• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

inşallah bitirirsinde hafta sonu gelmek zorunda kalmazsın:29:
inşallahh:81:
Ohhhhhhhh be 2 gün tatil yaşasın bakalım pazar günü eşimi kandırabilecek miyim inşallah c.tesi hava yumuşak olur temizlik yapayım kadına haber vermedim yarın çağıramam haftaya çalışacağım olmaz eee yeni yıla pis evle girmeyelim

ah benim evde temizlik istiyor bu hasta sonu camları falan sildirirm diyordum gündüz güneşliydi hava yine yağmur başladı:59:

burdada aynı cnm gündüz güneşli ve sıcaktı şuan rüzgar çıktı yine neyse akşamlar yağsın rüzarlı olsunda gündüzleri açsın ne yapalım:))

Ohhhhhhhh be 2 gün tatil yaşasın bakalım pazar günü eşimi kandırabilecek miyim inşallah c.tesi hava yumuşak olur temizlik yapayım kadına haber vermedim yarın çağıramam haftaya çalışacağım olmaz eee yeni yıla pis evle girmeyelim
inşallah allah işini rast getirsin cnm

inşallahh:81:

ah benim evde temizlik istiyor bu hasta sonu camları falan sildirirm diyordum gündüz güneşliydi hava yine yağmur başladı:59:
benimkide ama hava çooooook soğuk burada :26:
burdada aynı cnm gündüz güneşli ve sıcaktı şuan rüzgar çıktı yine neyse akşamlar yağsın rüzarlı olsunda gündüzleri açsın ne yapalım:))
bencedeeeee

öyle en azından gündüz biraz hava alıyor kuzular böyle olunca
mesaimde bitmek üzere çok şükür
toparlanayımda çıkayım bari
kara gözlüm bekler şimdi anasını

öperim seni de kara gözlünü de:38:

Atlatamadınız mı ebrucum daha. çok hareketliler ya ondan da uzun sürüyor rahatsızlıkları. olsun ama burnu aksın iyidir mikrobu atıyor en azından. acil şifalar inşallah.

ay çok yaşa fatma tabi ki annen de çook yaşasın. tekrar maaşallah hepinize. benim annem de öyle genç bir de tığ gibi torunları görünce inanmıyor insanlar. hatta ayberk anneme benzer biraz herkez çocuğu zannediyor. torunum deyince şaşıyorlar.MAAŞALLAH TÜM ANNELERE.

ben 2 gündür uyku tulumu giydiriyorum. rahat ettim valla. tabi bir de uyusa daha rahat edicem. bizim ev çok soğuk olmuyor allahtan. salonda tek klima çalışıyor bütün ev ısınıyor. uyku tulumunu öneririm güneş.

hay allah ebru belki yine yakın çevrede yeni bir yer bulunur hemen moralini bozma bakalım canım.

geçmiş olsun sibelcim. bunlar hep aynı model yaa. hafife alıyorlar biz üzerlerine düşünce abartıyorsun diyorlar sonra sonuç malum işte. allah beterinden saklasın.

sorunsuz atlatırsınız canım inşallah. kkk aşısını özel yaptırdım ateş sıkıntı falan olmadı. ama prevenar ateş yaptı bu sefer bir gece de atlattık. ama huysuzluk devam.

selam canımm

iyi hadi sevindim canım düzelmesine kuzunun. yanında kalman iyi gelmiş demek ki:) bizim soğuk algınlığı tamamiyle geçti sayılır meralcim. ama bu gece de sabaha kadar aynı modda uyumadık. 15 dk. da bir mızıldayarak kalkıyor. yanında yatıyorum 2 gecedir. bana bakıyor. kendini başka bir tarafa atıp yatıyor. pışpışlıyorum. sabaha kadar böyleyiz 2 gecedir. gündüz de uyumamış dün hiç. genel bir huzursuzluk hali var. doktoru aradım öğleden sonra gelecekmiş.

bizimki philips ebru. hiç öyle hışırtı falan olmuyor. sadece ağlama, öksürük v.s. gibi durumlarda yani gerektiğinde ses geliyor. bir de ben yatağından aldım. çünkü nereye koysam keşfetti. kapağını açıyor pillerini çıkarıyor falan. elbise dolabının üzerine koydum. çok rahat kullanıyoruz.
Yok canım maalesef halen atlatamadık burun çeşme mübarek ama tabii ki akması tıkanmasından iyi böyle atacak inşallah.

İnşallah yakınlarda yer arıyoruz dedi kadın ama koskaca merkez bizim buralarda bulmaları çok zor ama hayırlısı diyorum içimi ferah tutmaya çalışıyorum.

