canım soy isminide yazarmısın
DERE canım ( 15 karekter olmalıymışşş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım soy isminide yazarmısın
günaydın canım naber? paşalar nasıl?
tickera teşekkür etmişsin rica ederim de kullanmamışsın ki![]()
inşallah canım ya... hay allah doğumgünü sonrası hepsi patır patır dökülüyor kuzular...allah beterinden esirgesin de bakalım biz de mi öyle olcaz? nazardan mı oluyo kiehe ne kaddan realist ne kadan bilim insanı bi söylem oldu :86:
allah esirgesin bilim kadını bigeeeeee
dağlara taşlara kızım yaaaa
ne hastalığı
aman aman umut paşaya birşey olmasın
banada lütfen cnmgünaydın canım
müsaitken hemen göndereyim canım .. sonra yoğun oluyorum bajkamıyorum buraya a..
güaydın kızlar yiğidin gecikmeli doğumgünü partisi vardı dün akşam.yiğit çok eğlendi ama benim şaftım kaydı yahu:))kendime gelemedim daha
foto yüklemek istiyom ama beceremedim değişmiş eklenti ekle falan diyo yardımcı olsanız bana beceremedim oğlumun doğumgünü fotolarını yükleyim demiştim de
banada lütfen cnm
parada toparlarsam sana eft yapıcam
kıyamam ben daktanıma geçmiş olsungünaydın herkeseeee
hasta olan herkeslere çoooook geçmiş olsun
yarın doğum günümüz ama baba ben ve haktan yanlız kutlıycaz küçük bi pastayla
hafta sonu samsuna gitmiycez babaanneler halalar gelcek beraber kutluycaz
sabah sağlık ocağına gittik fasülyenin takibine, kan idrar tahlili vermek için
aman gittik haktanımada aşı yaptılar bikaçgün sonra bekliyoduk aşıyı ağladı ascık yavrum kalkınca sustu ama
şimdi uyuyo kuzum
siz napıyonuz bakim :82:
müzeyyen
geçmiş olsun canım
oh oh ne güzel dinlenmişsin
tickerida Bige'nin yaptığı nasıl belli ama süper olmuş
sağol canım bence demüzeyyen
geçmiş olsun canım
oh oh ne güzel dinlenmişsin
tickerida Bige'nin yaptığı nasıl belli ama süper olmuş
cıkssss ben yapmadım onu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sağol bigecim iyiyim şükür bugün paşalar da iyi maaşallah. ahh sorma dün öyle kötüydüm ki aldım kopyaladım linki sonra işle ilgili biri birşey sordu yok dedim kaldıkça iş işi kovalıycak kaç dinlen müzeyyen. bilgisayarı nasıl kapatıp kaçtığımı bilemedim. eve gidip bir yatmışım uyandığımda saat akşam 10 du. annem kıyamamış kalmış bizde. ilaç içip bir daha yattım. sabah 8 de uyandım. bugün iyiyim şükür.
günaydın herkeseeee
aman gittik haktanımada aşı yaptılar bikaçgün sonra bekliyoduk aşıyı ağladı ascık yavrum kalkınca sustu ama
şimdi uyuyo kuzum
nevracım
hesabına para Gökhan İncebayrak'ın hesabından gelecek
bilki o benim :86:
tema senden be güzelim sen linki yollayınca ben başta nasıl yaptığımı hatırladım sadece bebeği değiştirdim bir de berkay ı ekledim. teşekkür ederim tekrar ellerine sağlık.
tahmin edebiliyorum canım ben de o durumdaydım artık düştüm düşücem diyordum.keşke canım yaa valla çok iyi geldi allah binlerce kere razı olsun anacığımdan.oooooooooh yarasın şekerim
bana da öyle bir akşam hediye etseleryüzüm göZüme döndü yemin ederim
canım günaydın
şimdiden kutlayayım haktan paşanın doğumgününü
sağlıklı, huzurlu, mutlu, bereketli, upuzun bir ömrü olsun inşallahallah anasından babasından kardeşinden ayırmasın
![]()
geçmişler olsun kuzumun tek sıkıntısı o ağlama olsun inşallah
günaydın herkeseeee
şimdi uyuyo kuzum
meral geçmiş olsun kuzuya canım. havalar biraz soğudu hepsi patır patır döküldüler. çabucak atlatır inşallah yavrum.
tülaycım ecrinnaza da sana da çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum.
melike bir doktora danışsan canım. belki farklı bir yöntem verir. ya da anne sütü ihtiyacını karşılıyorsa da zorlama bir süre daha der ne bilim. benimki de yemeye düştü anne sütünü bıraktı. bana kalsa eninde sonunda yiycek nasılsa zorlama.
nevra gün parasını yolladığımız hesaba mı yolluyoruz paraları canım? bir de bana adres atar mısın kargo için. gerçi ben daha atkı ipini alıp örücem 10 günü bulur yollamam ama bulunsun.
sağol bigecim iyiyim şükür bugün paşalar da iyi maaşallah. ahh sorma dün öyle kötüydüm ki aldım kopyaladım linki sonra işle ilgili biri birşey sordu yok dedim kaldıkça iş işi kovalıycak kaç dinlen müzeyyen. bilgisayarı nasıl kapatıp kaçtığımı bilemedim. eve gidip bir yatmışım uyandığımda saat akşam 10 du. annem kıyamamış kalmış bizde. ilaç içip bir daha yattım. sabah 8 de uyandım. bugün iyiyim şükür.
