2009 Aralık Anneleri

yok canım lens olmuyor astigmatım cok yüksek ,gerilim de olabilir iş yerinde baslıyor aksama kadar devam o halde bide mikroskoba bakıyorum gerisini düsün cankuşun niye akıyor halen ya ne burunmuş masallah

resım yorumları ıcın saolun
annmeden klasık ıncılar dokulmeye başladı sayenızde kızlar:)
-siz benı beğenmeyın daha bak herkes kardeş gıbısınız demıiiş(halbukı ben ortaokuldan berı herkes gorunce oyle derdı aksını soylemıyoruz zaten:)
-off offf benım ruhum yaşlandı aslında içimdekı cocugu kaybettım ben
-fatmaaaaa hakkaten genç mı gosterıyommm annemmmmmm?:89:
:90::90::90:

evet pelin çok dikkat etmeye çalışıyorum bütün odalarda klima çalışıo odasındakini falan hiç kapatmıyorum zaten üstünü açıo devamlı diye inş üşütmez yaa(( ben bile donuyorum valla

Son düzenleme:
yok canım lens olmuyor astigmatım cok yüksek ,gerilim de olabilir iş yerinde baslıyor aksama kadar devam o halde bide mikroskoba bakıyorum gerisini düsün cankuşun niye akıyor halen ya ne burunmuş masallah

Benim de başladı stresler Eda dün ptt ye gittim müdür izinliymiş görüşemedim personelden biriyle görüştüm taşınma yazıları gelmiş ya yeni bir yer bulacaklarmış ya da cehennemin dibine taa başakşehire gideceklermiş ben eve yakın diye sevinirken oof Allahım yav hepsi ayrı bir stres, gerilim...

Astigmat için torik lensler varmış ama çok yüksek astigmat derecesine olmuyor mu acaba?

Bir de sen niye oturuyorsun hala yarın sabah erkenden kalkıp gitmeyecen mi Zeynep uyumadı mı yatsanaa

senceee yerde debeleniyor ben ilk aksam biraz kestirdim.Benim dayımın optik dükkanı var o olmuyor hemderecen yüksek hem astigmatın dedi zaten bizim işte tehlikeli lens asetik asit falan calısıyoruz bir degse gözüme yapısır kac kere gözlügümün camı bozuldu degiştirdim.Ay işe üzüldüm hakkında hayırlısı sıkma canını şimdiden sen bahcelievlerdeydin dimi ptt de niye tasınıyor ki her bölgede yokmu

Burası dağıtım toplama merkezi tadilata girecekmiş yoksa şubeleri var tabii her yerde ama ben oraları istemiyorum mahvolurum gişeye verirlerse bu uykusuzlukla hesapla, parayla falan uğraşamam içerde olursam çok iyi olur ilk başladığımda hamileyim diye içeri vermişlerdi iki ay çalışıp doğum iznine ayrıldım zaten şimdi beni tamamen bir meçhul bekliyor bu durumda çok geriyor bakalım hayırlısı olur inşallah.

Zeynep de uyumadı demek aynen Canberk te de uyuyacak göz yok bir haftadır gece on iki bir de yatıp gündüz ona kadar uyuyor gün içinde de 2-3 saat uyuyor bir tuhaf oldu yani zaten olmayan uyku düzeni.

seninki yine 10 kadar benim kız 12 de kalkıyormuş sabah ben verirken uyanıyo sonra tekrar ohh valla benim bakıcı sanslı. attım ben kızı yatagına bende gideyim ufaktannn sabahh tımarhaneye gömlek dikecemm neyse cumaaa en sevdigim gün iyi geceler cankusu öpüyorum

İyi gecelerr güzel ve kesintisiz uykular inşallah.

hay allah yaaaa sibelcim çok geçmiş olsun naz kuzuma ..

valla öyle ama fatmacığım allah nazarlara korusun ..

haberlerde dinledim bende mehtapcığım sizin oralar fena .. dikkat edin kendinize ..

Herkese günaydınn.. Bugün cuma sevinsem mi , üzülsem mi bilemedim. :44: yarın dr kontrolümüz var . aşısı ve kan tahlili var ..zaten dr görünce başlıyoruz ağlamaya bider onlar bakalım napacaz..

DAKTAN PAŞAMIN, ZEYNOMUN VE MERT EFEMİN DOĞUM GÜNLERİ KUTLU OLSUN İYİKİ DOĞURMUŞUZ SİZLERİ
ALLAH SAĞLIKLI UZUUUUUUN ÖMÜRLER NASİP ETSİN HEPİNİZEEEE

yaş gunu fotolarımızdan biraz yükledimm biraz dıyorum cunku toplamda 125 foto cekmışız yahu
fatmacım gördüm hpsi birbirinden güzel
maşallah azra sultanımıza
herkese günaydın dicem ama kimsecikler yokkkkkkkkkk
buarada oğluşumun fotolarını yükledim bilge sayesinde saol cnm
ee bebişler nasıl yiğitimin yine hafif öksürüğü var
maşallah sevgicicm koca adam olmuş oğluş
nice sağlıklı murlu yaşlaraaaa
aaaaa yaşasın Nevra burdaymış yaşasın
hadi Bige yok ama meral nerde???
geldiiiiiiiiiiim
nilgünüm cnm arkadaşım aradaın sorundun. teşekkür ederim
öykü daha mı çok hastalandı acaba?????
akşam daha iyiyidi bakalım
gün içinde nasıl olacak kuzum
kıymetcim sağlıklı yaşlar olsun arkadaşım ikinizide öpüyorum

