• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

müzeyencim gözün aydın diyeyim .. ama çokta geçmiş olsun . tahliller inşll. temiz çıkar
sağol canım inşallah
peki o varis tedavi edilebiliyor mu? ve nasıl?
bi de hoşgeldin nasılsın? :29:
ticker linkini aldın mı?

hoşbulduk canım valla komalık durumdayım. sabaha kadar uyumadım berkay yine formdaydı dün gece. sabah erken geldim doktora git ordan oraya tahliller falan bir de üşütmüşüm göğsüm sırtım batıyor ateşim de var gidicem birazdan. berkaydan bulaştı herhalde şükür oğluşum bugün daha iyi ama çabuk atlattı bu sefer.

canım aynısını sordum şu aşamada yapılacak birşey olmadığını söyledi. yani ilacı v.s. yok. takip edilmesi gereken bir durummuş ama çok ciddi bir sorun da yok dedi. daha şiddetli rahatsızlık verirse o zaman çeşitli müdahale şekilleri var konuşuruz dedi.

ebrucum akıntıdan önce ateş olmuş muydu? bizim son ateşten sonra akıntı başladığında doktorumuz 4 (evet 4) haftaya (evet hafta) kadar sürebilir anormal karşılamayız demişti :53:
perşembe-cuma ve cumartesi (her ne kadar normalde çalışmasak ve çalıştığımızda fazla mesai alsak da cumartesi günleri yıllık izne dahil garip ama gerçek) böylece oğluşumun doğumgünü için daha rahat hazırlanabilicemmmm :64:

Yok olmadı ateş hiç, akıntı var sadece o da geçer inşallah zamanla da uyurken çok zorluyor işte kuzumu.

Pelin minamı düştü .. ayy kıyaman .. geçmişe çok bakamadım çok işim var .. çok geçmiş olsun .. iki dk gözümüzü ayıramıyoruz artıkın dün akşamda bizimki düşüyordu . son saniye de yakaladım .. :50:

sağol canım inşallah

hoşbulduk canım valla komalık durumdayım. sabaha kadar uyumadım berkay yine formdaydı dün gece. sabah erken geldim doktora git ordan oraya tahliller falan bir de üşütmüşüm göğsüm sırtım batıyor ateşim de var gidicem birazdan. berkaydan bulaştı herhalde şükür oğluşum bugün daha iyi ama çabuk atlattı bu sefer.

canım aynısını sordum şu aşamada yapılacak birşey olmadığını söyledi. yani ilacı v.s. yok. takip edilmesi gereken bir durummuş ama çok ciddi bir sorun da yok dedi. daha şiddetli rahatsızlık verirse o zaman çeşitli müdahale şekilleri var konuşuruz dedi.

Müzeyyen benim oğlana da teyzemden bulaştı kadın üç gün kafasını kaldıramamıştı o kadar sarsmıştı ama çok çok şükür ve maaşallah diyeyim de Canberk de öyle büyük bir problem yok keyfi yerinde.
Onlar bizlerden daha kuvvetli olabiliyorlar hastalıkla mücadele konusunda diye düşünüyorum şimdi. Ama tabii keşke hiç hastalanmasalar.

Senin de önce hamile olmadığına:79: ve önemli bir şey çıkmamasına sevindim.
İnşlallah müdahaleye falan gerek kalmadan geçer kendiliğinden.

bi deli kuyuya bş taş attı böle oldu :60:

Hiiiii allah korumuş,
senin batarya boşalmış zannımca
dinlen biraz

ben de hiç anlam veremiyorum ama
bizdede durum aynı

iyi gözünaydın da
tedavi?????

Bende sana parayı gönderemedim nevracım
yarın tamamdır ama

kız melike naber????
özledik

aynen canım 2 gün giremedim özledim bağımlılık yaptınız ben de

sağol canım inşallah

hoşbulduk canım valla komalık durumdayım. Sabaha kadar uyumadım berkay yine formdaydı dün gece. Sabah erken geldim doktora git ordan oraya tahliller falan bir de üşütmüşüm göğsüm sırtım batıyor ateşim de var gidicem birazdan. Berkaydan bulaştı herhalde şükür oğluşum bugün daha iyi ama çabuk atlattı bu sefer.

Canım aynısını sordum şu aşamada yapılacak birşey olmadığını söyledi. Yani ilacı v.s. Yok. Takip edilmesi gereken bir durummuş ama çok ciddi bir sorun da yok dedi. Daha şiddetli rahatsızlık verirse o zaman çeşitli müdahale şekilleri var konuşuruz dedi.