nevracım
hesabına para Gökhan İncebayrak'ın hesabından gelecek
bilki o benim :86:
pek de kadın gibi görünüyodun oysa görüştüğümüzde![]()
asıl ben teşekkür ederim seçtiğim temayı kullandığın için diyicem böööle sakız kıvamı alacak
içine sineni yaptıysan kullanıyorsan tamamdır canım benim![]()
meral geçmiş olsun kuzuya canım. havalar biraz soğudu hepsi patır patır döküldüler. çabucak atlatır inşallah yavrum.
tülaycım ecrinnaza da sana da çok geçmiş olsun. acil şifalar diliyorum.
melike bir doktora danışsan canım. belki farklı bir yöntem verir. ya da anne sütü ihtiyacını karşılıyorsa da zorlama bir süre daha der ne bilim. benimki de yemeye düştü anne sütünü bıraktı. bana kalsa eninde sonunda yiycek nasılsa zorlama.
nevra gün parasını yolladığımız hesaba mı yolluyoruz paraları canım? bir de bana adres atar mısın kargo için. gerçi ben daha atkı ipini alıp örücem 10 günü bulur yollamam ama bulunsun.
günaydın
meral, tülay çooooooooook geçmiş olsun, ALLAH beterinden saklasın..
nevra bugün hesabına gönderiyorum paracıkları ,
senem naber? düğme burun nasıl?
ayy melike cinnet geçirirdim heralde o an töbe yarabbi ne işi varmış öle gelinirmi yahu evli barklı insanın odasına şeye benzemiş bu hani dizi vardı benim annem bir melek ordada kaynana her gece yatak odalarına gelird çoçuğunun üstünü örtmeyecanım gece duymamışım zeynebi bir uyandım baş ucumda kayınvalidem kucağında zeynep o duymuş ANAHTARLA girmiş almış kızı yataktan gelmiş beni uyandırmaya tövbe yarabbim ne geliyorsun evli çiftin odasına belki işimiz var
sabahın bu saatinde günaydın kocişe kahvaltı hazırladım m.suyu sıktım
off dün akşam çok ağladım hala başım ağrıyor kızlar delirmek üzereyim bu kız sadece meme emiyor ne çorba ne muhallebi sadece meme ve meyva akşam zorladım artık sinir kalmadı ağzına veriyorum nasıl bağıra bağıra ağlıyor sanki yemek yedirmiyorum işkence yapıyorum
yok bu lahana diyeti değil 5 günlük bir diyet ilk gün sadece patates 2 ci gün sadece haşlanmış sebze 3 gün meyve falan die devam edioiçeriğini okumadım ama lahana diyeti sanırım... işe yarıyor bazı günler aç kalıp resmen tırmalıyor insan (tabii ben işyerinde çorba ısıtıp yiyemediğim için de öyle olmuş olabilir, normalde çorba sınırsız ve tok tutucu olduğu için sorun olmamalı), bulayım bendeki tarifi ve menüleri koyarım buraya
işe yaramıyor mideni mahvettiğinle kalırsın
eşin kesinlikle haklı
genel kural olarak verilecek az kilosu olanda o kilolar daha zor gider çünkü vücut yaptığı depolardan vazgeçmek istemez, ayrıyeten kaideden dolayı zayıflamak istiyorsan senin çözümün diyet değil spor güzelcimha oralarda ve yağmurla yapabileceğin tek spor yaza kadar evde olacaktır ama yine de yapabilirsin kalça baldıra yönelik egzersizleri düzenli olarak yaparsan bence sorunun ortadan kalkar
![]()
geçmiş olsun meral öykücüğe bende hiç diyet yapmadım bugüne kadar 1 kaç gün aç gezerdim yani azaltırdım yemeyi düzelirdimgünaydın arkadaşlar,
öykümü doktora götürdük,
boğazı kızarmış, idrarda da enfeksiyon çıktı
baktım üst solunum yollarındada ilerleme ver.
dr antibiyotik vardi
1 hafta kullanıcaz
peditus, benical de var
birde mide bulantısı için bir şurup vermiş ama onu kullanmıcam
inşallah biran önce toparlar yavrum.
pelincim; mina'ya ne oldu:26:
düştümü neyi var kaa kuzumun
melike o anahtarları imha et kaldır ortadan ne yap et al elinden
canan'cım diyet yapmak isterim bende
sirkeli su ile başlayalım bari
çalışınca diyete uymakda zor oluyor dimi
(bu arada ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım)
sibelcim inş nazın gözü bu defa geçer cnm
müzeyyencim çok geçmiş olsun
inş hiçbir şeye gerek kalmaz ve hemen iyileşirsin
rabbim herkeze şifasını versin
dermansız dert hiiiç vermesin
nilgün
nilkuşumu üzme ne olur
inan hafifliktemi hissetmedin deme çok güldüm
yavrum kapı arkasına saklanmış
kimbilir neler geçti aklından kıyamam yaaaa
ecrin'in neyi var o damı rahatsız yaaaaaaa![]()
banada gönderirmisin canım adresi bnde yollayayım eşim gitmeden bu ay sonu gidecek gibi duruyor çünküevet canım kargolar bana gelecek . adresi gönderiyorumm