Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bige nasılsın canımcım,,umut paşam nasıl?
bu arada siz paşayı hangı doktora goturuyodunuz bacım,,biz 1 yaş kontrolune subayevleri cocuk kiniğinde dr 0rhan bey varmış ona gıtcez telle aradık sesı cook pozıtıf cook ılgılı,,inş gıdıncede beğenırım
manyak ağlıyor şimdi zırıl zırıl
bende gülüyorum kıkır kıkır![]()
Cook uykum var slm verp cikacgm mina hic uyumyr gece artikuyandiklarini degil uyudgunu saymk daha kolay olur simdi esim glyr yatacgm biraz aklimdyken 1 yas goz muayenesi cok onemliymis atlamayin hatirlatayim dedim birde 2 yasinda var kontrol goz druna
napıyonuuuuz
yemek yaptım eşim geldi gitti haktanı uyuttum geldim
bakalım kaç dakika uyuycak
olmayan uyku düzeni iyiden iyiye alt üst oldu son zamanlarda niye bilmem :97:
çok sıkılıyo canım bugün benim bu arada :95:
uyusammı acep :97:
Ben kactim mina yataktan inmeyi ogrenmesydi yere cakiliyordu kafayi vurdu azicik aglayip susmasndan belliydi buyuk bir faciadan donduk ben o saniye uyumamisim bayilmisim galiba emzirip yerine koyacaktim sizmiimkipirdasa uyanirdim o inmis resmen ya normale donmem icin esim geldi yatayim biraz bakti ben kotym bir saat de olsa yatsam coon iyi gelecek
Ben kactim mina yataktan inmeyi ogrenmesydi yere cakiliyordu kafayi vurdu azicik aglayip susmasndan belliydi buyuk bir faciadan donduk ben o saniye uyumamisim bayilmisim galiba emzirip yerine koyacaktim sizmiimkipirdasa uyanirdim o inmis resmen ya normale donmem icin esim geldi yatayim biraz bakti ben kotym bir saat de olsa yatsam coon iyi gelecek
selam kızlar oğluşu uyuttum kahve molası verdim kendime:)
bilge geçmiş olsun ameliyat olmuşsun sanırım geçmişe bi göz attımda..
yasemin sana da geçmiş olsun canım.cinsiyeti belli oldumu bebişin![]()
Pelin Allah korumuş ya aferin yataktan inmeyi de öğrendi mi Minacığım benimkine yüz kere prova yaptırdım hala beceremiyor kafa üstü gidiyor aşağı ben de çok korkuyorum, sağda solda olan şeylere çarpıp bir taraflarını fena yaralar Allah korusun.
Canberk in burun akıntısı geçmedi hala yaaa 5.gün bugün azalmadı bile, uyurken çok huzursuz ediyor en kötüsü. Tonimer+otri bebe ikilisine devam.
Bigee hadi iyisin oh ne güzel ilaç gibi 3 gün izin ne zaman kullanacaksın?
hıımm ben hızlı hızlı göz atmıştım zatiyok canım ya yasemine şaka yapıyordum ameliyatla baba oldum diye![]()
hıımm ben hızlı hızlı göz atmıştım zati
yasemin nereye gittin yahu belli oldumu cinsiyeti bilen yokmu kızlar
hadi ya nazlı bebişfasülye göstermedi selvercim
ya kız ya erkek yani :86:
kızlar doktordan geldim. ultrasona göre hamile değilim çok şükür. kistim veya başka birjinekolojik sorunum da yok. dopler sonucuna göre rahimde bol sayıda variköz genişleme varmış. ayberkin hamileliğinde vulvada oluşan bir varisim vardı o tüm rahime yayılmış. kasıklarımdaki ağrının sebebi oymuş. akşam üzeri de tahlil sonuçları çıkacak yine görüşücez doktorla bakalım.
kızlar doktordan geldim. ultrasona göre hamile değilim çok şükür. kistim veya başka birjinekolojik sorunum da yok. dopler sonucuna göre rahimde bol sayıda variköz genişleme varmış. ayberkin hamileliğinde vulvada oluşan bir varisim vardı o tüm rahime yayılmış. kasıklarımdaki ağrının sebebi oymuş. akşam üzeri de tahlil sonuçları çıkacak yine görüşücez doktorla bakalım.
ben geldimm .. öğlen yine siteyi bakıma lamışlardı giremdim ..![]()
peki o varis tedavi edilebiliyor mu? ve nasıl?
bi de hoşgeldin nasılsın?
ticker linkini aldın mı?
hoşgeldin
site hiç bakıma girmedi bugün nevracım... öyle açmadığı zamanlarda adres çubuğuna baştan adres yazıp girmeyi deneyin işe yarıyor kızlar![]()
selam kızlar oğluşu uyuttum kahve molası verdim kendime:)
bilge geçmiş olsun ameliyat olmuşsun sanırım geçmişe bi göz attımda..
yasemin sana da geçmiş olsun canım.cinsiyeti belli oldumu bebişin![]()
ebrucum akıntıdan önce ateş olmuş muydu? bizim son ateşten sonra akıntı başladığında doktorumuz 4 (evet 4) haftaya (evet hafta) kadar sürebilir anormal karşılamayız demişti
perşembe-cuma ve cumartesi (her ne kadar normalde çalışmasak ve çalıştığımızda fazla mesai alsak da cumartesi günleri yıllık izne dahil garip ama gerçek) böylece oğluşumun doğumgünü için daha rahat hazırlanabilicemmmm![]()
bende sana parayı gönderemedim nevracımben geldimm .. öğlen yine siteyi bakıma lamışlardı giremdim ..![]()
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr slm giremedim 2 gündür bana da bakım var yazdı yoğunuz bu aralar evde de laptop u kaldırdım zeynep uyanıkken açmıyorum artık yoksa kıracak şebek sayı tuşlarından 2 hafif yan duruyor zaten o uyuyunca saat 12-1 oluyor aklıma sadece yatmak geliyor ama özledim sizi ne var ne yok bakamadım geçmişe