Herkese günaydın olsun (3 de yatınca ancak)Benim kızın iştahı yok mızmız delircek hep agıt dün mutlu olsun diye su geveze köpekten aldım hiç sevmedi oyuncagın kutusuyla oynmak istedi simdide arkadaki pil yerini cıkarmaya calısıyo yapamayıncada kızıyor ama köpegin suratına bakmıyo ama onun sesinden benim afam şişti sarı burun,maviii kulakkkkkkkbenimde boynum feci tutulmus hiç bişey yapasımda yok bugün böyle yayılacam.Sibel yıl sonu yogunlugu sık dişini rahatlıyacaksın
Masallah zeynebe ariza cikarmamis :) kalabalikta eda gecmis olsun offf cnm sıkılyrmina arabada yalniz dursun artk ya taksiye verilen paraya acyrm esime muhtac olmaktanda bıktm
ya evet sinir bozucu ama bide şöyle düşün benimki hem arabada durmuyo hem ben araba kullanamıyorum :)) ya biran önce öğrenmem lazım kullanmasını. araba kapıda ehliyet cüzdanda biz sıkıntıdan evde patlıyoruz ne saçma.. ben tek başıma taksiye binip biyerede gidemiyorum cesaret edemiyorum hep engini bekliyorum biyere gitmek için
Araba kullanmayan arkadaşlar da cesaretlenin biraz önceleri pazar sabahları trafiğin olmadığı zamanlarda ufak ufak çıkmaya başlayın zamanla alışırsınız bu şekilde hele de araba kapıda beklerken bebekle perişan olmak ya da bir yere gidememek kötü gerçekten en çok bizim ihtiyacımız var arabaya bebelerle benim de tam tersi eşim kullanmaz her yere ben koştururum.[/QU
ne güzel ya ben e-5 den korkuyorum İstanbulda hiç kullanmadım .otomatik alacaz bakalım insallah yazın kullanıyor olurum yoksa tam bir cile kızla da gitmek bi yerlere.
Araba kullanmayan arkadaşlar da cesaretlenin biraz önceleri pazar sabahları trafiğin olmadığı zamanlarda ufak ufak çıkmaya başlayın zamanla alışırsınız bu şekilde hele de araba kapıda beklerken bebekle perişan olmak ya da bir yere gidememek kötü gerçekten en çok bizim ihtiyacımız var arabaya bebelerle benim de tam tersi eşim kullanmaz her yere ben koştururum.[/QU
ne güzel ya ben e-5 den korkuyorum İstanbulda hiç kullanmadım .otomatik alacaz bakalım insallah yazın kullanıyor olurum yoksa tam bir cile kızla da gitmek bi yerlere.
Olur olur merak etme hangimiz korkmadık ki, zamanla alışılıyor işte tamamen pratik meselesi otomatik viteste rahatmış diyorlar hele İstanbul trafiğinde ben hiç kullanmadım gerçi ama kullananlar çok memnun debriyajdı vitesti uğraşmıyorsun işte.
Olur olur merak etme hangimiz korkmadık ki, zamanla alışılıyor işte tamamen pratik meselesi otomatik viteste rahatmış diyorlar hele İstanbul trafiğinde ben hiç kullanmadım gerçi ama kullananlar çok memnun debriyajdı vitesti uğraşmıyorsun işte.
BENDE İSTİYORUM
eyvahlar olsun benim kız uyudu yine gece nöbetteyim ben uyutmamak için ugrastım tam dalıyordu oturtturdum devrildi bende yatagına koydum bizim hiç düzenimiz olmayacak herhalde gece 2.30 da uyudu öglen 12 de kalktı ya yemek düzenide bozuluyor böyle düzeltmek istiyorum 1 2 gün sonra tekrar aynısı
eyvahlar olsun benim kız uyudu yine gece nöbetteyim ben uyutmamak için ugrastım tam dalıyordu oturtturdum devrildi bende yatagına koydum bizim hiç düzenimiz olmayacak herhalde gece 2.30 da uyudu öglen 12 de kalktı ya yemek düzenide bozuluyor böyle düzeltmek istiyorum 1 2 gün sonra tekrar aynısı
ayyy kötü olmuş eda yav. Benimkide bacaklarıma sarıldı eee eee diyo ama uyutamam bende yoksa otururz .babası uyudu onu görüp akii eee diyip duruyo
canberk kedilere şiddet uyguluyormukuyrugun cekiştirme falan
Muhabbete limon slkmlslm gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?