müzeyyencim şimdi nasılsın?
umarım ciddi bir sorun yoktur ve hemen toparlar yavrucuk

acısını çıkarttı zıpa desene
merali aradım sorun yok, öyküye moral olsun diye izin almış bugün
yavrum çok mutluydu
kucaktan inmedi hep sarmal dolaştık
senin bu enginar da of ne demeli bilmemki 15 dak oyalamamış hı pes doğrusu
kıyamam yavruma güzel gözlüme
inş hasta olmazsın cnm

günaydın nevraaaaaaa

günaydın
bugün cumaaaaaaa
inş çabuk bitan birgün olurda hafta sonuda kuzumla bol bol zaman geçiririm

günaydın hanımlar
mertefe zeyno ve haktan paşanın doğum günlerini kutlu olsun
geçmişe biraz göz gezidrdim hasta olmaya başlamış minikler ee kış geldi yandık artık mehtap klişmalara dikkat et odayı çok kurutuyor daha fazla hasta edersin buhar makinen varsa aç mutlaka
ebru telsiz ben sürekli kullanıyorum öyle cızırtı vs yapmıyor dbenimki ama şarjı tükendi artık sürekli fişe takılı çalıştırıyorum çok fazla şarjlı çalışmıyor yani yağmur sağa sola dönüerken ses yapıyor sadece ama uykun hafifse bnde tavsitye etmem
nevracım eşim dün kargoyuı gönderdi salı çarşamba orda olur tahminime göre annenin ismine yolladık

tamam canım .. anneme sölerim kargo numarası varmı sitesinden takip edeyim ..

Sen hangi marka kullanıyorsun Canan?
Dönmesini falan duymak sorun değilde gecenin sessizliğinde sürekli çıkardığı bir ses varsa o durumda uyuyumam ben asla diye korkuyorum.

günaydın kızlar dünki havadan eser yok bugün maşallah deyim:)))sizler nasılsınız?

Yok hala akıyor Canberk'in burnu bir hafta oldu ne geçmez şeymiş anlamadım.
Atlatamadınız mı ebrucum daha. çok hareketliler ya ondan da uzun sürüyor rahatsızlıkları. olsun ama burnu aksın iyidir mikrobu atıyor en azından. acil şifalar inşallah.
ay çok yaşa fatma tabi ki annen de çook yaşasın. tekrar maaşallah hepinize. benim annem de öyle genç bir de tığ gibi torunları görünce inanmıyor insanlar. hatta ayberk anneme benzer biraz herkez çocuğu zannediyor. torunum deyince şaşıyorlar.MAAŞALLAH TÜM ANNELERE.
ben 2 gündür uyku tulumu giydiriyorum. rahat ettim valla. tabi bir de uyusa daha rahat edicem. bizim ev çok soğuk olmuyor allahtan. salonda tek klima çalışıyor bütün ev ısınıyor. uyku tulumunu öneririm güneş.
hay allah ebru belki yine yakın çevrede yeni bir yer bulunur hemen moralini bozma bakalım canım.
geçmiş olsun sibelcim. bunlar hep aynı model yaa. hafife alıyorlar biz üzerlerine düşünce abartıyorsun diyorlar sonra sonuç malum işte. allah beterinden saklasın.
Herkese günaydınn.. Bugün cuma sevinsem mi , üzülsem mi bilemedim. :44: yarın dr kontrolümüz var . aşısı ve kan tahlili var ..zaten dr görünce başlıyoruz ağlamaya bider onlar bakalım napacaz..
sorunsuz atlatırsınız canım inşallah. kkk aşısını özel yaptırdım ateş sıkıntı falan olmadı. ama prevenar ateş yaptı bu sefer bir gece de atlattık. ama huysuzluk devam.
güanydınnnn herkezeee haftanın son günündennn selamm.
selam canımm
kendüleri birkaçgündür hastalar
antibiyotik başladık
akşam daha iyiydi
bugünkü durumunu hanüz öğrenemedim
bakıcı ile konuştum uyuyordu kuzucum
iyi hadi sevindim canım düzelmesine kuzunun. yanında kalman iyi gelmiş demek ki:) bizim soğuk algınlığı tamamiyle geçti sayılır meralcim. ama bu gece de sabaha kadar aynı modda uyumadık. 15 dk. da bir mızıldayarak kalkıyor. yanında yatıyorum 2 gecedir. bana bakıyor. kendini başka bir tarafa atıp yatıyor. pışpışlıyorum. sabaha kadar böyleyiz 2 gecedir. gündüz de uyumamış dün hiç. genel bir huzursuzluk hali var. doktoru aradım öğleden sonra gelecekmiş.
Sen hangi marka kullanıyorsun Canan?
Dönmesini falan duymak sorun değilde gecenin sessizliğinde sürekli çıkardığı bir ses varsa o durumda uyuyumam ben asla diye korkuyorum.

bizimki philips ebru. hiç öyle hışırtı falan olmuyor. sadece ağlama, öksürük v.s. gibi durumlarda yani gerektiğinde ses geliyor. bir de ben yatağından aldım. çünkü nereye koysam keşfetti. kapağını açıyor pillerini çıkarıyor falan. elbise dolabının üzerine koydum. çok rahat kullanıyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…