• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

ay evet ya bari ocak 1, görseydin yemezlermiydi acep?????

valla ben de unutup gitsem dedim ama :84:

ben de onu demek istemiştim canım araya ayvalık eklemeyi unutmuşum:9:

oo evet sana zor biter bugün alışırsın 1 haftaya kadar zaten hep alışıyoruz alışmayıp da ne yapıcaz. paşa ne yapacak bakalım alışana kadar zorlamasa seni bari:26:

inşallah müzeyyencim işin kötü yanı bu hafta böyle... haftaya noel tatili o yüzden mesai 9-16 olacak (çok büyük ihtimal) çocuk iyiden salak olacak :27:

aman onları demiştimde gözüm dönmüş lolipopun yanındaki dedim ee ben anlamadım simdi milföye sardın sonra nasıl öyle sekiz olduuuuu.İnanmazsın ama benim şişmişti bir kere pis bogaz olursan ama ne cektim yok merak etme ben sütsüzlerdenim emzirme yokkkk.Dur görümcen yaptıysa azcık elestireyim hani onun üstünün bol maydonozuuuuuuuu:66::66:

:86: harbi gözün dönmüş külahın yanındakini sordun lolipopun değil ki :9:
iki tane kestiğimi üstüste şişe geçirip öyle pişirdim eda :34: üçlü de yaptım ama fazla oldu sevmedim ikiliye düşürdüm aslında teklisi daha da şık duruyor
aman maydanozdan önce az tuz koyaymış :27:

ahii ömrümde ilk defa kapuska pisirecem kızlar zeynosa da vereyimmi yoksa gaz yaparda gece bir bahanesimi olur uyutmamak içinn

bize sadece kkk vuruldu bacaktan . zatüre aşısı bir dahaki aya dedi.. :26:

allah allah bak şimdi benim de kafam karıştı. ama meral de 2 tane vurdurdu. siz zatürreyi özel mi vurduruyorsunuz sağlık ocağına mı? ben sağlık ocağına vurduruyorum. ayberkin bebekliğinde özel alıp vurdurduğumuz zatürre aşısının aynısını vuruyor şu an sağlık ocağı cünkü.

KKK aşısı kimlere kaç defa uygulanır?
Bütün sağlıklı çocuklara ilki 12-15 arasında, ikincisi ise 4-6 yaşlar arasında olmak üzere toplam 2 kez yapılır. Aşı subkutan (deri altına) uygulanır. KKK aşısı diğer aşılarla birlikte eş zamanlı uygulanabilir.

Pnömokok Aşısı
Eğer, 2 ayda karma aşılarla birlikte başlanırsa 2 ay arayla toplam 3 doz, 12-15 ayda tekrar dozu olarak toplam 4 doz yapılır.

Son düzenleme:
Bütün sağlıklı çocuklara ilki 12-15 arasında, ikincisi ise 4-6 yaşlar arasında olmak üzere toplam 2 kez yapılır. Aşı subkutan (deri altına) uygulanır. KKK aşısı diğer aşılarla birlikte eş zamanlı uygulanabilir.

Pnömokok Aşısı
Eğer, 2 ayda karma aşılarla birlikte başlanırsa 2 ay arayla toplam 3 doz, 12-15 ayda tekrar dozu olarak toplam 4 doz yapılır.

akşam aşı karnemize bir bakayım ben :26:

kıymetciğim gecmiş olsun insallah karısıklık düzelirr .Nilkünnnn sana gelince evet kararlıyımm arkadasımda yavv bu da nefisss işte bir lokmaaaa lüffennnnnn

tamam bir kaşık bile olur nefis körlemek babında

valla ben de unutup gitsem dedim ama :84:

inşallah müzeyyencim işin kötü yanı bu hafta böyle... haftaya noel tatili o yüzden mesai 9-16 olacak (çok büyük ihtimal) çocuk iyiden salak olacak :27:

