• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

İce basyr gibi. Minanin ayaklari tombis diye dyrlar ama sizdede varmi daha cok var dra gtmeye gitsemmi acaba bunun icin
öyküde sol içe basıyor pelin
dr bende soracağım

umut da sağ ayağını içe basıyor çoğu zaman... çarşamba günü sorucam istersen bekle daha düzelir normaldir falan derse boşuna gitmemiş olursun
berkay da sağ ayağını hafif içe doğru basıyor ben sordum doktora 1 yaş kontolümüzde normal zamanla dengesini daha iyi sağladıkça düzelir dedi
Ok bklemedym para isi noldu hbriniz varmi darulaceze icin nevra yok diye ortaya yazip hatirlatayim sizlere dedim :))

valla iyi ettin hatırlattın ben yollamadım daha benim hesapta para kalmamış bankamatikten yatırıcam sonra da yolluycam amma velakin hiç halim yok dışarı adım atacak işe zor geldim bugün.

ne zaman alışverişe çıkacak acaba nevra bilen var mı?

bir de kargoyu en son ne zaman kadar yolluycaz herşey hazır da atkı işini halledemedim bir tek:59:

benimkine de 15 gün önceden dedik ki 18inde yardıma gelir misin... Mırın kırın işte gelen giden olabilir de bilmiyorum ki de vızvızvız... Sonra annem bana diyor ki kutlamaya davet et :57: Cuma günü evden çıkarken yarım ağız "gelen gideniniz olmazsa uğrayabilirseniz bekleriz" dedim :51:
Ağzına sağlık arkadaşım
geldimi peki?
Sevginin eşi de doktor meralcim :94:
hııımmm bilmiyordum:51:
hepsinde var gibi büyük ihtimalle normaldir diyecekler... Bizimkine bir ara sormuştum vücut ağırlığını tam olarak idare ettiklerinde sürüyorsa önemli demişti sanki :31:
inşallah düzelir cnm
ben gidiyorum bakalım zıpa ne alemde
gelince görüşürüz
hemen yaz merak ettim :34:
berkay da sağ ayağını hafif içe doğru basıyor ben sordum doktora 1 yaş kontolümüzde normal zamanla dengesini daha iyi sağladıkça düzelir dedi

inşallah dengeleri buşur ve düzeltirler cnm
valla iyi ettin hatırlattın ben yollamadım daha benim hesapta para kalmamış bankamatikten yatırıcam sonra da yolluycam amma velakin hiç halim yok dışarı adım atacak işe zor geldim bugün.

Ne zaman alışverişe çıkacak acaba nevra bilen var mı?

Bende para yollıcam
bir de kargoyu en son ne zaman kadar yolluycaz herşey hazır da atkı işini halledemedim bir tek:59:

kargoyuda bugün göndereceğim.
Paketler hazır:64:

evet evet lolipop şeklindeydi ya çok sevmiş al tarifini diye emretti

meşrutiyet cd. no: 41
oraya nasıl götürcez

ben gidiyorum bakalım zıpa ne alemde
gelince görüşürüz

görüşürüz
eşime rica edicem arabaya yükleyip götürüversin
iki kare milföyü birlikte biraz genişletiyorsun dikdörtgen oluyor normalde tarif sosisle ama sucukta daha az katkı malzemesi olduğu için ben sucuk (parmak sucuk) tercih ettim kısa kenara koyup sarıyorsun 1cm kesip çöp şişe takıyorsun yumurta sürüp fırına

3 ocak diye düşünmüştük

pelin evet onlar fellah köftesi görümcem yapıp getirmiş
sen yeter ki gel yaparım mutlulukla