Philipsten kullananlar gerçekten memnun ben de alırsam philips almayı düşünüyorum artık.

Selam arkadaslar dün dogum gunümüzde arayan mesaj atan buradan faceden kutlayan herkese çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni:) yalnız bırakmadınız çok Sagolun
Dogum gunü olan tüm nebizlerin dogum günleri kutlu olsun:46:

Bebis yazacaktım nebiz de ne ki:1:
Nilkunn çok tatlı içten gülüyorsun solemeden geçemedim;) Yasemin büge sizde çok samimi canayakindiniz hepiciginizi çok seviyorum kizlar

iyi geceler herkese...

doğum günümüz güzel geçti . sevdiklerimiz yanımızdaydı. zeynepte çok mutluydu her daim kalabalıktan hoşlanan bi çocuk oldu nedense. pastasını üflerken iyi ki doğdun nidalarında kendi de el şaplatarak olaya gülücükleriyle dahil oldu ben daha da mutlu oldum bu haline sanki anlıyomuş gibi:)
yalnız 2 günde zor toparladım pastası kurabiyleri ve ikramlıkları hazırlamak için. zeyneple cidden zor oluyomuş . neyse ki herşeyi yetiştirdim ve tadları da güzel oldu. pastasını ve kurabiyelerini de beğendiler :) perşembe akşmaıda eski eski iş yerimden arkadaşlarla kutladık. bugünde lise arkadaşlarımla:) yarın bi kaç arkaşdaş uğrıyacaklarını söylediler :) şölen tadında devirdik bu seneyi de:) resimleri ekliycem inş. bi ara.

hasta olan bebelere tekrar geçmiş olsun diyorum. inş. tez zamanda iyileşsinler inş.

17 aralık doğumlu eylül ve ardanın doğum günleri kutlu olsun . Rabbim iyi günler göstersin inş. tüm sevdikleriyle beraber:71:

iyi geceler herkese...

Doğum günümüz güzel geçti . Sevdiklerimiz yanımızdaydı. Zeynepte çok mutluydu her daim kalabalıktan hoşlanan bi çocuk oldu nedense. Pastasını üflerken iyi ki doğdun nidalarında kendi de el şaplatarak olaya gülücükleriyle dahil oldu ben daha da mutlu oldum bu haline sanki anlıyomuş gibi:)
yalnız 2 günde zor toparladım pastası kurabiyleri ve ikramlıkları hazırlamak için. Zeyneple cidden zor oluyomuş . Neyse ki herşeyi yetiştirdim ve tadları da güzel oldu. Pastasını ve kurabiyelerini de beğendiler :) perşembe akşmaıda eski eski iş yerimden arkadaşlarla kutladık. Bugünde lise arkadaşlarımla:) yarın bi kaç arkaşdaş uğrıyacaklarını söylediler :) şölen tadında devirdik bu seneyi de:) resimleri ekliycem inş. Bi ara.

Hasta olan bebelere tekrar geçmiş olsun diyorum. Inş. Tez zamanda iyileşsinler inş.

17 aralık doğumlu eylül ve ardanın doğum günleri kutlu olsun . Rabbim iyi günler göstersin inş. Tüm sevdikleriyle beraber:71:

cnm doğum gününüz kultlu olsun nice yaşlarını görürüz inşallah bebişlerimizin.eylül ve arda sizlerinde doğum gününüz kutlu olsunnnn..hepinizi kucak dolusu öpüyorummm...sağlıklı yıllaraaa....

Selam arkadaslar dün dogum gunümüzde arayan mesaj atan buradan faceden kutlayan herkese çok teşekkür ederim çok mutlu ettiniz beni:) yalnız bırakmadınız çok Sagolun
Dogum gunü olan tüm nebizlerin dogum günleri kutlu olsun:46:

canımcım nice senelerini görürüz inşallah kuzularımızın.sağlıklı mutlu tyıllara.hatırlayamöadığım tüm kuzuların doğum günlari kutlu olsun.çlütfen kusuruma bakmayın yıl sonları çok yoğunuzzz.kafamı kaşıyamıyorum.saat 10 lara kadar çalışıyorum akşam kuzucuğumu bile pek göremiyorummm.kendinize çok iii bakın öpüyorum çokkkkkkkkk

sibel naber nasılsın canım?naz lım nasıl

sağol fatmacım çok şükür daha iyiyiz.. işte ben çok yoğunum işler çok fena.. zaten engine kendime zaman ayıramıyodum şimdi evin işini yapamaz oldum kızıma bile doğru düzğün zaman ayıramıyorum.. siz napıyosunuz.. annen cidden çok genç bide güzelde bi kadın.. ne güzel geçmiş doğum gününüz darısı başımıza.. azracıkta pek tatlı olmuş yahu..

