2009 Aralık Anneleri

canım ben chicconun telsizini kullanıyorum cızırtı yapıyo yani en ufak seste uyanıyosan o seste bence uyuyamazsın

tamam canım .. anneme sölerim kargo numarası varmı sitesinden takip edeyim ..
canım sistem bozukmuş ondan vermemişler daha sonra uğrasyın verelim demişler eşim müsait olursa gidecek alıcak bn takip ederişm burdan yazarım ama yoğunlar bu ara büyük ihtimal çarşamba orda olur ama tel nosuda yazdık ararlar gelince belki
Sen hangi marka kullanıyorsun Canan?
Dönmesini falan duymak sorun değilde gecenin sessizliğinde sürekli çıkardığı bir ses varsa o durumda uyuyumam ben asla diye korkuyorum.
arçelik k-9210 bf bebeğim serisi bebefon

bu var bnde ebru gece hiç kullanmadım ama gündüz hep açık duruyor yemek yaprken yağmur uyurken komşuya falan gidince balkondayken vs hep yanımda o olmadan iş yapamıom valla iiki almışım sebepsiz ses yaptığını görmedim keşke yakın olsaydık ya denerdin bi kaç gün bulunduğunuz ortamda etkiliyor olabi,lir burası sakin ortam çünkü
istanbulda kar yağıyoo
ne güzel ya burasıda bembeyaz yerler ama güneşili bugün eriyor karlar
izmir de günlük güneşlik bugün çok güzel hava mehtap. alışmamışsız ya biraz yağmur soğuk görünce ters geliyoruz.
gecen sene bu zamanda buralar buz gibiymiş kar yağarmış falan -30 -40 ı gördük diolar şimdi günlk güneşlik
ne güzeel:97: (15 karakterden azmış:))

ebrucuğum telsiz olarak biz angel care kullanıyoruz . Yurtdışından getirttik. Burak' ın nefes alış-verişi ve kalp atışını algılıyoo . bizim odada sürekli bir bip sesi var ( ürünün çalışma özelliği ) rahatsız edici değil ( yada biz olmuyoruz ) . ama ürünü kesinlikle tavsiye ederim.

canım ben chicconun telsizini kullanıyorum cızırtı yapıyo yani en ufak seste uyanıyosan o seste bence uyuyamazsın

merhaba arkadaşım sana yardımcı olmak adına yazmak istedim.ben oğlumu 6 aylık olduğundan beri odasında yatırıyorum ve telsiz kullanmıyorum.şuna emin olbilirsinki anne kulağı telsizden bile hassas neredeyse oğlum bi taraftan bi tarafa dönerken bile duyuyorum ağladığında duymaman imkansız.hatta daha ağlamadan mızıldanırken fırlıyorum ve alıyorum oğlumu .bence dene emin ol en ufak sesine uyanacaksın sadece onun kapısını ve senin kapını yatacağın zaman açık tut.ben bebefonu sadece gündüz kullanıyorum odasının kapısını ve benim olduğum odanın kapısını kapatıp rahatca iişimi yapıyorum.umarım sana cesaret vermiştir yazdıklarım.dene bence....

bu arada ben de arçelik kullanıyorum ve çooooook memnunum hiç cızırtı yapmıyo ama hassasiyetide çok iyi dışarıda korna çalsa duyabiliyorum bebefondan:)bide yanlış alıntı yapmışım kusuruma bakmayın...

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selam ne yapıyorsunuz ben artık giremiyorum offff yoktur inşallah bir sorun bebikler de iyidir inşallah

selam şekerim
neden giremiyorsun sen bakayım
artıkın bizi beğenmiyormusun sen

selam melike .. Nerelerdesinn .

yok kızlar ya sizi zaten başından beri beğenmiyorum o ayrı konu
Işe bu hafta geç geliyorum ya sabahtan evde koştur koştur iş yapıyorum gelince zaten iş yeri artık ayrı terane giremiyorum özlüyorum sizi

manzara müthiştir orada şimdi biz biraz sulu kar yağsa sevindirik oluyoruz
Selam kızlar
eskişehir'de güneş var ama hava soğuk
yemeğimi yedim çok şükür doyduk bugünde
yarasın öycümee
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selam ne yapıyorsunuz ben artık giremiyorum offff yoktur inşallah bir sorun bebikler de iyidir inşallah

biz iyiyiz canım siz napıyorsunuzz turta nasıl?

Ohhhhhhhh be 2 gün tatil yaşasın bakalım pazar günü eşimi kandırabilecek miyim inşallah c.tesi hava yumuşak olur temizlik yapayım kadına haber vermedim yarın çağıramam haftaya çalışacağım olmaz eee yeni yıla pis evle girmeyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…