2009 Aralık Anneleri

acısını çıkarttı zıpa desene
merali aradım sorun yok, öyküye moral olsun diye izin almış bugün

:80:
kızlar doğum gunu fotolarımızı ekledım nevradan başka kımse bakmamış azrama
teşekkurler nevracım guzel yorumların ıcın
aaa eklediğini okumamışım ben hemmencik bakim sultanımızın resimlerine fatmacım
acısını çıkarttı zıpa desene
merali aradım sorun yok, öyküye moral olsun diye izin almış bugün
sorma nilgün hem de nasıl
iyi hadi sevindim sorun olmamasına.
sen nasılsın kuzular nasıl?

valla ben anlamış değilim dünm akşam kendini aştı .. diş mi nedir anlamadım.. herşeyi dişe bağlar olduk .. bugün d çok huysuzmuş. telefondada sesi geliyoo sürekli mız mız

kızlar doğum gunu fotolarımızı ekledım nevradan başka kımse bakmamış azrama
teşekkurler nevracım guzel yorumların ıcın

fatmacığım güzel kızın için az bile onlar .. maşallah rabbim kem gözlerden korusun ..

iyiler iyiyler şükür
eve gittim geldim işte keyifleri yerindeydi de
benim de keyfimin yerine gelmesi için biraz dinlenmem lazım acayip yorgun hissediyorum kendimi ya

selam kızlar işlerden ancak girebildim. herkez iyimi. pelin havaleni yaptım canım az önce iyi günlerde harca.
nazan, öznur ve yasemin doğum günlerinizi kutluyorum. nice yaşlarınız olsun inş. sağlıkla mutlulukla

Son düzenleme:
:26:gündüzcüler döktürememiş bugün bütün bebişlerin dogum günü kutlu olsun

arkadaşlarım hepınıze cook teşekkkur edıyorum resım yorumlaınız için
annemle okudukta ne guzel hepsının agzında maşallah dıyo,, onlar benım guzel yureklı arkadaşlarım hepsı oyle guzel dualar eder sırf dua almak ıcın resım koymak lazım zaten buraya dıyorum..
tekrar teşekkur ederım kıssslarrr

herkese günaydın dicem ama kimsecikler yokkkkkkkkkk
buarada oğluşumun fotolarını yükledim bilge sayesinde saol cnm
ee bebişler nasıl yiğitimin yine hafif öksürüğü var

ayy inşallah geçer hemen sevgi geçmiş olsun..

KIYMEEETTTT ben nası unuttum zeynebin doğum gününü doğum gününüz kutlu olsun canım. yeni yaşı zeynebe mutluluk huzur sağlık getirsin..

akşam bi duş alim dedim engine verdim kızı 15 dakkada ben duş alana kadar sen düşür kızı yanağı morardı yarabbimm... getirdi bide banyoya kız ağlar ben durulanmaya çalışıyorum bide beni gördü iyice krize girdi.. çıktım öyle sularım aka aka emiştik saatlerce.. inşallah hasta olmam..

herkese çoook teşekkür ederim doğumgünümüzü kutladığınız için..
zeynep te öksürüyor iki gündür inşallah ilerlemeen geçer..
sibelcm çok geçmiş olsun canım..15 dk.bile sahip çıkamamış babası tebrik ediyorum onu ayrıca..

Yasemin'in tatlı oğluşu Haktan ve Nazan'ın yakışıklısı Mert Efe'nin doğum günü kutlu olsun, hep sağlıklı, mutlu, huzurlu olsunlar inşallah tüm hayatları boyunca.

gecmis olsun sibel

slm kızlar iyi geceler herkese nasılsınız?burda berbat bir yağmur ve fırtına var aradabirde dolu yağıyor gökgürültüsü bir yandan çok kötü yaaa allah dışarda olanların yardımcısı olsun uzun zamndır antalyada bu derce yağmur ve fırtına görmemiştim bu arada doğum günü olan tüm bebişlerin doğum günleri kutlu olsun hepsine mutlu yıllar...

gecmis olsun sibel

sağolun kızlar.. neyseki bi morarıklıkla atlattık yani..

peliin sana özelden msj atcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…