iyi geceler herkese...

doğum günümüz güzel geçti . sevdiklerimiz yanımızdaydı. zeynepte çok mutluydu her daim kalabalıktan hoşlanan bi çocuk oldu nedense. pastasını üflerken iyi ki doğdun nidalarında kendi de el şaplatarak olaya gülücükleriyle dahil oldu ben daha da mutlu oldum bu haline sanki anlıyomuş gibi:)
yalnız 2 günde zor toparladım pastası kurabiyleri ve ikramlıkları hazırlamak için. zeyneple cidden zor oluyomuş . neyse ki herşeyi yetiştirdim ve tadları da güzel oldu. pastasını ve kurabiyelerini de beğendiler :) perşembe akşmaıda eski eski iş yerimden arkadaşlarla kutladık. bugünde lise arkadaşlarımla:) yarın bi kaç arkaşdaş uğrıyacaklarını söylediler :) şölen tadında devirdik bu seneyi de:) resimleri ekliycem inş. bi ara.

hasta olan bebelere tekrar geçmiş olsun diyorum. inş. tez zamanda iyileşsinler inş.

17 aralık doğumlu eylül ve ardanın doğum günleri kutlu olsun . Rabbim iyi günler göstersin inş. tüm sevdikleriyle beraber:71:

ay bugünlerde çok hassasım okurken bile duygulandım kıymet.. ay büyüdüler doğumgünlerini kutluyoruzya canlarım benim.. alkış yapıyolar üflüyolar.. daha dün gibi yok seninki döndümü oturdumu diye konuştuğumuz.. tekrar doğum gününüz kutlu olsun..

Yok sibelcim ne kusuru kolay gelsin sana
Hem ben gelinimle mesajlastim o kutladı bizi merak etme sen:9:

:1: he tamam ozaman :1: baksen yaramaza gitmiş aramış kayınvalidesini :34: ah nazan ah inşallah yılbaşından sonra rahatlıcam.. yani işler daha az yoğun olacak. öyle olunca ben daha erken eve gelicem daha az yorgun olucam evin işini de yapıcam kenidimede bakıcam kızlada ilgilenciem vs vs :)) yoksa şak diye düşüp bayılıcam bu tempoda zaten..

HERKESE İYİ HAFTASONLARI OLSUN..

Herkese günaydın olsun (3 de yatınca ancak)Benim kızın iştahı yok mızmız delircek hep agıt dün mutlu olsun diye su geveze köpekten aldım hiç sevmedi oyuncagın kutusuyla oynmak istedi simdide arkadaki pil yerini cıkarmaya calısıyo yapamayıncada kızıyor ama köpegin suratına bakmıyo ama onun sesinden benim afam şişti sarı burun,maviii kulakkkkkkk :52::52: benimde boynum feci tutulmus hiç bişey yapasımda yok bugün böyle yayılacam.Sibel yıl sonu yogunlugu sık dişini rahatlıyacaksın :34:

cnm doğum gününüz kultlu olsun nice yaşlarını görürüz inşallah bebişlerimizin.eylül ve arda sizlerinde doğum gününüz kutlu olsunnnn..hepinizi kucak dolusu öpüyorummm...sağlıklı yıllaraaa....

teşekkür ederz canım:) toprakla seni öpüyoruz

Masallah zeynebe ariza cikarmamis :) kalabalikta eda gecmis olsun offf cnm sıkılyr :( mina arabada yalniz dursun artk ya taksiye verilen paraya acyrm esime muhtac olmaktanda bıktm

Son düzenleme:
Masallah zeynebe ariza cikarmamis :) kalabalikta eda gecmis olsun offf cnm sıkılyr :( mina arabada yalniz dursun artk ya taksiye verilen paraya acyrm esime muhtac olmaktanda bıktm

bende aynı durumdayım işin kötüsü arabayı da ortak kullanıyoruz ablasıyla. yarın içinde durum aynı misal . bu aada muallaktayız koca hasta oldu daha da şiddetlenirse yerinden kalkmaz şimdiden başladı mızmızlığa offf off.

bende aynı durumdayım işin kötüsü arabayı da ortak kullanıyoruz ablasıyla. yarın içinde durum aynı misal . bu aada muallaktayız koca hasta oldu daha da şiddetlenirse yerinden kalkmaz şimdiden başladı mızmızlığa offf off.

Back
X