artk buyudukleri icin damar kolay bulunyr desip durmyrlar hic olmazsa

hadi inşallah ya... 1 mayısta acile gittiğimizde kan almışlardı ne ağlamıştı yavrucuğum :43: resmen korkudan kanı çekildi 3. seferde alabildiler iğneyi içerde oynatıyorlar çocuk ağlıyor sen tutmaya çalışıyorsun falan kabus gibiydi :59:

Tunaydinlar herkese..
selam şekerim
Eylül kucagimda uyudu acamadim Meralcim.
sorun değil
1yaşına girmiş koca kız olmuş prensesim rahatsız etme zaten annesi:16:
afiyet olsun bol süt olsun :92:
amin sanada canım
yorumlara çok teşekkürler
pelin "akıllıca" senden gelince özel kıymetli oluyor sağolasın :34:
:26: hım ne olduki
Ay bakıcıyı aradım dedim zeynosu bırakacam dısarı gidecem ay mırın kırın ettiii hayır ben onu hep rahat ettirtiyorum eşim evdeyse zeynebi öglen veriyor gecen ay 15 gün baktı tam para verdim simdi annem gelecek 10 gün o bakacak ama hanım yarım gün bak diyince eyy allahımmmmm iyi niyetli olmuyacaksın ya
yaaa hakkettiğini vericen bu hatunlara:68:

dişte olabilir canım dş çıkarkende kulak ve saçları çekiyorlar off bu gece nöbetleri çok kötü yaa dün gece ben kendi ...alaklığımdan acı çektim zeynebi emzirirken başımı çekyata dayamışım kızı yatırayım dedim yok başımı oynatamıyorum nasıl tutulmuş sanki oynatsam çat kırılacak mahvoldum onu yatırıp yatana kadar resmen yatağa yatarken annecim amnecim diya inledim

pamık arkadaşım benim bazen bende son noktaya geliyorum ama hemen sakinleşmeye çalışıyorum ahh kızım sen bir büyü bak ben seni nasıl dövücem diyorum eşim gülüyor şimdi çok küçüksün ve çok tatlısın büyü o zaman döverim diyorum zaten ben bağırıyorum o hem ağlıyor hem ben bağırdığım halde gene benim kucağıma geliyor içim gidiyor

eeeeeeeeeeee ben neredeyim neden ben yokum :2:
:33:aaaaa sen nerdydinki:27:
Uyandi uyursa glrm
herzaman bekleriz cicim
ya bide adet olmadım 15 gün gecti canım sıkılıo yaaaa:5:arada gecikio emzirirken gecikirmişte zaten ama işteeeeeeee.
inşallah öyledir segicim

saol cnm inş artık doktor görmek istemiom eşimide bu bahaneyle görmek istemiom:((
doktor ve eşin ne alaka:27:
selamlar ve iyi haftalar herkese...
selam müzeyyencim:3:
tünaydın millet bize gün daha yeni aydı gecenin köründe yatınca böyleee.

aşı olmaya gidiyoruz bugün kaç taneydi bi deyiverin hele. özel aşı yoktu di mi hemen ay manyak gibiyim:37:

hey be maşallah size
1 kol 1 bacakdan cnm
özel aşını 1 ay sonra yapıyorlar

yaaa hakkettiğini vericen bu hatunlara:68:

doktor ve eşin ne alaka:27:

benimkine de 15 gün önceden dedik ki 18inde yardıma gelir misin... mırın kırın işte gelen giden olabilir de bilmiyorum ki de vızvızvız... sonra annem bana diyor ki kutlamaya davet et :57: cuma günü evden çıkarken yarım ağız "gelen gideniniz olmazsa uğrayabilirseniz bekleriz" dedim :51:

sevginin eşi de doktor meralcim :94:

anlamadım kü adres sadece sk.no:40/16 mı sk adı neyim yok mu kiiiiiiii

olmaz mı melike işte sokağın adı :1::1:

tünaydın millet bize gün daha yeni aydı gecenin köründe yatınca böyleee.

aşı olmaya gidiyoruz bugün kaç taneydi bi deyiverin hele. özel aşı yoktu di mi hemen ay manyak gibiyim:37:

şimdiden geçmiş olsun, sorunsuz atlatn
iyi olurmuş ama artık geçen geçmiş bundan sonra nasıl olur onu da bilmiyorum ama çalışmasan bile kampüs havasını solumak ayrı bir şeydir ve çocukları anlamak açısından da çocuğun "annem üniversite mezunu" demesi açısından da olumlu bir şeydir dolayısıyla boşuna okuduğunu düşünme... ayrıca allah kimsenin yuvasını bozmasın ama yarınlar ne getirir belli değil hiçbir şey olmasa mesleğin var :34:

inşallah canım

hah esas mevzu çıktı ortaya :)))

:29: :3:

çarşamba akşam üzeri de biz gidiyoruz :94:

nilgün lolipop derken sucuklular mı??? :56:

sizede şimdiden kolay gelsin

evet evet lolipop şeklindeydi ya çok sevmiş al tarifini diye emretti

Nilkun iyiz biz gokayda iyi olur bu gece uyur insallahh

inşallah inşallah
hala kendime gelemedim....

İce basyr gibi. Minanin ayaklari tombis diye dyrlar ama sizdede varmi daha cok var dra gtmeye gitsemmi acaba bunun icin

şimdilik bizde yok ama nilayda olmuştu, devam ederse sonra götürürsün
şu anda bişey yapmıyorlar

Ok bklemedym para isi noldu hbriniz varmi darulaceze icin nevra yok diye ortaya yazip hatirlatayim sizlere dedim :))

walla ben gönderdim ama ne kadar toplandı, kimler gönderdi bende bilmiyorum

bilgisizim konu hakkında :67: bu haftasonu bendeki malzemeleri koli yapıcam sonra da yallah kargoooooooo :10:

meşrutiyet cd. no: 41
oraya nasıl götürcez

Back
X