sağol canım inşallahmüzeyencim gözün aydın diyeyim .. ama çokta geçmiş olsun . tahliller inşll. temiz çıkar
peki o varis tedavi edilebiliyor mu? ve nasıl?
bi de hoşgeldin nasılsın?
ticker linkini aldın mı?
iyi gözünaydın da
tedavi?????
ebrucum akıntıdan önce ateş olmuş muydu? bizim son ateşten sonra akıntı başladığında doktorumuz 4 (evet 4) haftaya (evet hafta) kadar sürebilir anormal karşılamayız demişti
perşembe-cuma ve cumartesi (her ne kadar normalde çalışmasak ve çalıştığımızda fazla mesai alsak da cumartesi günleri yıllık izne dahil garip ama gerçek) böylece oğluşumun doğumgünü için daha rahat hazırlanabilicemmmm
Yok olmadı ateş hiç, akıntı var sadece o da geçer inşallah zamanla da uyurken çok zorluyor işte kuzumu.
sağol canım inşallah
hoşbulduk canım valla komalık durumdayım. sabaha kadar uyumadım berkay yine formdaydı dün gece. sabah erken geldim doktora git ordan oraya tahliller falan bir de üşütmüşüm göğsüm sırtım batıyor ateşim de var gidicem birazdan. berkaydan bulaştı herhalde şükür oğluşum bugün daha iyi ama çabuk atlattı bu sefer.
canım aynısını sordum şu aşamada yapılacak birşey olmadığını söyledi. yani ilacı v.s. yok. takip edilmesi gereken bir durummuş ama çok ciddi bir sorun da yok dedi. daha şiddetli rahatsızlık verirse o zaman çeşitli müdahale şekilleri var konuşuruz dedi.
bi deli kuyuya bş taş attı böle oldu
Hiiiii allah korumuş,
senin batarya boşalmış zannımca
dinlen biraz
ben de hiç anlam veremiyorum ama
bizdede durum aynı
iyi gözünaydın da
tedavi?????
Bende sana parayı gönderemedim nevracım
yarın tamamdır ama
kız melike naber????
özledik
sağol canım inşallah
hoşbulduk canım valla komalık durumdayım. Sabaha kadar uyumadım berkay yine formdaydı dün gece. Sabah erken geldim doktora git ordan oraya tahliller falan bir de üşütmüşüm göğsüm sırtım batıyor ateşim de var gidicem birazdan. Berkaydan bulaştı herhalde şükür oğluşum bugün daha iyi ama çabuk atlattı bu sefer.
Canım aynısını sordum şu aşamada yapılacak birşey olmadığını söyledi. Yani ilacı v.s. Yok. Takip edilmesi gereken bir durummuş ama çok ciddi bir sorun da yok dedi. Daha şiddetli rahatsızlık verirse o zaman çeşitli müdahale şekilleri var konuşuruz dedi.
bi deli kuyuya bş taş attı böle oldu
sağol canım inşallah
hoşbulduk canım valla komalık durumdayım. sabaha kadar uyumadım berkay yine formdaydı dün gece. sabah erken geldim doktora git ordan oraya tahliller falan bir de üşütmüşüm göğsüm sırtım batıyor ateşim de var gidicem birazdan. berkaydan bulaştı herhalde şükür oğluşum bugün daha iyi ama çabuk atlattı bu sefer.
canım aynısını sordum şu aşamada yapılacak birşey olmadığını söyledi. yani ilacı v.s. yok. takip edilmesi gereken bir durummuş ama çok ciddi bir sorun da yok dedi. daha şiddetli rahatsızlık verirse o zaman çeşitli müdahale şekilleri var konuşuruz dedi.
aaa aaaaaaaaaa kimmmmmmmmm :44:
:86: :86: :86:
http://lb2f.lilypie.com/qQY4p2.png
ticker bölgene şunu yapıştırıver bacım
çok geçmiş olsun dikkat et biraz kendine bak soğuk da geldi allah korusun
de haydin gittiiiiiiiimmmmmmmmm
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.
bigecim ticker için de sağol ellerine sağlık
ben de kaçayım kızlar eve gideyim de dinleneyim biraz annem gitmeden. kafamı kaldıracak halim yok.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/355416-5-gunde-5-kilo-diyeti.html
kızlar ya şu diyeti yapsak nasıl olur acaba ya 1 haftada 5 kilo açda kalınmıyor acaba şe yarıyormu
1 haftada 5 kilo çok be canan
yavaş verip düzene sokmak lazım
ayrıca sen nerene yapcen diyeti
totişime
kalçam var biraz 5 kio vermek amacım zaten yavaşda veremiyomki bn bünye işte bak 7 birden verdimkolayda nilgün ya aç kalınmıyor :44::44::44:
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar..
bnde emzirdiğim için hep çekniyorum diyete ama artık baya büyüdüler yani herşey yiyorlar sonuçta bir hafta bu ondan gaza geldim okuyunca birde hergün farklı bişy sebzede süt yapar sonuçta ay nilgün dürtükle hadi benide yapalım yahuuya bende tam 5 kilo versem süper olacakta
hala emziriyoruz ya tek tip yemek uygun olur mu ???
olmaz gibime geliyor
ama annemde geçen hafta sonu büyümüş seninki yine dedi ya
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar..
bnde emzirdiğim için hep çekniyorum diyete ama artık baya büyüdüler yani herşey yiyorlar sonuçta bir hafta bu ondan gaza geldim okuyunca birde hergün farklı bişy sebzede süt yapar sonuçta ay nilgün dürtükle hadi benide yapalım yahuu
ii akşamlar canım yarın göürüşürz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?