meral çok geçmiş olsun .. öykücük bir an önce iyileşir inşll.
tülaycım sana da geçmiş olsun..
Havalar aniden soğudu herkes hasta yaa. acil şifalar diliyorum herkeseeee..
gececiler uyuöuşlar sanırımHERKESEEEE GÜNAYDINNNNN ..
gececiler neredeydi yaaa. kimse bişey yazmamış..
canım yaaaaa çok geçmiş olsungünaydın kızlar . iş başı yaptım bugün. pazartesi gecesi doktora götürdük ecrinnazı. aşı+azı dişleri+bide enfeksiyon üçü bi arada nescafe olmuş dedi doktorcum. kakasını yaparkende makatta çatlaklar meydana gelmiş. şurup vitamin krem verdi. o geceden beri allahıma çok şükür ateşi çıkmadı. normal seyredio şuan. neşesi yerine gelio yavaş yavaş.bu arada ben yamuldum. burun akıntısı hapşırık kafamı kaldıramıyorum. allaha şifa versin hepimize. geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim.
bilgecim ipleri aldım ve herkeze dağıttım 8 tane. başladılar örmeye. nezaman kargo yapacaktık onları enson
teşekkürler amin cnmmeral çok geçmiş olsun .. öykücük bir an önce iyileşir inşll.
tülaycım sana da geçmiş olsun..
Havalar aniden soğudu herkes hasta yaa. acil şifalar diliyorum herkeseeee..
saol nevracım. evet herkez hasta. öyküde hastaymış canım benim ya. onlara bişi olmasın biz hasta olalım . meralim çok geçmiş olsun canım. gül gibi soldu yavrum gözümün önünde zayıfladı.inş. toparlarlar. doğum günü varmıydı bu arada kaçırdığım.varsa kusuruma bakmayın arkdaşlar.pelincim bide iban nosu verirsen havaleni yapayım canım. yarına kötülersem unutmayayım paranı.
günaydın arkadaşlar,
öykümü doktora götürdük,
boğazı kızarmış, idrarda da enfeksiyon çıktı
baktım üst solunum yollarındada ilerleme ver.
dr antibiyotik vardi
1 hafta kullanıcaz
peditus, benical de var
birde mide bulantısı için bir şurup vermiş ama onu kullanmıcam
inşallah biran önce toparlar yavrum.
HERKESEEEE GÜNAYDINNNNN ..
gececiler neredeydi yaaa. kimse bişey yazmamış..
günaydın kızlar . iş başı yaptım bugün. pazartesi gecesi doktora götürdük ecrinnazı. aşı+azı dişleri+bide enfeksiyon üçü bi arada nescafe olmuş dedi doktorcum. kakasını yaparkende makatta çatlaklar meydana gelmiş. şurup vitamin krem verdi. o geceden beri allahıma çok şükür ateşi çıkmadı. normal seyredio şuan. neşesi yerine gelio yavaş yavaş.bu arada ben yamuldum. burun akıntısı hapşırık kafamı kaldıramıyorum. allaha şifa versin hepimize. geçmiş olsun dilekleri için çok teşekkür ederim.
bilgecim ipleri aldım ve herkeze dağıttım 8 tane. başladılar örmeye. nezaman kargo yapacaktık onları enson
günaydıııııııııınnnnn nevracım bir müsait zamanda bana kargo yapacağımız adresi bildirir misin? gerçi daha var ama
canım günaydın hayırlı uğurlu olsun işbaşın ve geçmiş olsun :2:
çok geçmiş olsun ah kuzum benim ya neyse ki şimdi iyi diyorsun çokk sevindim :13:
en son 3 ocakta kargoya verelim diyordum tülaycım
banada yollarmısın nevracım.not edeyim bende. kargoları sana yollucez demi yanlış anlamamıışımdır inş.günaydın canım
müsaitken hemen göndereyim canım .. sonra yoğun oluyorum bajkamıyorum buraya a..
doğum günnüz kutlu olsun sevgi. nice yaşlara inş. bende yükleyemedim resimleri face yükledim sonragüaydın kızlar yiğidin gecikmeli doğumgünü partisi vardı dün akşam.yiğit çok eğlendi ama benim şaftım kaydı yahu:))kendime gelemedim daha
foto yüklemek istiyom ama beceremedim değişmiş eklenti ekle falan diyo yardımcı olsanız bana beceremedim oğlumun doğumgünü fotolarını yükleyim demiştim de
günaydın canım
müsaitken hemen göndereyim canım .. sonra yoğun oluyorum bajkamıyorum buraya a..
güaydın kızlar yiğidin gecikmeli doğumgünü partisi vardı dün akşam.yiğit çok eğlendi ama benim şaftım kaydı yahu:))kendime gelemedim daha
foto yüklemek istiyom ama beceremedim değişmiş eklenti ekle falan diyo yardımcı olsanız bana beceremedim oğlumun doğumgünü fotolarını yükleyim demiştim de
saol bilgecim. 3 ocaksa tamam. yılbaşına kadar bana teslim edn dedim atkıları herkeze yetşir ozaman. alize bulduk sölemişmiydm hatırlamıyorum.8 adet kesin şuan.örülmeye başlandı. bakalım hala araştırıom örücek varmı
banada yollarmısın nevracım.not edeyim bende. kargoları sana yollucez demi yanlış anlamamıışımdır inş.
doğum günnüz kutlu olsun sevgi. nice yaşlara inş. bende yükleyemedim resimleri face yükledim sonra
doğum günnüz kutlu olsun sevgi. nice yaşlara inş. bende yükleyemedim resimleri face yükledim sonra
evet canım kargolar bana gelecek . adresi gönderiyorumm
Günaydınnn......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?