:86: harbi gözün dönmüş külahın yanındakini sordun lolipopun değil ki :9:
iki tane kestiğimi üstüste şişe geçirip öyle pişirdim eda :34: üçlü de yaptım ama fazla oldu sevmedim ikiliye düşürdüm aslında teklisi daha da şık duruyor
aman maydanozdan önce az tuz koyaymış :27:

sizede yaranılmaz haaaaaaaaa :36:
kızceğiz yapmış getirmiş, doğumgününde oğlanlada gayet ilgiliydi

ha başka şeyler vardır bilemem yinede haddimi aşmayayım oturayım fıçımın üstüne :82:

gökkuş nasıldı söylesene şikerim

ah müzeyyen ah
keyifleri olmayınca mız mız oluyor yaka iğnesi gibi dolaşıyorlar omzunda dimi:37:

gayet iyiydi zıpa öğeln uykusunu güzelce uyumuş keyfi yerindeydi
asıl beni sor beni
geberiyorum ba ağrısından

Pnömokok Aşısı

evvet biz bu ay tek aşı olduk kkk
sonuncuyu olmadık daha

allah allah bak şimdi benim de kafam karıştı. ama meral de 2 tane vurdurdu. siz zatürreyi özel mi vurduruyorsunuz sağlık ocağına mı? ben sağlık ocağına vurduruyorum. ayberkin bebekliğinde özel alıp vurdurduğumuz zatürre aşısının aynısını vuruyor şu an sağlık ocağı cünkü.

canım biz bütün aşılarını özelde vurduruyoruz . kendi dr vuruyoo ..

allah allah bak şimdi benim de kafam karıştı. Ama meral de 2 tane vurdurdu. Siz zatürreyi özel mi vurduruyorsunuz sağlık ocağına mı? Ben sağlık ocağına vurduruyorum. Ayberkin bebekliğinde özel alıp vurdurduğumuz zatürre aşısının aynısını vuruyor şu an sağlık ocağı cünkü.

kkk yı ve zatüreyi sağlık ocağında yaptırdım
su çiçeğinide 10 oacakda eczaneden alıp sağlık ocağında yaptıracağım müzeyyencim
seninkini neden öyle yaptıkiii:26:

tamam bir kaşık bile olur nefis körlemek babında

ha başka şeyler vardır bilemem yinede haddimi aşmayayım oturayım fıçımın üstüne :82:

asıl beni sor beni

maşallh diyelim o zaman gökkuşa .. sana geçmiş olsun canım m..
bu arada sölemeyi unutmuş olabilirim nilgüncum kusura bakma paran geldi. allah kabul etsin kesene bereket..

ben yavaş yavaş toplanayım . erken çıkmada son 2 günüm çarşamba dan sonra 18:00 de çıkacam .. bakalım bizim soytarı benim geç gitmemem alışacak mı .. görecez.. : ))

Herkese iyi akşamlar .. kocaman öpüyorum hepinizi ve güzeller güzeli kuzucuklarınızı .. :54: :54: :54: :54:

gökkuş nasıldı söylesene şikerim

ah müzeyyen ah
keyifleri olmayınca mız mız oluyor yaka iğnesi gibi dolaşıyorlar omzunda dimi:37:
sorma meralcim keyifi iyi aslında ama yanında istiyor sürekli hiç ayrılmayacaksın ya kucağında oturacak ya oyun oynayacak senle tuvalete gitmeyeceksin yemek yemeyeceksin hiçbir iş yapmayacaksın:27:
akşam aşı karnemize bir bakayım ben :26:

:61:

maşallh diyelim o zaman gökkuşa .. sana geçmiş olsun canım m..
bu arada sölemeyi unutmuş olabilirim nilgüncum kusura bakma paran geldi. allah kabul etsin kesene bereket..

amin canım hepimize,
hadi güle güle son günlerin tadını çıkar bari
sorma meralcim keyifi iyi aslında ama yanında istiyor sürekli hiç ayrılmayacaksın ya kucağında oturacak ya oyun oynayacak senle tuvalete gitmeyeceksin yemek yemeyeceksin hiçbir iş yapmayacaksın:27:

:61:

bizimki hep öyle hasta olmasına gerek yokki
birde bende sağlık ocağında vurdurmuyorum hep kendi doktoru vuruyor
o yüzden bizim ki normal sağlık ocağının takviminden biraz farklı sanırım

asıl beni sor beni

ne dedik yahu tuzsuz ve maydanozsuz bir de menüyle uyumsuz dedik hiçbiri de yalan değil :33: ama en çok allah razı olsun düşünmüş emek vermiş dedik :89:
alla alla ilgili olması artı bir şey mi? olması gereken o... hala olmuş tabii ilgilenecek yeğeniyle :36: lafa gelince burnumda tütüyor deyip ilgilenmese garip olurdu :47:

geçmiş olsun ge öpim de geçsin :54:

canım biz bütün aşılarını özelde vurduruyoruz . kendi dr vuruyoo ..

evvet biz bu ay tek aşı olduk kkk
sonuncuyu olmadık daha
herhalde özel vurulan zatürreler 12 aydan sonra vuruluyor anladığım kadarıyla
kkk yı ve zatüreyi sağlık ocağında yaptırdım
su çiçeğinide 10 oacakda eczaneden alıp sağlık ocağında yaptıracağım müzeyyencim
seninkini neden öyle yaptıkiii:26:

yok meralcim bizimki de senle aynı. tek farkı ben kkk yı sağlık ocağı yerine ayberke vurdurduğum aşının aynısını alıp doktoruna vurdurdum. su çiçeğini de gecelecek ay alıp sağlık ocağına yaptırıcam. doktora gitmiycez çünkü önümüzdeki ay.

asıl beni sor beni
ooh maaşallah gökkuşa. sana da geçmiş olsun canım neden ağrıdı ki başın:((
ben yavaş yavaş toplanayım . erken çıkmada son 2 günüm çarşamba dan sonra 18:00 de çıkacam .. bakalım bizim soytarı benim geç gitmemem alışacak mı .. görecez.. : ))
Herkese iyi akşamlar .. kocaman öpüyorum hepinizi ve güzeller güzeli kuzucuklarınızı .. :54: :54: :54: :54:
güle güle canım öperim seni de paşayı da

bizimki hep öyle hasta olmasına gerek yokki
birde bende sağlık ocağında vurdurmuyorum hep kendi doktoru vuruyor
o yüzden bizim ki normal sağlık ocağının takviminden biraz farklı sanırım

hımm bizimki hep böyle değildi ama son 10 gündür bu modda ve canımıza okuyor gece gündüz. 1 yaş iyi gelmedi bize zıvanadan çıktık. ne yanında biri olmadan duruyor ne yanında biri olmadan uyuyor.

evet nilgüncüm ben de ona kanaat getirdim canım

Nilküüüüüüüünnnnnnnn

analar acıkmaz
analar susamaz
analar uyumaz
analar oturmaz
analar ah analar aaaaahhhh:24:

ne dedik yahu tuzsuz ve maydanozsuz bir de menüyle uyumsuz dedik hiçbiri de yalan değil :33: ama en çok allah razı olsun düşünmüş emek vermiş dedik :89:
alla alla ilgili olması artı bir şey mi? olması gereken o... hala olmuş tabii ilgilenecek yeğeniyle :36: lafa gelince burnumda tütüyor deyip ilgilenmese garip olurdu :47:

geçmiş olsun ge öpim de geçsin :54:

geldim öp hadi

ammmaaaaaaadimedim bişi dimedimde ilgilenmeyen ilgilenmez
gelir kenar süsü gibi oturu gider,
ha burdan benimki öyle sanmayın, biz aynı yaştayız kıyamaz bana iyi anlaşırız yani

ve sustum, susuyorum :82:

ooh maaşallah gökkuşa. sana da geçmiş olsun canım neden ağrıdı ki başın:((

güle güle canım öperim seni de paşayı da

hımm bizimki hep böyle değildi ama son 10 gündür bu modda ve canımıza okuyor gece gündüz. 1 yaş iyi gelmedi bize zıvanadan çıktık. ne yanında biri olmadan duruyor ne yanında biri olmadan uyuyor.

evet nilgüncüm ben de ona kanaat getirdim canım

12: 30 da uyanıp 4:00 e kadar uyanık kaldık
sabahta kalkıp işe geldim öle işte

Back
X