• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

günaydın arkadaşlar,
öykümü doktora götürdük,
boğazı kızarmış, idrarda da enfeksiyon çıktı
baktım üst solunum yollarındada ilerleme ver.
dr antibiyotik vardi
1 hafta kullanıcaz
peditus, benical de var
birde mide bulantısı için bir şurup vermiş ama onu kullanmıcam
inşallah biran önce toparlar yavrum.

pelincim; mina'ya ne oldu:26:
düştümü neyi var kaa kuzumun:59:

melike o anahtarları imha et kaldır ortadan ne yap et al elinden

canan'cım diyet yapmak isterim bende
sirkeli su ile başlayalım bari
çalışınca diyete uymakda zor oluyor dimi
(bu arada ben hayatım boyunca hiç diyet yapmadım:50:)

sibelcim inş nazın gözü bu defa geçer cnm

müzeyyencim çok geçmiş olsun
inş hiçbir şeye gerek kalmaz ve hemen iyileşirsin
rabbim herkeze şifasını versin
dermansız dert hiiiç vermesin:48:

nilgün
nilkuşumu üzme ne olur
inan hafifliktemi hissetmedin deme çok güldüm:60:
yavrum kapı arkasına saklanmış:1:
kimbilir neler geçti aklından kıyamam yaaaa:1:

ecrin'in neyi var o damı rahatsız yaaaaaaa:19:

günaydın kızlar . iş başı yaptım bugün. pazartesi gecesi doktora götürdük ecrinnazı. aşı+azı dişleri+bide enfeksiyon üçü bi arada nescafe olmuş dedi doktorcum. kakasını yaparkende makatta çatlaklar meydana gelmiş. şurup vitamin krem verdi. o geceden beri allahıma çok şükür ateşi çıkmadı. normal seyredio şuan. neşesi yerine gelio yavaş yavaş.bu arada ben yamuldum. burun akıntısı hapşırık kafamı kaldıramıyorum. allaha şifa versin hepimize. geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim.

bilgecim ipleri aldım ve herkeze dağıttım 8 tane. başladılar örmeye. nezaman kargo yapacaktık onları enson

meral çok geçmiş olsun .. öykücük bir an önce iyileşir inşll.

tülaycım sana da geçmiş olsun..
Havalar aniden soğudu herkes hasta yaa. acil şifalar diliyorum herkeseeee..

Son düzenleme:

saol nevracım. evet herkez hasta. öyküde hastaymış canım benim ya. onlara bişi olmasın biz hasta olalım . meralim çok geçmiş olsun canım. gül gibi soldu yavrum gözümün önünde zayıfladı.inş. toparlarlar. doğum günü varmıydı bu arada kaçırdığım.varsa kusuruma bakmayın arkdaşlar.pelincim bide iban nosu verirsen havaleni yapayım canım. yarına kötülersem unutmayayım paranı.

bigeeeeeeee
keyfin 4 değil 14 kçşe olmuş arkadaşım

HERKESEEEE GÜNAYDINNNNN ..

gececiler neredeydi yaaa. kimse bişey yazmamış..
gececiler uyuöuşlar sanırım:1:

günaydın kızlar . iş başı yaptım bugün. pazartesi gecesi doktora götürdük ecrinnazı. aşı+azı dişleri+bide enfeksiyon üçü bi arada nescafe olmuş dedi doktorcum. kakasını yaparkende makatta çatlaklar meydana gelmiş. şurup vitamin krem verdi. o geceden beri allahıma çok şükür ateşi çıkmadı. normal seyredio şuan. neşesi yerine gelio yavaş yavaş.bu arada ben yamuldum. burun akıntısı hapşırık kafamı kaldıramıyorum. allaha şifa versin hepimize. geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim.

bilgecim ipleri aldım ve herkeze dağıttım 8 tane. başladılar örmeye. nezaman kargo yapacaktık onları enson
canım yaaaaa çok geçmiş olsun
inş biran önce toparlar kuzuda normale döner

teşekkürler amin cnm

saol nevracım. evet herkez hasta. öyküde hastaymış canım benim ya. onlara bişi olmasın biz hasta olalım . meralim çok geçmiş olsun canım. gül gibi soldu yavrum gözümün önünde zayıfladı.inş. toparlarlar. doğum günü varmıydı bu arada kaçırdığım.varsa kusuruma bakmayın arkdaşlar.pelincim bide iban nosu verirsen havaleni yapayım canım. yarına kötülersem unutmayayım paranı.

sağol canım arkadaşım
valla bende diyorum kuzum hasta olmasın ben onun yerine olurumda çekerimde diyorum ama mikrop işte savaşmasını öğrenicekler

günaydın arkadaşlar,
öykümü doktora götürdük,
boğazı kızarmış, idrarda da enfeksiyon çıktı
baktım üst solunum yollarındada ilerleme ver.
dr antibiyotik vardi
1 hafta kullanıcaz
peditus, benical de var
birde mide bulantısı için bir şurup vermiş ama onu kullanmıcam
inşallah biran önce toparlar yavrum.