çok geçmiş olsun canım inşallah daha fazla rahatsızlık vermez

pelin çok geçmiş olsun mina düşmüş artık çok zor ben de uyukluyorum bazen emzirirken geçen gece bir uyandım k.validem baş ucumda kız ağlamış duymamışım o alt kattan duymuş gelmiş almış kızı yataktan beni kaldırmaya gelmiş bir gözümü açtım kadın başımda

bi deli kuyuya bş taş attı böle oldu :60:

aaa aaaaaaaaaa kimmmmmmmmm :44:
:86: :86: :86:

sağol canım inşallah

http://lb2f.lilypie.com/qQY4p2.png
ticker bölgene şunu yapıştırıver bacım :34:
çok geçmiş olsun dikkat et biraz kendine bak soğuk da geldi allah korusun

de haydin gittiiiiiiiimmmmmmmmm :54:

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

bigecim ticker için de sağol ellerine sağlık:16:

ben de kaçayım kızlar eve gideyim de dinleneyim biraz annem gitmeden. kafamı kaldıracak halim yok.

aaa aaaaaaaaaa kimmmmmmmmm :44:
:86: :86: :86:

http://lb2f.lilypie.com/qQY4p2.png
ticker bölgene şunu yapıştırıver bacım :34:
çok geçmiş olsun dikkat et biraz kendine bak soğuk da geldi allah korusun

de haydin gittiiiiiiiimmmmmmmmm :54:

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar.

bigecim ticker için de sağol ellerine sağlık:16:

ben de kaçayım kızlar eve gideyim de dinleneyim biraz annem gitmeden. kafamı kaldıracak halim yok.

ikinize de güle güleee .. kendinize iyi bakınn ..

tülay nasılsın ..
ecrinnaz nasıl oldu..

bu arada gazete okudum şimdi bandırma da camide patlama olmuş .. yakınmasın bilmiyorum ama geçmiş olsunn canımm

1 haftada 5 kilo çok be canan
yavaş verip düzene sokmak lazım
ayrıca sen nerene yapcen diyeti

totişime :66::66::66:
kalçam var biraz 5 kio vermek amacım zaten yavaşda veremiyomki bn bünye işte bak 7 birden verdim :21: kolayda nilgün ya aç kalınmıyor :44::44::44:

totişime :66::66::66:
kalçam var biraz 5 kio vermek amacım zaten yavaşda veremiyomki bn bünye işte bak 7 birden verdim :21: kolayda nilgün ya aç kalınmıyor :44::44::44:

ya bende tam 5 kilo versem süper olacakta
hala emziriyoruz ya tek tip yemek uygun olur mu ???
olmaz gibime geliyor

ama annemde geçen hafta sonu büyümüş seninki yine dedi ya:59:

ya bende tam 5 kilo versem süper olacakta
hala emziriyoruz ya tek tip yemek uygun olur mu ???
olmaz gibime geliyor

ama annemde geçen hafta sonu büyümüş seninki yine dedi ya:59:
bnde emzirdiğim için hep çekniyorum diyete ama artık baya büyüdüler yani herşey yiyorlar sonuçta bir hafta bu ondan gaza geldim okuyunca birde hergün farklı bişy sebzede süt yapar sonuçta ay nilgün dürtükle hadi benide yapalım yahuu :31::54::54::54:
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar.. :16: :16:

ii akşamlar canım yarın göürüşürz

uyudummu hayırrr ama dınlendım esım yemeklık bıseyler getırmıs ogle yemegı yedım ne zamandır adam akıllı mınayla oynadı falan ben dus aldım bıraz uzandım ıyı geldı gecmıs olsun dıleklerıne tskkurler ucuz atllattık valla ebru hala gecmedı demek burun akıntısı off ya rahatsız edıyordur cok :( nılayın cantasını unutmasına degılde senın yorumuna cook guldum nılgun :) ben nevraya 20 lıra yolladım eger yetmezse katılım az olursa haber verde dedım durum raprou budur :) oyku kuzusununda ıyı haberlerı gelır ınsallah melıke korkmadınmı kaynananı gorunce basında anahtar mı var onda yorum yapmıyorum yapmak ıstemyrm :)) muzeyyen gecmıs olsun cnm ve gozunaydın ecrınnaz nasıl oldu acaba bana boyle dıyetlerle gelın ıste canan :))yaparsan bende arkadas olurum sana :)

bnde emzirdiğim için hep çekniyorum diyete ama artık baya büyüdüler yani herşey yiyorlar sonuçta bir hafta bu ondan gaza geldim okuyunca birde hergün farklı bişy sebzede süt yapar sonuçta ay nilgün dürtükle hadi benide yapalım yahuu :31::54::54::54:

ii akşamlar canım yarın göürüşürz

dur bebeğim okuyorum şimdi orayı
bakalım ne sonuç almış insanlar
iyiyse dürtüklerim merak etme
haftaya başlarız beğenirsek

Back
X