• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

aklıma geldıkce yazayıyorum herkesı aynı mesajda unuttuklarım kusura bakmasın sıbel oyle dusunme sen ıyı bır annesındır sorun sana yardımcı bırılerı olamaması esın veya annnen vb...sıkma canını bak 1 sene gectı ne cabuk cok yogundu ama cokta cabuk gectı seneye hersey daha guzel olacak ben ınanıyorum (kımse bu yazıma yorum yapmasın vururum :) ben ona ınandırıyorum kendımı cunku gaz verıyorum kendıme boylece ) kıymet ve bıge tam gaz devam ınsallah gonlunuze gore olur dogumgununuz allah yardımcınız olsun

uyudummu hayırrr ama dınlendım esım yemeklık bıseyler getırmıs ogle yemegı yedım ne zamandır adam akıllı mınayla oynadı falan ben dus aldım bıraz uzandım ıyı geldı gecmıs olsun dıleklerıne tskkurler ucuz atllattık valla ebru hala gecmedı demek burun akıntısı off ya rahatsız edıyordur cok :( nılayın cantasını unutmasına degılde senın yorumuna cook guldum nılgun :) ben nevraya 20 lıra yolladım eger yetmezse katılım az olursa haber verde dedım durum raprou budur :) oyku kuzusununda ıyı haberlerı gelır ınsallah melıke korkmadınmı kaynananı gorunce basında anahtar mı var onda yorum yapmıyorum yapmak ıstemyrm :)) muzeyyen gecmıs olsun cnm ve gozunaydın ecrınnaz nasıl oldu acaba bana boyle dıyetlerle gelın ıste canan :))yaparsan bende arkadas olurum sana :)

didm zati okur okumaz
pelin bayılacak diye
zaten yemek yapamıyor tek çeşit süper
ben şimdi okuyorum bakalım haber vericem

ay ne yapayım pelin beni bi aradılar servisçiyi ara diye seninkinin arkadan sesi geliyor zırıl zırıl :)))
eve gittim yanıma gelmedi gitmiş odasının kapısının arkasına gizlenmiş

gel dedim geeeeeeel geeeeeeeel
senin canın sağolsun ama dikkat etmelisin

kızım hiç bi hafiflikte mi hissetmedin diyorum
yok walla anne hissetmedim diyor:60::60:
hala gülüyorum yaw

neyse adam 4 te servisi varmış bırakmışta
bu sefer ben ödevlerimi nasıl yetiştircem derdine düşmüştü

uyudummu hayırrr ama dınlendım esım yemeklık bıseyler getırmıs ogle yemegı yedım ne zamandır adam akıllı mınayla oynadı falan ben dus aldım bıraz uzandım ıyı geldı gecmıs olsun dıleklerıne tskkurler ucuz atllattık valla ebru hala gecmedı demek burun akıntısı off ya rahatsız edıyordur cok :( nılayın cantasını unutmasına degılde senın yorumuna cook guldum nılgun :) ben nevraya 20 lıra yolladım eger yetmezse katılım az olursa haber verde dedım durum raprou budur :) oyku kuzusununda ıyı haberlerı gelır ınsallah melıke korkmadınmı kaynananı gorunce basında anahtar mı var onda yorum yapmıyorum yapmak ıstemyrm :)) muzeyyen gecmıs olsun cnm ve gozunaydın ecrınnaz nasıl oldu acaba bana boyle dıyetlerle gelın ıste canan :))yaparsan bende arkadas olurum sana :)
1.geçmiş olsun pelin ucuz atlatmışsınız valla bnde korkuyorum sabah bn uyurken uyanıp gdecek die ama allahtan her sabah yağmurun tokatlarıyla uynaıyorum:1:
2. nilayın çantasına bnde güldüm valla ya nilgün alemsin
3. melikye noldu anlamadım ne anahtarı
4. öykü geçmiş olsun sanırım mevsim değşikliği kış geldi inş ilerlemez
5,ecrine ne oldu geçmiş olsun
6,güzel diyet ama demi :27:
dur bebeğim okuyorum şimdi orayı
bakalım ne sonuç almış insanlar
iyiyse dürtüklerim merak etme
haftaya başlarız beğenirsek

eşime sorcam bnde inşallah bişy demez o kızıyor diyet işlerine ama p.tesi başlamayı düşnüyorum sonuçta 1 hafta denemkle bişy kaybetmeyiz ya

yağmuru uyutcam aldı yne yastığı eline yerde yuvarlanıyo gelirim başka diyetlerimde var :)) ekliyeyim birazdan

