2009 Aralık Anneleri

"daalın lennnn" dedim daaldılar :76:
ama çok komiiiik
ben bi tane buldum gerisi yok ama

kıyamam ben daktanıma geçmiş olsun
genel durumu nasıl???

sağol nilgüncüm 11,5kilo ve 78 cm olmuş daktanım
iyi dedi doktor ama bana zayıflamış gibi görünüyo :26:

sağol canımmmmmm amiiiiin tüm güzel dileklerinede
cümlemize ve kuzularımıza inşallah

sağol müzeyyenim
özel msjımda yazdığım gibi bi sonraki gün aramıştım seni yakışıklımın doğum gününü kutlamak için ama açmadın ulaşamadım sana
gününde kutlayamadım darılmadın dimi canum arkadaşum :78:

yasemin geçmiş olsun canım inaşlah ateş yapmaz bizde yapmamıştı

şimdilik bişey yok inşallahta olmaz canancım sağol

amiiiin canımmmm çok sağol nevram

"daalın lennnn" dedim daaldılar :76:
ama çok komiiiik
ben bi tane buldum gerisi yok ama

maaşallah haktanıma kocamaaan
olur mu hiç darılır mıyım canım benim. ogün berkayla koyun koyuna uyumuşuz geç kalktık baya ondan duymamışım telefonu. sağol güzel dileklerin için ayrıca. geçmişte de teşekkür etmiştim ama okumadın sanırım. öpüyorum seni de daktanı da fasulyeyi de

GÖzÜME ama nütfen yanlış kullanım olmasın

pastayı büyük yapayım da içinden çık o zaman gerçek kimliğinle :86:

he anladım ben onu kesinlikle gözüme

herkese selamlarr
kıslarrr neler oluyor neler konuşuluyorrr hıçç bılemıyorum yaaa(
inş herkes ıyıdır.
nılkuncuğummm doğum gunune nasıl gıtceksın beraber gıtsek ben yol ız bılmem ya

fatmacığım ah bi biz karar verebilseydik nasıl gideceksk
sanada haber vercem ama bizde karışığız, nilayın kursu var, gökhanın çalışması var
ayarlayabilcez mi bilemedim ki
onlarla ayarlayamazsam kardeşime söyliycem onunda araba ticari
bilemedim yani ben sana haber veririm

iktisatlı kullan ananı bakiym yorma kadını

resim yorumlarınıza çook teşekkürler teyzeleri.

bige pastamız ilk kutlamada mavi, ikinci kutlamada yeşildi canım.

bir de ayberkimin mahsun durmasının sebebi kuzenimin kızı palyaçodan çok korkuyormuş. palyaço geleceğini öğrenince ayrıldılar tabi ayberk de biraz üzüldü ve kızdı keşke palyaço gelmeseydi diye. bu arada palyaço amcamız. sürpriz yaptı bize:)) bir de resim çekilmek istemedi benim zorumla karede bulundu madem doğumgünü berkayın hediyeler ona geliyor beni niye resim çekiyorsunuz diye itiraz etti sürekli.

iktisatlı dedi yaaa kızım onun tevellütü yetmez iktisata
oğluşum delikanlım koca adamım beni almaya geldi ben gider pazartesi gelir merak etmeyiniz
nilküüüün bil bilme beni bağlamaz jetimi yollayayım bir şey yapayım ama cumartesi sizi bizde göreyim fatmayla :84:

haydin ben kaçar hepinizi de öpeeeeerrrr

hadi güle güle sana kolay gelsin şimdiden herşey istediğin mükemmel olur inşallah
biz de seni ve delikanlını öperizzz

Son düzenleme:

canım diş diyeceğim ama zaten 1 kase çorba kavgayla yeniyordu şimdi o da yenmiyor hadi şimdi dişse önceden neydi :2:

sağol nilgüncüm 11,5kilo ve 78 cm olmuş daktanım
iyi dedi doktor ama bana zayıflamış gibi görünüyo :26:

maşallah damadıma

CANIM HERŞEY ÇOOOOOOOOOOK GÜZEL OLUR İÇİNE SİNER İNŞALLAH KOCAMAN ÖPÜYORUM PAŞAMI

bigecim güle güle herşey çok güzel olur inşll. umut paşamızı ve seni kocaman öpüyorumm

canım diş diyeceğim ama zaten 1 kase çorba kavgayla yeniyordu şimdi o da yenmiyor hadi şimdi dişse önceden neydi :2:

melikem aynı derten bende muzdaripim iyice düştü memeye
doğru düzgün birşey yemiyor
varsa yoksa meme
ilayda aynı oldu bizim yaşından sonra 13 ayı geçmiştikki doktoru memeyi bıraktırdı, dep demirleri bile boşalmış anne sütünden diye
memeyi bırakınca yemeye başlamıştı

herkese iyi akşamlar benim kuzuyu dün yine dra götürdüm.karaciğer ast alt değerlerimiz yüksek çıkıyor diye.dr yaşına gelince tekrar kontrol edlim dedi dün kan verdik. lütfen dua eder misin kuzum için bugünde öğrencilerime dua ettirdim düzelsin artık oğlum Allahım sen şifamızı ver rabbim.sağolumn

amin canım amin
ederiz tabi inşallah yeni yaşıyla birlikte tüm kan değerleri süper çıkar, sizde bununla atlatmış olursunuz,

dualarımız sizinle canım. inşallah normale döner değerleri iyileşir kuzucuk. acil şifalar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…