• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

herkese günaydın :27::27:evde oturmak yedirecek kafayı kız üşür diye dısarıda cıkamıyoumm

aynen bari kalkayım temizlik yapayım kızı uyuttum şimdi ev battı zaten iyi oldu

bende kalkıp temizlik yapayım ütüde var ofofo hafta içi calıs hafta sonu calıss .Nilgün nerelerde bugün calısması gerekiyordu nilayda hastaydı

burdayım burdayım, işi çok bakıp çıktım hemen
evet çalışıyorum, nilayı cuma akşamı götürdük doktora
iyi doktormuş hemen dayamadı antibiyotiği
prebron şurup verdi, hala öksürüyor ama daha iyi
sizler nasılsınız???

ge.miş olsun nilgün ballı ıhlamur ii geliyor bak öksürüğe boğaza pekmez yerse pekmezde ii gelir havalar soğudu başlar gripler hastalılar artık inşalah antibiyotiğe ihtiyac kalmaz kar başladı burdada hava çok soğuk değil ama şimdilik özlmişim kar ı ya :69:

ge.miş olsun nilgün ballı ıhlamur ii geliyor bak öksürüğe boğaza pekmez yerse pekmezde ii gelir havalar soğudu başlar gripler hastalılar artık inşalah antibiyotiğe ihtiyac kalmaz kar başladı burdada hava çok soğuk değil ama şimdilik özlmişim kar ı ya :69:
çok tşk ederim canancım
herşeyi yaptık valla
her sabah pekmez içiriyorum, ıhlamur, zencefil, ayva yaprağı elma kabuğu, çörek otu her gün içiriyorum ama ne yaptıysak bir türlü geçmedi
aynen devam ediyoruz bakaım umarım kısa zamnda geçer

Ben forumdan sanirim iyice koptum :)
Dogum gununu atladigim var :>( Muzeyyen kuzunun gecmis dogum gunu kutlu olsun

0**

herkese iyi geceler bugün sinir oldum aksam reale gittik aktivite masası bide köpek alalım diye aktivite masası yok köpekte 2 tane kalmıs nasıl pis sanki 2 de degil 3.el gibi alamadan geldim.

herkese iyi geceler bugün sinir oldum aksam reale gittik aktivite masası bide köpek alalım diye aktivite masası yok köpekte 2 tane kalmıs nasıl pis sanki 2 de degil 3.el gibi alamadan geldim.

aktivite masasına kıran gelmiş desene e bebekte falanda yok ilginçtir :)

kıymettt yine biz varız tek nasılsın hazırlıklar nasıl kurabiye yaptınmı aslında pelin yapmıstı tarifini alsak ondan

aktivite masasına kıran gelmiş desene e bebekte falanda yok ilginçtir :)

sen ne diyorsun esim eminönüne gitmiş su bir sürü oyuncakcı var ya abi yok satiyor demişler bulamamıs gerci orası daha pahalı söylemiş ucmuslar.Neyse dahadogum gününe var benim kızın hediye alacam zaten

gececiler yavas yavasgeliyor ebru canberk nasıl oldu benim kıza peditus basladım sabah kıyametler kopardı burnunu acana kadar

kıymettt yine biz varız tek nasılsın hazırlıklar nasıl kurabiye yaptınmı aslında pelin yapmıstı tarifini alsak ondan

yapamadım yarın akşam yapıcam artık süslerm falan sizin doğum gününe daha var merak etme halledersin. pandispanya tarifide buldum onu yapıcam yarın inş. 1 gün sonra katlarını döşerim diğer günde süslerim. dolma işini anneme sattım çarşambaya kadar yapcak eşim gidip alır evden artık. yarın alışveriş falan ypyımda eksikleri alıyım. kafamda kırk türlü tilki dönüyo bakalım :) bu akşam ütü de yaposam tam süper olucak

Bende varım bende.
Oğlan uyudu iki kere uyandı bakalım sabaha kadar daha kaç kere uyanır.
Eda ilk yayınlandığı gün gitmek gerekiyor indirimler, sonrasına bir şey kalmıyor ne yazık ki hele de popüler ürünlerse.

Bende varım bende.
Oğlan uyudu iki kere uyandı bakalım sabaha kadar daha kaç kere uyanır.
Eda ilk yayınlandığı gün gitmek gerekiyor indirimler, sonrasına bir şey kalmıyor ne yazık ki hele de popüler ürünlerse.

valla kırıntı kalmamıstı sinir oldum kıza deterjan yumsatıcı sampuan hiiç biri yoktu üsüdügüm yanıma kar kaldı

Back
X