Son düzenleme:
BENIMKI GUNUN OZETI OLMUS cananın cvbından onu ckradım :) ebru otururken degılde yatarken ınıyor (canı ıstemezse hıcbır zaman ınmyr :) )

amanın kimsecikler kalmamış :82:
e bende gideyim bari :10:
hepiniz öpüldünüz kendinize ve kuzulara iyi bakın :54:

walla 0 bedene düşeceğimi bilsem
içemem sirke

bn içerim severim sirkeyide ayy taktım ben zayıflayacam :9:
eşim geldi az önce dedim böle böle diyet
süt olmaz dio bana emzirion yağmur aç kalır dio :60::60::60:
dedim aç kalıcam sebze yicem et yicem vs tamamda sen zayıflayamazsın bnce daha çok kiloluar için o diyet dedi ama denicem bakalım pelin arkadaş ol bana ya :13:

aklıma geldıkce yazayıyorum herkesı aynı mesajda unuttuklarım kusura bakmasın sıbel oyle dusunme sen ıyı bır annesındır sorun sana yardımcı bırılerı olamaması esın veya annnen vb...sıkma canını bak 1 sene gectı ne cabuk cok yogundu ama cokta cabuk gectı seneye hersey daha guzel olacak ben ınanıyorum (kımse bu yazıma yorum yapmasın vururum :) ben ona ınandırıyorum kendımı cunku gaz verıyorum kendıme boylece ) kıymet ve bıge tam gaz devam ınsallah gonlunuze gore olur dogumgununuz allah yardımcınız olsun

seneye hersey daha guzel olacak ben ınanıyorum (kımse bu yazıma yorum yapmasın vururum :) :1:

ama şişerim ben yorum yapmazsam....:5:

bundan sonra tribal two ları başlıcakki işte o zaman tıçtık canım...markette yere yatanlar, evden çıkmak istemeyenler, geceleri parkta yatmak isteyen çocuklar bizleri bekliyooooooo :27:

pelinim herşey daha güzel olacak :33:

canan o karışımı içince doğal olarak kusuyosundur öle zayıflatıyodur o :))

seneye hersey daha guzel olacak ben ınanıyorum (kımse bu yazıma yorum yapmasın vururum :) :1:

bundan sonra tribal two ları başlıcakki işte o zaman tıçtık canım...markette yere yatanlar, evden çıkmak istemeyenler, geceleri parkta yatmak isteyen çocuklar bizleri bekliyooooooo :27:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
ne güzel bir moral bu böyle bayıldımm:16:

yok ya bn içiom 3 gündür kusmadım hiç hüüp die içiom :65: o kadar keskin değil tadı

öykü öksürüyormuş:59:
akşam 17:30 için randevu aldım

ah canım benim geçmiş olsun kara kuzuya.. nasıl oldu şimdi..

ah pelin insanın bünyesi iflas ediyo valla.. okadar yorgunumki bi yatsam 24 saat hiç uyanmadan uyuyabilirim... olsun duş ve uzanmakta süper olmuştur.. geçmiş olsun allahtan bişey olmamış..

ya bende para göndercem biri bana özelden gerekli bilgelir gönderebilir mi..

yaa burcu çok fenasın bende hep diyorumki 2 yaşına gelsin herşey düzelcek öyle dayanıyorum :( benimki zaten yerlere yatmaya ve parkta yatmaya şimdiden meyilli valla kafayı yerim heralde :52:

sibel canım gıttın mı doktora
nasıl oldu nazlı kuzumun gözü,,kıyamam ben ona,,rabbım şifa versin tez zamanda

sibel canım gıttın mı doktora
nasıl oldu nazlı kuzumun gözü,,kıyamam ben ona,,rabbım şifa versin tez zamanda

sağol gittim fatmacım. cumaya kadar bi krem verdi işte cuma kontrolümüz var ben çalışıyorum gidemicem :( hatta sanrım cteside çalışıyorum ve hatta pteside of ya ne süt izni kaldı ne hsonu ne biçim iş bu yaa.. azra kuzusu napıyo.. ekledinmi resimleri..

korktum tabi anahtarı var canım hatta yeni doğum yaptığında pat açıp giriyordu hiç kapı filan çalmadan ama az,ml,y,m çalacağım anahtarı bir evden çıkarken görsem

ay ne yapayım pelin beni bi aradılar servisçiyi ara diye seninkinin arkadan sesi geliyor zırıl zırıl :)))
eve gittim yanıma gelmedi gitmiş odasının kapısının arkasına gizlenmiş

gel dedim geeeeeeel geeeeeeeel
senin canın sağolsun ama dikkat etmelisin

kızım hiç bi hafiflikte mi hissetmedin diyorum
yok walla anne hissetmedim diyor:60::60:
hala gülüyorum yaw

neyse adam 4 te servisi varmış bırakmışta
bu sefer ben ödevlerimi nasıl yetiştircem derdine düşmüştü

kıyamam yaaa kızacaksın diye korkmuştur ama alemsin valla mesajına hala gülüyorum

