• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

teşekkür ederim nevracım: )
aslında yorulmadım pek çünkü normal de de yaptığım şeyler zaman zaman sınıfa alışkınım...: )
sizlere kolay gelsin
bebişlerin doğumgünlerini kutluyorum...

ya sitede sorun var girilmiyor sadece bige nin verdiği linkten girebiliyorum sanırım bıu sorun herkeste var kimseler yok :S
nilgünya yağmurda çok düştü bu ara inşallah erken ayırmak zorunda kalmam 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum ama nasip tabi

günaydın arkadaşlar,
öykümü doktora götürdük,
boğazı kızarmış, idrarda da enfeksiyon çıktı
baktım üst solunum yollarındada ilerleme ver.
dr antibiyotik vardi
1 hafta kullanıcaz
peditus, benical de var
birde mide bulantısı için bir şurup vermiş ama onu kullanmıcam
inşallah biran önce toparlar yavrum.

inşallah hemencik iyileşir öykücük çok geçmiş olsun..

günaydın kızlar . iş başı yaptım bugün. pazartesi gecesi doktora götürdük ecrinnazı. aşı+azı dişleri+bide enfeksiyon üçü bi arada nescafe olmuş dedi doktorcum. kakasını yaparkende makatta çatlaklar meydana gelmiş. şurup vitamin krem verdi. o geceden beri allahıma çok şükür ateşi çıkmadı. normal seyredio şuan. neşesi yerine gelio yavaş yavaş.bu arada ben yamuldum. burun akıntısı hapşırık kafamı kaldıramıyorum. allaha şifa versin hepimize. geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim.

bilgecim ipleri aldım ve herkeze dağıttım 8 tane. başladılar örmeye. nezaman kargo yapacaktık onları enson

hay allah valla kış geldi başladı hastalıklar sizede çok geçmiş olsun

herkese iyi akşamlar benim kuzuyu dün yine dra götürdüm.karaciğer ast alt değerlerimiz yüksek çıkıyor diye.dr yaşına gelince tekrar kontrol edlim dedi dün kan verdik. lütfen dua eder misin kuzum için bugünde öğrencilerime dua ettirdim düzelsin artık oğlum Allahım sen şifamızı ver rabbim.sağolumn

ah canım rabbim acil şifalar versin herşey temiz çıksın inşallah..

yaş gunu fotolarımızdan biraz yükledimm biraz dıyorum cunku toplamda 125 foto cekmışız yahu:17:

Bugün Kıymetin Zeynebi 1 Yasında .iyiki dogdun güzel gözlü prenses(Uyumaya gitmiştim aklıma geldi geri actım pc yi eşimde ne oldu diyor)

Bugün (tabi artık dün oldu) Zeynep in doğum günü müydü:26: Ben kaçırmışım listeye bakmamışım tüh.
Kıymet ciğim tatlı minik yaramazın doğum günü kutlu olsun canım. Nice güzel huzurlu, sağlıklı, mutlu yaşlar diliyorum tüm sevdikleriyle inşallah.

herkese iyi akşamlar benim kuzuyu dün yine dra götürdüm.karaciğer ast alt değerlerimiz yüksek çıkıyor diye.dr yaşına gelince tekrar kontrol edlim dedi dün kan verdik. lütfen dua eder misin kuzum için bugünde öğrencilerime dua ettirdim düzelsin artık oğlum Allahım sen şifamızı ver rabbim.sağolumn

canımcım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur oğluşun .. tahlillerinizde temiz çıkar inşl.. acil şifalar diliyorum ...

Herkese günaydınn.. dün akşam oğluş sapıttı gece yarımdı uyuduğuda.. mız mız bütün gece onu dinledik .. hayır oynasa sorun değil oynayalım birlikte ama uykusu var gözleri kapanıyoo ama uyumak istemiyoo . 12:30 gibi uyuduğunda.. ne oldu anlamdım valla..

Son düzenleme:
herkese günaydın dicem ama kimsecikler yokkkkkkkkkk
buarada oğluşumun fotolarını yükledim bilge sayesinde saol cnm
ee bebişler nasıl yiğitimin yine hafif öksürüğü var:5:

bugün doğanlarrr.....

MERT EFE, ZEYNEP , HAKTAN EMİN .

Doğum gününüz kutlu olsunnn ..
nice mutlu , sağlıklı , uzunnnnnnnnnnnnnnnn ömürler diliyorumm ..
Rabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın , darlık, sıkıntı göstermesinn..

