alıntı yapamadım yineya sağolun kutlamar için Allah daha nice doğum günlerinig ötsrsin inşallah akşam baya ateşlendi yağmurum 2 tur calpol verdim fazla yükselmedi di,şmi nazarmı bilemedim al yanaklı bi halde uyudu kuzum çok şükür iii şimdi legoları tvye atıyo allahım
Berkayyy iyiki doğmuş tatlı kuzucuk allahım seni ailene bağışlasın yüzünün hep gülsün inşallah
bige sendeki tel kıbrıs hattım olabilir yada daha önceki türk hattım olabi,lir bilemedim özelden yazarım sana yenisini
nerdesiniz ayollll kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ben evden işe iş getirdim onu yapıyomböyle söyleyince de müthiş ters göründü ama hakikat böyle :44:
İzin verirlerse çekeriz de, müsaade edilmiyor olabilir.Nevra ve Ebru mutlaka fotoğraf çekin tamam mı? gözlerindeki ışıltıyı görelim
ne işi canım ütülüklerimi hallediyorsun iyi fikir aslında sabahları burada boş boş oturuyorum ütü masasıyla çamaşırları alsam oooo hiç ütüm kalmaz( gene manyak diyeceksiniz biliyorum çekinmeyin nasıl olsa yasemin yok deyin içinizden geldiği gibi )
İzin verirlerse çekeriz de, müsaade edilmiyor olabilir.
Slm kizlar bige 19 numara kiz panduf eklermisin mina hic giymedi yazmayi unutmusum birde ekleyi mail at bana. Ben en cok ne eksik biberon veya badi tulum tespit edeyim para hesabi yapip nevraya yollasin yollamak isteyen nevrada alsin senden de liste cikmis olsun yogunsun haklisin ben gece bakarim insallah
ne bileyim bende bilmiyorum nevracımNİLGUNNNN nasıl oldunnn
günaydın,
1 atkı bitti, annem 2.ye başladı
atkılar bitsin doğumgünne gelirken atkılarla birlikte malzemeleri getirim hepsinibir kargo yaparız olur mu?
Minayi yikamadan once ilk ben yikanayim dedim mama sandalyesine koydum onu ama nasil yikandigimi bilemedim birdahakine sacimi yikayip mina sandalyedeyken uyuyunca vucudumu yikamaya karar verdim
Siz yapablyrmusunuz banyo ya baska akil verirseniz kabulumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?