• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum
umarım tüm turtalar biran önce iyileşir ve eski formlarına kavuşurlar

aman kızlar bu diyet ve kilo verme işini fazla abartmayın. herşeyden önce sağlığınızın önemli olduğunu unutmayın. bir arkadaşım bu konuyu fazla takıntı haline getirdi. şimdi kusma refleksi başladı yemek yedikten 5-10 dk. sonra bütün yediklerini çıkarıyor. doktor bulimia olur sonun böyle gidersen demiş allah korusun yaa. ne olur bilinçsiz birşeylere kalkışmayın.

yok bu lahana diyeti değil 5 günlük bir diyet ilk gün sadece patates 2 ci gün sadece haşlanmış sebze 3 gün meyve falan die devam edio
evet bnm o yüzden kilo veremiyorum malesef 5 kilo vermek niyetim ama yok veremiyorum sporda burda komşular gidiyor hep spor salonu var öğretmen var her sabah spor yapıyorlar orda ama ben yağmurla gitmek gibi bir şansımyok tabi ki evdede yapamam ki hiç aklıma gelmez valla çokta zor gelir yapmak :)))

al bakalım sana işe yarayan diyet... topiğin morbidinden tüm dal annelere gelsin :16: ben bununla 20 kilo verdim 3 hafta yapıp sonra 1 hafta ara vererek... sonra umut efendiyle hepsini geri aldım ve hala da vermedim kıymetli kilocuklarımı :42:

TEMEL YAG YAKICI CORBA
Malzemeler
1 demet maydanoz
1 orta boy beyaz lahana
6 sap yeşil soğan veya 1 büyük kuru soğan
2-3 adet orta boy kereviz
2 su bardağı yağsız et suyu (isteğe bağlı)
6-12 adet domates
İstenilen tüm sebzeler ve su (patates, havuç, bezelye, yerelması gibi karbonhidratlılar hariç)
Nane, köri, acı biber vs isteğe göre eklenebilir ama kesinlikle tuz ve yağ koymayın
Yapılışı
Sebzeleri küçük küçük doğrayın, üzerini örtecek kadar su koyup, 10 dakika kaynatın, sonra ocağın altını kısıp, kısık ateşte, sebzeler yumuşayıp, pişme kıvamına gelene kadar pişirin. Sebzeler piştikten sonra robottan geçirin. İsterseniz yemek şeklinde de tüketebilirsiniz. Bu çorbayı her acıktığınızda istediğiniz kadar yiyebilirsiniz. Kalori değeri yoktur. Hatta içebildiğiniz kadar çok için, ne kadar çok içerseniz, o kadar çok kilo verirsiniz. Çok bol su içmeyi ihmal etmeyin, çok sık tuvalete çıkacaksınız şaşırmayın.
Dikkat edilmesi gereken husus ise bu çorbayı tek başına tüketmemektir, çünkü beslenme yetersizliğine neden olabilir ve ciddi sorunlar açabilir. Bu nedenle aşağıdaki diyetle birlikte bu çorbayı tüketin.

1. Gün
Muz haricinde bütün meyveleri yiyebilirsiniz bugün. Kalorisi en düşük olan meyve karpuzdur. Bugün sadece meyve yiyip, bu çorbadan içeceksiniz. İçecek olarak, taze sıkılmış greyfurt suyu, sekersiz cay ve bol su içebilirsiniz.

2. Gün
Tıka basa bütün çiğ sebzeleri yiyebilirsiniz. Yeşil yapraklı taze sebze yemeye çalışın. Çorbayla birlikte yiyin. Bugün akşam yemeğinde fırında patates ve tereyağı ile kendinizi ödüllendirin. Sebze olarak kuru fasulye, mısır ve bezelye başta olmak üzere karbonhidratlı sebzeler kesinlikle yemeyin. Bugün meyve de yasak.

3. Gün
İstediğiniz kadar meyve ve sebze yiyin. Ama patates yemeyin. İçebildiğiniz kadar çorba için.
Eğer bu diyeti hiç kaçamak yapmadan 3 gün uyguladıysanız 2-3 kg vermiş olacaksınız.
4. Gün
Bugün gün boyunca 3 muz yiyebilir ve sınırsız yağsız süt içebilirsiniz. Çorbanızdan içmeyi ihmal etmeyin.