Bugün Kıymetin Zeynebi 1 Yasında .iyiki dogdun güzel gözlü prenses(Uyumaya gitmiştim aklıma geldi geri actım pc yi eşimde ne oldu diyor)

Bugün (tabi artık dün oldu) Zeynep in doğum günü müydü:26: Ben kaçırmışım listeye bakmamışım tüh.
Kıymet ciğim tatlı minik yaramazın doğum günü kutlu olsun canım. Nice güzel huzurlu, sağlıklı, mutlu yaşlar diliyorum tüm sevdikleriyle inşallah.

teşekkür ederim canlar hep beraber inş.

mesajlarıyla yalnız bırakmayan melike tülay pelin yasermin ve müzeyyene de teşekkkür ediyoruz . hepinizi öpüyoruz:71:

doğum günü hakkında sonra yazıcam müsadenizle vakit yok. bu akşamda bi kutlama olucak. 1 hafta davul zurna eşliğinde kutluycaz inş.:)

kıymett dün seni arayacaktım ama yoğunluktan unutmuşum kusura bakma lütfen ...
dur arıyayım şimdi.

ben kaçtım bi ara gelirim yine inş. nevra ve nilgün sesiniz duymak güzeldi:)

öznur burdayken iyi ki doğdun zeynep kuzusu :)
Allah sağlıklı mutlu huzurlu çok güzel günler göstersin inş. tüm sevdiklerinle. özel mesaj atıcaktım 10 dakkada 1 dedi ifrit oldum. çıkmam lazıım byeeee

canımcım inşallah bir an önce sağlığına kavuşur oğluşun .. tahlillerinizde temiz çıkar inşl.. acil şifalar diliyorum ...

Herkese günaydınn.. dün akşam oğluş sapıttı gece yarımdı uyuduğuda.. mız mız bütün gece onu dinledik .. hayır oynasa sorun değil oynayalım birlikte ama uykusu var gözleri kapanıyoo ama uyumak istemiyoo . 12:30 gibi uyuduğunda.. ne oldu anlamdım valla..
ne oluyor bu kuzucuklara böyle yaa benimki de sabaha kadar uyumadı yine mız mız mız. dün zatürre aşısını vurdurmuştuk akşam biraz ateşi çıkar gibi oldu sonra biraz terledi düştü ateşi. ama sabahı sabah ettik. birgün önce uyudum dinlendim ya acısı çıktı fazlasıyla:27:
aaaaa yaşasın Nevra burdaymış yaşasın :66::66:
hadi Bige yok ama meral nerde???

öykü daha mı çok hastalandı acaba?????
öyküden ve meralden haber var mı yoksa arıycam merak ettim ben de:26:
teşekkür ederim canlar hep beraber inş.

mesajlarıyla yalnız bırakmayan melike tülay pelin yasermin ve müzeyyene de teşekkkür ediyoruz . hepinizi öpüyoruz:71:

doğum günü hakkında sonra yazıcam müsadenizle vakit yok. bu akşamda bi kutlama olucak. 1 hafta davul zurna eşliğinde kutluycaz inş.:)

kıymetcim biz de seni ve güzel gözlü prensesi öpüyoruz:38:

İYİ Kİ DOĞDUN MERT EFE PAŞA:16::46:

İYİ Kİ DOĞDUN ZEYNEP PRENSES:16::46:
İYİ Kİ DOĞDUN HAKTAN EMİN PAŞA:16::46:

Bugün doğan güzel meleklerimizin ilk yaşları kutlu, bütün ömürleri en az bugün kadar mutlu, sağlıklı, bol şans dolu olsun inşallah. NİCE NİCE YILLARA KUZUCUKLAAR........:38::81:

Son düzenleme:
canlarımmmm
arayan msj yazan burdan ve özel msj ile kutlayan herkese çok çok teşekkür ederiz haktan ve ben :)))))))))
ayrıca mert efenin ve zeynep'inde doğum günlerini kutluyoruz
kocamaaaaan öpüyor uzun sağlıklı mutlu şanslı bahtlı bereketli bir ömür diliyoruz tüm sevdikleriyle :71: :71: :71:

zeyneppppp
mert efe
haktan emınnnnn
ıyıkı doğdunuzzzz ıykı varsınızzzz
nıce mutlu yıllarınızı da gostersın rabbımmmmm

kızlar doğum gunu fotolarımızı ekledım nevradan başka kımse bakmamış azrama
teşekkurler nevracım guzel yorumların ıcın

Back
X