flocke'ninkilere kopuyorum bi de diablo![]()
ben hala hatırlayamadım ya benim utanç duygum mu yok acaba :26:![]()
al benden de o kadar düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum. eşim de dışarıda gelsin de sorayım bari belki o hatırlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
flocke'ninkilere kopuyorum bi de diablo![]()
ben hala hatırlayamadım ya benim utanç duygum mu yok acaba :26:![]()
kıyamam ben daktanıma geçmiş olsun
genel durumu nasıl???
oooooooooh yarasın şekerim
bana da öyle bir akşam hediye etseleryüzüm göZüme döndü yemin ederim
canım günaydın
şimdiden kutlayayım haktan paşanın doğumgününü
sağlıklı, huzurlu, mutlu, bereketli, upuzun bir ömrü olsun inşallahallah anasından babasından kardeşinden ayırmasın
![]()
geçmişler olsun kuzumun tek sıkıntısı o ağlama olsun inşallah
tahmin edebiliyorum canım ben de o durumdaydım artık düştüm düşücem diyordum.keşke canım yaa valla çok iyi geldi allah binlerce kere razı olsun anacığımdan.
size de geçmiş olsun yaseminim. ne güzel allah içinize sindirsin şimdiden. bizim iki kutlamada süper geçti. darısı doğumgünü kutlayacak herkesin başına diyorum.
yasemin geçmiş olsun canım inaşlah ateş yapmaz bizde yapmamıştı
yasemincimm haktanımın d.günü şimdiden kutlu olsunn..
n,ce sağlıklı , mutlu uzun ömürler diliyorum annesi , babası , kardeşi ve tüm sevdileriyle birlikte ..
kocamn öptüm seni , haktanımı ve göbüşünü ( fasulye için ) ..![]()
"daalın lennnn" dedim daaldılar :76:
ama çok komiiiik
ben bi tane buldum gerisi yok ama![]()
"daalın lennnn" dedim daaldılar :76:
ama çok komiiiik
ben bi tane buldum gerisi yok ama![]()
sağol nilgüncüm 11,5kilo ve 78 cm olmuş daktanım
iyi dedi doktor ama bana zayıflamış gibi görünüyo :26:
sağol müzeyyenim
özel msjımda yazdığım gibi bi sonraki gün aramıştım seni yakışıklımın doğum gününü kutlamak için ama açmadın ulaşamadım sana
gününde kutlayamadım darılmadın dimi canum arkadaşum :78:
GÖzÜME ama nütfen yanlış kullanım olmasın
pastayı büyük yapayım da içinden çık o zaman gerçek kimliğinle:86:
herkese selamlarr
kıslarrr neler oluyor neler konuşuluyorrr hıçç bılemıyorum yaaa(
inş herkes ıyıdır.
nılkuncuğummm doğum gunune nasıl gıtceksın beraber gıtsek ben yol ız bılmem ya![]()
bizde ıyıyız canım cook şukur,,hatta ben cook ıyıyım yanı annecım yanımda ya,,sabahları uyuyorum meselaaa saatrlerce,,sonracıma yemek yapmıyorum temızlık yapmıyorum ohh valla 5 yıldızlı otelde gıbıyım suan:)![]()
he anladım ben onu kesinlikle gözüme
fatmacığım ah bi biz karar verebilseydik nasıl gideceksk
sanada haber vercem ama bizde karışığız, nilayın kursu var, gökhanın çalışması var
ayarlayabilcez mi bilemedim ki
onlarla ayarlayamazsam kardeşime söyliycem onunda araba ticari
bilemedim yani ben sana haber veririm
iktisatlı kullan ananı bakiym yorma kadını
iktisatlı dedi yaaakızım onun tevellütü yetmez iktisata
oğluşum delikanlım koca adamım beni almaya geldi ben gider pazartesi gelir merak etmeyiniz
nilküüüün bil bilme beni bağlamaz jetimi yollayayım bir şey yapayım ama cumartesi sizi bizde göreyim fatmayla :84:
haydin ben kaçar hepinizi de öpeeeeerrrr![]()
ayy melike cinnet geçirirdim heralde o an töbe yarabbi ne işi varmış öle gelinirmi yahu evli barklı insanın odasına şeye benzemiş bu hani dizi vardı benim annem bir melek ordada kaynana her gece yatak odalarına gelird çoçuğunun üstünü örtmeye
zeynep diş çıkarıyor olabilir bi ara yağmurda yaptı aynı şeyi internette okumuştum sıcak ve ılık dişlerini sızlatıığı için yemek istemezlermiş soğuk bişiler dene ve sıvı değil katı ne bileyim ekmek yumurta patates haşlaması bizde işe yaramıştı kabız olab,lir ama((
sağol nilgüncüm 11,5kilo ve 78 cm olmuş daktanım
iyi dedi doktor ama bana zayıflamış gibi görünüyo :26:
oğluşum delikanlım koca adamım beni almaya geldi ben gider pazartesi gelir merak etmeyiniz
nilküüüün bil bilme beni bağlamaz jetimi yollayayım bir şey yapayım ama cumartesi sizi bizde göreyim fatmayla :84:
canım diş diyeceğim ama zaten 1 kase çorba kavgayla yeniyordu şimdi o da yenmiyor hadi şimdi dişse önceden neydi :2:
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar hepinizi ve tatlı bebişlerinizi kocaman öpüyorumm
herkese iyi akşamlar benim kuzuyu dün yine dra götürdüm.karaciğer ast alt değerlerimiz yüksek çıkıyor diye.dr yaşına gelince tekrar kontrol edlim dedi dün kan verdik. lütfen dua eder misin kuzum için bugünde öğrencilerime dua ettirdim düzelsin artık oğlum Allahım sen şifamızı ver rabbim.sağolumn
herkese iyi akşamlar benim kuzuyu dün yine dra götürdüm.karaciğer ast alt değerlerimiz yüksek çıkıyor diye.dr yaşına gelince tekrar kontrol edlim dedi dün kan verdik. lütfen dua eder misin kuzum için bugünde öğrencilerime dua ettirdim düzelsin artık oğlum Allahım sen şifamızı ver rabbim.sağolumn
kimse yok zati
bende küstüm gidiyom evime
hadi yarın görüşürüz