1.geçmiş olsun pelin ucuz atlatmışsınız valla bnde korkuyorum sabah bn uyurken uyanıp gdecek die ama allahtan her sabah yağmurun tokatlarıyla uynaıyorum:1:
2. nilayın çantasına bnde güldüm valla ya nilgün alemsin
3. melikye noldu anlamadım ne anahtarı
4. öykü geçmiş olsun sanırım mevsim değşikliği kış geldi inş ilerlemez
5,ecrine ne oldu geçmiş olsun
6,güzel diyet ama demi :27:

eşime sorcam bnde inşallah bişy demez o kızıyor diyet işlerine ama p.tesi başlamayı düşnüyorum sonuçta 1 hafta denemkle bişy kaybetmeyiz ya

yağmuru uyutcam aldı yne yastığı eline yerde yuvarlanıyo gelirim başka diyetlerimde var :)) ekliyeyim birazdan

canım gece duymamışım zeynebi bir uyandım baş ucumda kayınvalidem kucağında zeynep o duymuş ANAHTARLA girmiş almış kızı yataktan gelmiş beni uyandırmaya tövbe yarabbim ne geliyorsun evli çiftin odasına belki işimiz var

canan o karışımı içince doğal olarak kusuyosundur öle zayıflatıyodur o :))

okuyunca aynı yorumu yaptım inşallah zayıflarlar

sabahın bu saatinde günaydın kocişe kahvaltı hazırladım m.suyu sıktım
off dün akşam çok ağladım hala başım ağrıyor kızlar delirmek üzereyim bu kız sadece meme emiyor ne çorba ne muhallebi sadece meme ve meyva akşam zorladım artık sinir kalmadı ağzına veriyorum nasıl bağıra bağıra ağlıyor sanki yemek yedirmiyorum işkence yapıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti.html

kızlar ya şu diyeti yapsak nasıl olur acaba ya 1 haftada 5 kilo açda kalınmıyor acaba şe yarıyormu :37:

içeriğini okumadım ama lahana diyeti sanırım... işe yarıyor bazı günler aç kalıp resmen tırmalıyor insan (tabii ben işyerinde çorba ısıtıp yiyemediğim için de öyle olmuş olabilir, normalde çorba sınırsız ve tok tutucu olduğu için sorun olmamalı), bulayım bendeki tarifi ve menüleri koyarım buraya

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...a-sirkesibalsuquot-formuluyle-zayiflayin.html

FORMÜL: 4 YEMEK KAŞIĞI ELMA SİRKESİ
4 YEMEK KAŞIĞI BAL
4 SU BARDAĞI SU
BUNU 1 LİTRELİK CAM ŞİŞEYE KOYUN VE İYİCE ÇALKALAYIN HER YEMEKTEN SONRA YARIM SU BARDAĞI İÇİN 1 AY SONUNDA FARKI GÖRECEKSİNİZ.

birde bu var

işe yaramıyor mideni mahvettiğinle kalırsın

bn içerim severim sirkeyide ayy taktım ben zayıflayacam :9:
eşim geldi az önce dedim böle böle diyet
süt olmaz dio bana emzirion yağmur aç kalır dio :60::60::60:
dedim aç kalıcam sebze yicem et yicem vs tamamda sen zayıflayamazsın bnce daha çok kiloluar için o diyet dedi ama denicem bakalım pelin arkadaş ol bana ya :13:

eşin kesinlikle haklı
genel kural olarak verilecek az kilosu olanda o kilolar daha zor gider çünkü vücut yaptığı depolardan vazgeçmek istemez, ayrıyeten kaideden dolayı zayıflamak istiyorsan senin çözümün diyet değil spor güzelcim :34: ha oralarda ve yağmurla yapabileceğin tek spor yaza kadar evde olacaktır ama yine de yapabilirsin kalça baldıra yönelik egzersizleri düzenli olarak yaparsan bence sorunun ortadan kalkar

sabahın bu saatinde günaydın kocişe kahvaltı hazırladım m.suyu sıktım
off dün akşam çok ağladım hala başım ağrıyor kızlar delirmek üzereyim bu kız sadece meme emiyor ne çorba ne muhallebi sadece meme ve meyva akşam zorladım artık sinir kalmadı ağzına veriyorum nasıl bağıra bağıra ağlıyor sanki yemek yedirmiyorum işkence yapıyorum

günaydın
gelişiminde sıkıntı yoksa zorlama melike, kendine daha büyük bir sorun oluşturmaktasın haberin olsun

herkeslere günaydıııııın
gel 15.30 geeeeel :62: sonra pazartesiye kadan yokum duyduk duymadık demeyiiiiiiiin :52:

Back
X