inşallah canım ya... hay allah doğumgünü sonrası hepsi patır patır dökülüyor kuzular...allah beterinden esirgesin de bakalım biz de mi öyle olcaz? nazardan mı oluyo ki :27: ehe ne kaddan realist ne kadan bilim insanı bi söylem oldu :86:

HERKESEEEE GÜNAYDINNNNN ..

gececiler neredeydi yaaa. kimse bişey yazmamış..

günaydıııııııııınnnnn nevracım bir müsait zamanda bana kargo yapacağımız adresi bildirir misin? gerçi daha var ama

canım günaydın hayırlı uğurlu olsun işbaşın ve geçmiş olsun :2:
çok geçmiş olsun ah kuzum benim ya neyse ki şimdi iyi diyorsun çokk sevindim :13:
en son 3 ocakta kargoya verelim diyordum tülaycım

günaydıııııııııınnnnn nevracım bir müsait zamanda bana kargo yapacağımız adresi bildirir misin? gerçi daha var ama

günaydın canım
müsaitken hemen göndereyim canım .. sonra yoğun oluyorum bajkamıyorum buraya a..

Son düzenleme:
güaydın kızlar yiğidin gecikmeli doğumgünü partisi vardı dün akşam.yiğit çok eğlendi ama benim şaftım kaydı yahu:))kendime gelemedim daha
foto yüklemek istiyom ama beceremedim değişmiş eklenti ekle falan diyo yardımcı olsanız bana beceremedim oğlumun doğumgünü fotolarını yükleyim demiştim de

canım günaydın hayırlı uğurlu olsun işbaşın ve geçmiş olsun :2:
çok geçmiş olsun ah kuzum benim ya neyse ki şimdi iyi diyorsun çokk sevindim :13:
en son 3 ocakta kargoya verelim diyordum tülaycım

saol bilgecim. 3 ocaksa tamam. yılbaşına kadar bana teslim edn dedim atkıları herkeze yetşir ozaman. alize bulduk sölemişmiydm hatırlamıyorum.8 adet kesin şuan.örülmeye başlandı. bakalım hala araştırıom örücek varmı

günaydın canım
müsaitken hemen göndereyim canım .. sonra yoğun oluyorum bajkamıyorum buraya a..
banada yollarmısın nevracım.not edeyim bende. kargoları sana yollucez demi yanlış anlamamıışımdır inş.
güaydın kızlar yiğidin gecikmeli doğumgünü partisi vardı dün akşam.yiğit çok eğlendi ama benim şaftım kaydı yahu:))kendime gelemedim daha
foto yüklemek istiyom ama beceremedim değişmiş eklenti ekle falan diyo yardımcı olsanız bana beceremedim oğlumun doğumgünü fotolarını yükleyim demiştim de
doğum günnüz kutlu olsun sevgi. nice yaşlara inş. bende yükleyemedim resimleri face yükledim sonra

doğum günnüz kutlu olsun sevgi. nice yaşlara inş. bende yükleyemedim resimleri face yükledim sonra[/QUOTE]

benim face de yok yaaaaaaaaa

günaydın canım

aldım kaydettim canım sağolasın

günaydın allah içinize sindirsin valla önemli olan onun eğlenmesi senin kaymanı kimse sallamamıştır :9: hiçbirimizin kaymasını kimse sallamıyor zaten :39:
yeni düzende ezbere ben de bilmiyorum ama bakarım adım adım yazarım birazdan

saol bilgecim. 3 ocaksa tamam. yılbaşına kadar bana teslim edn dedim atkıları herkeze yetşir ozaman. alize bulduk sölemişmiydm hatırlamıyorum.8 adet kesin şuan.örülmeye başlandı. bakalım hala araştırıom örücek varmı

unutmadan eksik kalan malzemeler için de en az 20 lira olmak şartıyla nevraya para gönderiyoruz (çevrenizden de toplayabilirsiniz)
süperrrrr :46:
ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün

Bige 5 9 10
Canan 3 3 5
Öznur 4
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 3 2
Müzeyyen
Tülay 8
Merve 3
Toplam 11
GEREKEN 34

doğum günnüz kutlu olsun sevgi. nice yaşlara inş. bende yükleyemedim resimleri face yükledim sonra

benim face de yok yaaaaaaaaa[/QUOTE]

albüm için
önceki albümlerden birini aç üst tarafta "resim yükle"
sağ üstte "dosya ekle"
"dosyaları seç"
"upload files"
eklemek istediğin resmin(resimlerin) küçük halleri göründüğünde "bitir"
pending pictures diye bir sayfa açılıyor oradan fotoya ismini veriyorsun ve hangi albüme ekleneceğini seçiyorsun

"değişiklikleri kaydet"
bu kadar :42:

eklenti ekle
sağ üstte dosya ekle
dosyaları seç
upload files
içeriğe ekle (altta sağda) dersen mesaj içinde resmi görüyorsun

günaydın kolay gelsin herkese...
nevra telde konuşmuştuk bende yükledim canım buraya fotolardan bir kaç tane...fiklir olabilir diye düşündüm isteyen arkdaşlara da ...doğumgününü hazırllarımızdan bir kısmı...öpüldünz

Back
X