5. Gün
Bugün gün boyunca 250-500 gr. arası yağsız kırmızı et ve 6 adet domates yiyin. 6-8 bardak su için. Çorbanızdan en az 1 kez içmelisiniz bugün.

6. Gün
Bugün istediğiniz kadar kırmızı et ve sebze yiyebilirsiniz. Hatta yeşil yapraklı sebzelerle birlikte 2-3 büyük parça biftek yiyebilirsiniz. Ama patates yasak. En az 1 kere çorba içmeye özen gösterin. Bugün et yerine ızgara veya fırında balık veya tavuk yiyebilirsiniz, tabii yağsız olacak.

7. Gün
Bugün istediğiniz kadar bulgur (veya kepekli pirinç) ve sebze yiyip, taze sıkılmış meyve suyu içebilirsiniz. En az 1 kez çorbanızdan için.

Hiç kaçamak yapmamışsanız 7. günün sonunda 4.5 ile 7.5 kg arasında kilo vermiş olacaksınız.

Bu 7 günlük diyeti istediğiniz kadar uygulayabilirsiniz. ANCAK HER 3 HAFTADA BİR HAFTA ARA VERİN. İçtiğiniz çorba hızlı yağ yakıcı olduğundan yediğinizden fazla yağ yakmış olacaksınız ve vücudunuz da toksinlerden arınmış olacaktır.

DİKKAT! Bu diyeti uygularken vücudunuzdaki birikmiş yağlar atılacağından kesinlikle alkol kullanmamalısınız.

Diyet boyunca ekmek, gazlı içecekler de YASAK. Bunların yerine bol bol su, şekersiz çay ve kahve, yağsız süt tüketebilirsiniz. Çorbanızı bol limon ve baharatla yiyebilirsiniz.

Bu diyeti yaparken spor yapmak isteyenler çok yorulmamaya dikkat etsinler, bol bol da c vitamini yönünden yararlı meyveler tüketin.

yemeğe gidiyorum
1'de görüşürüz

ben kuzuya gider . öpüldünüz

afiyet olsunnnnnnnn görüşürüüüüzzzzzz :80:
hadi ben de gider afiyetlere mersiler :68:

yasemincimm haktanımın d.günü şimdiden kutlu olsunn..
n,ce sağlıklı , mutlu uzun ömürler diliyorum annesi , babası , kardeşi ve tüm sevdileriyle birlikte ..
kocamn öptüm seni , haktanımı ve göbüşünü ( fasulye için ) .. :27:

günaydın kolay gelsin herkese...
nevra telde konuşmuştuk bende yükledim canım buraya fotolardan bir kaç tane...fiklir olabilir diye düşündüm isteyen arkdaşlara da ...doğumgününü hazırllarımızdan bir kısmı...öpüldünz

canıcım baktım resimlerinize herşey çok güzel .. emeğine sağlık , çok uğraşmışsın belli resimlerden ama çokta güzel olmuş ..
güzel prensesinin nice mutlu , sağlıklı günlerini kutlarsınız inşll.

doğum günü fotolarımızı ekledim. Biraz bulanık bunlar telefonlar çekilenler. Fotoğraf makinasını aktaramadım henüz bilgisayara.

Son düzenleme:
herkese selamlarr
kıslarrr neler oluyor neler konuşuluyorrr hıçç bılemıyorum yaaa:((
inş herkes ıyıdır.
nılkuncuğummm doğum gunune nasıl gıtceksın beraber gıtsek ben yol ız bılmem ya:37:

herkese selamlarr
kıslarrr neler oluyor neler konuşuluyorrr hıçç bılemıyorum yaaa:((
inş herkes ıyıdır.
nılkuncuğummm doğum gunune nasıl gıtceksın beraber gıtsek ben yol ız bılmem ya:37:
selam fatmacım iyiyiz canım siz nasılsınız?

müzeyyencim fotolar süper cnm
nice güzel yaşlarına inşallah

sağol meralimm hep beraber inşallah:38:

selam fatmacım iyiyiz canım siz nasılsınız?

sağol meralimm hep beraber inşallah:38:

bizde ıyıyız canım cook şukur,,hatta ben cook ıyıyım yanı annecım yanımda ya,,sabahları uyuyorum meselaaa saatrlerce,,sonracıma yemek yapmıyorum temızlık yapmıyorum ohh valla 5 yıldızlı otelde gıbıyım suan:):64::64:

Back
X