2009 Aralık Anneleri

ikimiz de iyiyiz canım allaha şükür, siz de iyisiniz gördüğüm kadarıyla azra sultan dede anane keyfi sürüyor sanırım allah içinize sindirsin
biz güven hastanesinde Taner bey'e götürüyoruz ilk günden beri çok memnunuz inşallah memnun kalırsın dr çok önemli

manyak ağlıyor şimdi zırıl zırıl
bende gülüyorum kıkır kıkır

psikopat anne gülmesene çocuğa
bak nilayım ben zopaladım ananı üzülme sen kuzum

iyi uykular iyi dinlenmeler canım benim
allah allah bu uyku sapmaları niye ki ya? hepsi cozdu bebelerin

napıyonuuuuz
yemek yaptım eşim geldi gitti haktanı uyuttum geldim
bakalım kaç dakika uyuycak
olmayan uyku düzeni iyiden iyiye alt üst oldu son zamanlarda niye bilmem :97:

çok sıkılıyo canım bugün benim bu arada :95:
uyusammı acep :97:

sorulur mu kızım uyuycak vakit bulcan da boş geçicen ha? git hemen devir fıçını sana da fayda olsun (dolayısıyla haktan'a da) fafülyeye de

Ben kactim mina yataktan inmeyi ogrenmesydi yere cakiliyordu kafayi vurdu azicik aglayip susmasndan belliydi buyuk bir faciadan donduk ben o saniye uyumamisim bayilmisim galiba emzirip yerine koyacaktim sizmiim kipirdasa uyanirdim o inmis resmen ya normale donmem icin esim geldi yatayim biraz bakti ben kotym bir saat de olsa yatsam coon iyi gelecek

allah korumuş pelincim kolay değil vücudun bir direnç noktası var onca uykusuzluk yorgunluk bir noktada sızmak kaçınılmaz

selam kızlar oğluşu uyuttum kahve molası verdim kendime:)

bilge geçmiş olsun ameliyat olmuşsun sanırım geçmişe bi göz attımda..
yasemin sana da geçmiş olsun canım.cinsiyeti belli oldumu bebişin

Pelin Allah korumuş ya aferin yataktan inmeyi de öğrendi mi Minacığım benimkine yüz kere prova yaptırdım hala beceremiyor kafa üstü gidiyor aşağı ben de çok korkuyorum, sağda solda olan şeylere çarpıp bir taraflarını fena yaralar Allah korusun.

Canberk in burun akıntısı geçmedi hala yaaa 5.gün bugün azalmadı bile, uyurken çok huzursuz ediyor en kötüsü. Tonimer+otri bebe ikilisine devam.

Bigee hadi iyisin oh ne güzel ilaç gibi 3 gün izin ne zaman kullanacaksın?

yok canım ya yasemine şaka yapıyordum ameliyatla baba oldum diye

ebrucum akıntıdan önce ateş olmuş muydu? bizim son ateşten sonra akıntı başladığında doktorumuz 4 (evet 4) haftaya (evet hafta) kadar sürebilir anormal karşılamayız demişti
perşembe-cuma ve cumartesi (her ne kadar normalde çalışmasak ve çalıştığımızda fazla mesai alsak da cumartesi günleri yıllık izne dahil garip ama gerçek) böylece oğluşumun doğumgünü için daha rahat hazırlanabilicemmmm

kızlar doktordan geldim. ultrasona göre hamile değilim çok şükür. kistim veya başka birjinekolojik sorunum da yok. dopler sonucuna göre rahimde bol sayıda variköz genişleme varmış. ayberkin hamileliğinde vulvada oluşan bir varisim vardı o tüm rahime yayılmış. kasıklarımdaki ağrının sebebi oymuş. akşam üzeri de tahlil sonuçları çıkacak yine görüşücez doktorla bakalım.

müzeyencim gözün aydın diyeyim .. ama çokta geçmiş olsun . tahliller inşll. temiz çıkar

Son düzenleme:

peki o varis tedavi edilebiliyor mu? ve nasıl?
bi de hoşgeldin nasılsın?
ticker linkini aldın mı?

ben geldimm .. öğlen yine siteyi bakıma lamışlardı giremdim ..

hoşgeldin
site hiç bakıma girmedi bugün nevracım... öyle açmadığı zamanlarda adres çubuğuna baştan adres yazıp girmeyi deneyin işe yarıyor kızlar

sağol canım öyle denerim bi ..

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr slm giremedim 2 gündür bana da bakım var yazdı yoğunuz bu aralar evde de laptop u kaldırdım zeynep uyanıkken açmıyorum artık yoksa kıracak şebek sayı tuşlarından 2 hafif yan duruyor zaten o uyuyunca saat 12-1 oluyor aklıma sadece yatmak geliyor ama özledim sizi ne var ne yok bakamadım geçmişe

bi deli kuyuya bş taş attı böle oldu

hiiiii ALLAH korumuş,
senin batarya boşalmış zannımca
dinlen biraz

ben de hiç anlam veremiyorum ama
bizdede durum aynı

iyi gözünaydın da
tedavi?????

ben geldimm .. öğlen yine siteyi bakıma lamışlardı giremdim ..
bende sana parayı gönderemedim nevracım
yarın tamamdır ama

kız melike naber????
özledik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…