Son düzenleme:
kargoyuda bugün göndereceğim.
Paketler hazır:64:
oh ne güzel ben herhalde en son gönderenlerden olucam:59:
3 ocak diye düşünmüştük
o zamana yetiştiririm inşallah bu hafta sonu hallederim diyordum ayberk çok hastalandı cumartesi öksürükle başladı 2 gece sabaha kadar ateş içinde öksürük bir yandan derken bana da bulaştı zaten hafif vardı. hafta içi mümkün değil vakit bulamıyorum ancak hafta sonu.
bize de hediye geldi ama bayıldık niye çünkü cd dönerken vuuuuuuuu diye ses çıkıyor rondo veya elektrikli süpürge misali :55:

berkay da öyle döndürmekten çok zevk alıyor ama müzikleri tınlamıyor bile ama ayberk aktivite masası ve cd çalardaki tüm şarkıları ezberledi:)

o zamana yetiştiririm inşallah bu hafta sonu hallederim diyordum ayberk çok hastalandı cumartesi öksürükle başladı 2 gece sabaha kadar ateş içinde öksürük bir yandan derken bana da bulaştı zaten hafif vardı. hafta içi mümkün değil vakit bulamıyorum ancak hafta sonu.

berkay da öyle döndürmekten çok zevk alıyor ama müzikleri tınlamıyor bile ama ayberk aktivite masası ve cd çalardaki tüm şarkıları ezberledi:)

ah koçum ya çok geçmiş olsun
akıllı oğlum benim güzel güzel söylüyordur :24:

ne zaman alışverişe çıkacak acaba nevra bilen var mı?

alışverişe ne zaman çıkacam bende bilmiyorum .. paracıklar bi toplansın .. yeni yılada giderim büyük bi ihtimalle bu hafta c.tesi günü d.günü kutlayacağız oğluşumun .. ondan sonra yılbaşı zati..

Gecmis olsun ayberke muzeyyen
sağol pelincim
Oyoyy sen bir kumru ye ohhh mis gibi yeter valla
sabah evde kalhavltı etmek istemedi canım onu kahvaltı niyetine büroya gelince yedim zaten:))
ah koçum ya çok geçmiş olsun
akıllı oğlum benim güzel güzel söylüyordur :24:
sağol bige teyzesii. valla çok güzel söylüyor. bu arada cumartesi çok güldürdü beni. seni aradıktan sonra kimle konuştun kimin doğumgünüymüş anne dedi. hani berkayın uzaktaki arkadaşı var ya umut hani annesi öpücük yollamıştı sana bak yine yolladı falan diye anlattım. hııı dedi o zaman hadi biz de gidelim doğum gününe diye tutturdu. annecim çok uzak evleri gidemeyiz diyorum. annemdeyiz o sırada evin önünden metro geçiyor annemin. sen dememiş miydin metroyla uzak mesafelere çabucak gidilir diye hadi metroyla gidelim demez mi? bu metro oraya kadar gitmiyor annecim diyorum o başka birşey söylüyor. vazgeçirene kadar akla karayı seçtim ama çok güldüm
sağol canım .. inşll temiz çıkar . sizde sorunsuz atlatrısınız inşll..
nevra naber canım? geçmiş olsun atlatmışsınız aşıları hadi.

sağol pelincim

sabah evde kalhavltı etmek istemedi canım onu kahvaltı niyetine büroya gelince yedim zaten:))

sağol bige teyzesii. valla çok güzel söylüyor. bu arada cumartesi çok güldürdü beni. seni aradıktan sonra kimle konuştun kimin doğumgünüymüş anne dedi. hani berkayın uzaktaki arkadaşı var ya umut hani annesi öpücük yollamıştı sana bak yine yolladı falan diye anlattım. hııı dedi o zaman hadi biz de gidelim doğum gününe diye tutturdu. annecim çok uzak evleri gidemeyiz diyorum. annemdeyiz o sırada evin önünden metro geçiyor annemin. sen dememiş miydin metroyla uzak mesafelere çabucak gidilir diye hadi metroyla gidelim demez mi? bu metro oraya kadar gitmiyor annecim diyorum o başka birşey söylüyor. vazgeçirene kadar akla karayı seçtim ama çok güldüm

nevra naber canım? geçmiş olsun atlatmışsınız aşıları hadi.

sağol iyiyiz çok şükür aşısını da atlattık .. sen nasılsın.. ayberkim hastaymış .. berkay paşam nasıl ..

Back
X