günaydın kızlar dünki havadan eser yok bugün maşallah deyim:)))sizler nasılsınız?
Sibel çok geçmiş olsun canım.
Öznur, Zeyno'nun asıl d.günü bugündü değil mi iyi ki doğmuş kuzucuk, inşallah ilerlelemez öksürüğü bütün bebişlerde bir arıza var bu aralar Allah beterinden korusun.
Pelin bir şey soracağım sen şimdi telsiz kullanıyorsun ya (telsiz kullanan diğer annelerde cevap verirse sevinirim) gece sessizlikte hiç cızırtı, haşırtı falan yapıyor mu bu telsiz ben en küçük bir seste uyuyamayan huylu bir insan olarak Canberk'i odasında yatırmayı (duy da inanma) ve yanımada telsiz koymayı düşünüyorum ama sürekli bir cızırtı falan olursa asla uyuyamam.
canım sistem bozukmuş ondan vermemişler daha sonra uğrasyın verelim demişler eşim müsait olursa gidecek alıcak bn takip ederişm burdan yazarım ama yoğunlar bu ara büyük ihtimal çarşamba orda olur ama tel nosuda yazdık ararlar gelince belkitamam canım .. anneme sölerim kargo numarası varmı sitesinden takip edeyim ..
arçelik k-9210 bf bebeğim serisi bebefonSen hangi marka kullanıyorsun Canan?
Dönmesini falan duymak sorun değilde gecenin sessizliğinde sürekli çıkardığı bir ses varsa o durumda uyuyumam ben asla diye korkuyorum.
ne güzel ya burasıda bembeyaz yerler ama güneşili bugün eriyor karlar
gecen sene bu zamanda buralar buz gibiymiş kar yağarmış falan -30 -40 ı gördük diolar şimdi günlk güneşlikizmir de günlük güneşlik bugün çok güzel hava mehtap. alışmamışsız ya biraz yağmur soğuk görünce ters geliyoruz.
ne güzeel:97: (15 karakterden azmış:))
canım ben chicconun telsizini kullanıyorum cızırtı yapıyo yani en ufak seste uyanıyosan o seste bence uyuyamazsın
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selam ne yapıyorsunuz ben artık giremiyorum offff yoktur inşallah bir sorun bebikler de iyidir inşallah
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selam ne yapıyorsunuz ben artık giremiyorum offff yoktur inşallah bir sorun bebikler de iyidir inşallah
selam şekerim
neden giremiyorsun sen bakayım
artıkın bizi beğenmiyormusun sen
selam melike .. Nerelerdesinn .
yok kızlar ya sizi zaten başından beri beğenmiyorum o ayrı konu
Işe bu hafta geç geliyorum ya sabahtan evde koştur koştur iş yapıyorum gelince zaten iş yeri artık ayrı terane giremiyorum özlüyorum sizi
manzara müthiştir orada şimdi biz biraz sulu kar yağsa sevindirik oluyoruzcanım sistem bozukmuş ondan vermemişler daha sonra uğrasyın verelim demişler eşim müsait olursa gidecek alıcak bn takip ederişm burdan yazarım ama yoğunlar bu ara büyük ihtimal çarşamba orda olur ama tel nosuda yazdık ararlar gelince belki
arçelik k-9210 bf bebeğim serisi bebefon
bu var bnde ebru gece hiç kullanmadım ama gündüz hep açık duruyor yemek yaprken yağmur uyurken komşuya falan gidince balkondayken vs hep yanımda o olmadan iş yapamıom valla iiki almışım sebepsiz ses yaptığını görmedim keşke yakın olsaydık ya denerdin bi kaç gün bulunduğunuz ortamda etkiliyor olabi,lir burası sakin ortam çünkü
ne güzel ya burasıda bembeyaz yerler ama güneşili bugün eriyor karlar
gecen sene bu zamanda buralar buz gibiymiş kar yağarmış falan -30 -40 ı gördük diolar şimdi günlk güneşlik
yarasın öycümeeSelam kızlar
eskişehir'de güneş var ama hava soğuk
yemeğimi yedim çok şükür doyduk bugünde
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr selam ne yapıyorsunuz ben artık giremiyorum offff yoktur inşallah bir sorun bebikler de iyidir inşallah
biz iyiyiz canım siz napıyorsunuzz turta nasıl?
iyi diyelim iyi olalım :85: uykusuz hergece yorgun ölesiye sürünüp gidiyoruziyiyiz canım siz nasılsınız
bugün yine performansımız düştü
iyi diyelim iyi olalım :85: uykusuz hergece yorgun ölesiye sürünüp gidiyoruz
haftasonu ya artık herkes tatil moduna girdi galiba. ben yoğunum bitirmem gereken işler var bitiremezsem yarın çalışmam gerekecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?