2009 Aralık Anneleri

sibel geçmış olsun canım ınş ıyıdır şimdi naz kuuzum,,
kocatana da tebrık koyuyorummm
ne demışler ana gıbı yaarr baba gıbı hıyaar olmazzzz:90::90:

sibel geçmış olsun canım ınş ıyıdır şimdi naz kuuzum,,
kocatana da tebrık koyuyorummm
ne demışler ana gıbı yaarr baba gıbı hıyaar olmazzzz:90::90:

Sibel çok geçmiş olsun canım.

Öznur, Zeyno'nun asıl d.günü bugündü değil mi iyi ki doğmuş kuzucuk, inşallah ilerlelemez öksürüğü bütün bebişlerde bir arıza var bu aralar Allah beterinden korusun.

Pelin bir şey soracağım sen şimdi telsiz kullanıyorsun ya (telsiz kullanan diğer annelerde cevap verirse sevinirim) gece sessizlikte hiç cızırtı, haşırtı falan yapıyor mu bu telsiz ben en küçük bir seste uyuyamayan huylu bir insan olarak Canberk'i odasında yatırmayı (duy da inanma) ve yanımada telsiz koymayı düşünüyorum ama sürekli bir cızırtı falan olursa asla uyuyamam.

Ewt arada lamba yaniyr ve cizirtiyi arttryr ama ben mina uyuyunca cizirti falan duymyrm inan kut diyr gdyrm esim rahatsiz oluyr paraziti onleyci prizler varmis aslinda bak bul dedi hemen alalim dedi ama ben onemsemedm bence rahatszi olursun istersen pazar telsizi getrym dene 1-2 gun kargo yap sonra bana

herkese selam kızı babasına emanet ettim uyumuşum bir güzel uykusuzluktan sinirlerim yıpranmıştı allahtan benimki düsürmemiş :) sibel gecmiş olsun bu arada ama bir uyandım benim kızdan güzelce kokular geliyo be kız hiç rahatsızdamı olmadın

Hımm Burcu'nunki de yapıyormuş sanırım bunların genel özelliği böyle o zaman ben hiiç girişmeyeyim bu işe en iyisi çıt çıksa uyuyamam odada o kadar ses takıntılıyım yani.

:
Eda ne haber baş ağrın geçti mi?
yok canım ya sanırım gözümün numarası ilerledi gözlügümü zeynostan dolayı takmıyorum dr gittim nörolojiye git dedi de bizde yok nöroloji izin günümde fırsat bulursam gidecem .Sinirlerim yıpranıyor kocaya sarıyorum sürekli cankuş nasıl burnu düzeldimi

O zaman bir göz doktoruna git bakalım düşündüğün gibi mi? Ama bence seni bu baş ağrıları gerilim tipi baş ağrısına benziyor gibi.

Gözlük düşmanı bunlar bizimki de yapışıp çekiveriyor bazen. Lens takamıyor musun peki? Ben yıllarca lens kullandım ama maalesef göz kuruluğu yaptı artık takamıyorum.
Yok hala akıyor Canberk'in burnu bir hafta oldu ne geçmez şeymiş anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…