2009 Aralık Anneleri

meral geçmiş olsun kuzuya canım. havalar biraz soğudu hepsi patır patır döküldüler. çabucak atlatır inşallah yavrum.

tülaycım ecrinnaza da sana da çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum.

melike bir doktora danışsan canım. belki farklı bir yöntem verir. ya da anne sütü ihtiyacını karşılıyorsa da zorlama bir süre daha der ne bilim. benimki de yemeye düştü anne sütünü bıraktı. bana kalsa eninde sonunda yiycek nasılsa zorlama.

nevra gün parasını yolladığımız hesaba mı yolluyoruz paraları canım? bir de bana adres atar mısın kargo için. gerçi ben daha atkı ipini alıp örücem 10 günü bulur yollamam ama bulunsun.

günaydın canım naber? paşalar nasıl?
tickera teşekkür etmişsin rica ederim de kullanmamışsın ki

sağol bigecim iyiyim şükür bugün paşalar da iyi maaşallah. ahh sorma dün öyle kötüydüm ki aldım kopyaladım linki sonra işle ilgili biri birşey sordu yok dedim kaldıkça iş işi kovalıycak kaç dinlen müzeyyen. bilgisayarı nasıl kapatıp kaçtığımı bilemedim. eve gidip bir yatmışım uyandığımda saat akşam 10 du. annem kıyamamış kalmış bizde. ilaç içip bir daha yattım. sabah 8 de uyandım. bugün iyiyim şükür.

günaydın

meral, tülay çooooooooook geçmiş olsun, ALLAH beterinden saklasın..
nevra bugün hesabına gönderiyorum paracıkları ,
senem naber? düğme burun nasıl?

günaydın canım
müsaitken hemen göndereyim canım .. sonra yoğun oluyorum bajkamıyorum buraya a..
banada lütfen cnm
parada toparlarsam sana eft yapıcam

tekrar mutlu yaşlar olsun sevgicim

günaydın herkeseeee
hasta olan herkeslere çoooook geçmiş olsun

yarın doğum günümüz ama baba ben ve haktan yanlız kutlıycaz küçük bi pastayla
hafta sonu samsuna gitmiycez babaanneler halalar gelcek beraber kutluycaz

sabah sağlık ocağına gittik fasülyenin takibine, kan idrar tahlili vermek için
aman gittik haktanımada aşı yaptılar bikaçgün sonra bekliyoduk aşıyı ağladı ascık yavrum kalkınca sustu ama
şimdi uyuyo kuzum

siz napıyonuz bakim :82:

kıyamam ben daktanıma geçmiş olsun
genel durumu nasıl???

müzeyyen
geçmiş olsun canım

oh oh ne güzel dinlenmişsin
tickerida Bige'nin yaptığı nasıl belli ama süper olmuş

nevracım
hesabına para Gökhan İncebayrak'ın hesabından gelecek
bilki o benim :86:

müzeyyen
geçmiş olsun canım

oh oh ne güzel dinlenmişsin
tickerida Bige'nin yaptığı nasıl belli ama süper olmuş
sağol canım bence de
cıkssss ben yapmadım onu

tema senden be güzelim sen linki yollayınca ben başta nasıl yaptığımı hatırladım sadece bebeği değiştirdim bir de berkay ı ekledim. teşekkür ederim tekrar ellerine sağlık.

oooooooooh yarasın şekerim
bana da öyle bir akşam hediye etseler yüzüm göZüme döndü yemin ederim

canım günaydın
şimdiden kutlayayım haktan paşanın doğumgününü
sağlıklı, huzurlu, mutlu, bereketli, upuzun bir ömrü olsun inşallah allah anasından babasından kardeşinden ayırmasın
geçmişler olsun kuzumun tek sıkıntısı o ağlama olsun inşallah

nevracım
hesabına para Gökhan İncebayrak'ın hesabından gelecek
bilki o benim :86:

pek de kadın gibi görünüyodun oysa görüştüğümüzde

tema senden be güzelim sen linki yollayınca ben başta nasıl yaptığımı hatırladım sadece bebeği değiştirdim bir de berkay ı ekledim. teşekkür ederim tekrar ellerine sağlık.

asıl ben teşekkür ederim seçtiğim temayı kullandığın için diyicem böööle sakız kıvamı alacak
içine sineni yaptıysan kullanıyorsan tamamdır canım benim

tahmin edebiliyorum canım ben de o durumdaydım artık düştüm düşücem diyordum.keşke canım yaa valla çok iyi geldi allah binlerce kere razı olsun anacığımdan.

size de geçmiş olsun yaseminim. ne güzel allah içinize sindirsin şimdiden. bizim iki kutlamada süper geçti. darısı doğumgünü kutlayacak herkesin başına diyorum.

günaydın canım evet o hesap numarasını kullanıyorum..
adresi de gönderiyorum özeldem ..

YÜZÜM GÖZÜME DÖNDÜ
Süper ya, senin bu güngörmemiş laflarına ne desem bilemedim

asıl kimliğimi Umut'un doğumgününde açıklayacaktım sürpriz niyetine :82:

Saol müzeyyencim teşekkür ederim. sanada geçmiş olsun çok.
günaydın

meral, tülay çooooooooook geçmiş olsun, ALLAH beterinden saklasın..
nevra bugün hesabına gönderiyorum paracıkları ,
senem naber? düğme burun nasıl?

teşekür ederim nilgüncüm

ayy melike cinnet geçirirdim heralde o an töbe yarabbi ne işi varmış öle gelinirmi yahu evli barklı insanın odasına şeye benzemiş bu hani dizi vardı benim annem bir melek ordada kaynana her gece yatak odalarına gelird çoçuğunun üstünü örtmeye

zeynep diş çıkarıyor olabilir bi ara yağmurda yaptı aynı şeyi internette okumuştum sıcak ve ılık dişlerini sızlatıığı için yemek istemezlermiş soğuk bişiler dene ve sıvı değil katı ne bileyim ekmek yumurta patates haşlaması bizde işe yaramıştı kabız olab,lir ama ((
yok bu lahana diyeti değil 5 günlük bir diyet ilk gün sadece patates 2 ci gün sadece haşlanmış sebze 3 gün meyve falan die devam edio
evet bnm o yüzden kilo veremiyorum malesef 5 kilo vermek niyetim ama yok veremiyorum sporda burda komşular gidiyor hep spor salonu var öğretmen var her sabah spor yapıyorlar orda ama ben yağmurla gitmek gibi bir şansımyok tabi ki evdede yapamam ki hiç aklıma gelmez valla çokta zor gelir yapmak :)))
geçmiş olsun meral öykücüğe bende hiç diyet yapmadım bugüne kadar 1 kaç gün aç gezerdim yani azaltırdım yemeyi düzelirdim

evet canım kargolar bana gelecek . adresi gönderiyorumm
banada gönderirmisin canım adresi bnde yollayayım eşim gitmeden bu ay sonu gidecek gibi duruyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…