• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

alıntı yapamadım yineya sağolun kutlamar için Allah daha nice doğum günlerinig ötsrsin inşallah akşam baya ateşlendi yağmurum 2 tur calpol verdim fazla yükselmedi di,şmi nazarmı bilemedim al yanaklı bi halde uyudu kuzum çok şükür iii şimdi legoları tvye atıyo allahım :52:
Berkayyy iyiki doğmuş tatlı kuzucuk allahım seni ailene bağışlasın yüzünün hep gülsün inşallah
bige sendeki tel kıbrıs hattım olabilir yada daha önceki türk hattım olabi,lir bilemedim özelden yazarım sana yenisini

Nevra ve Ebru mutlaka fotoğraf çekin tamam mı? gözlerindeki ışıltıyı görelim :43:

YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ penye şapka 6
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 7
elbise (6 ay) 2
pantolon (kız) 2
hırka (6 ay) 5
şortlu takım (şapka dahil) (3-6 ay) 1
çıtçıtlı body (0-6 ay) 1
sweatshirt (3-6 ay) 1
alt-üst kapüşonlu kalın takım (3 ay) 1
ayaklı pijama takımı (yenidoğan) 1
kapüşonlu ince yelek 1
kapüşonlu kalın yelek 1
patikli tulum ve şapkası 1
patikli polar pijama takım (0-6 ay) 1
zıbın 1
patikli kadife tulum ve şapkası (62 cm) 1
4 aylık 1 ERKEK sweatshirt (6 aylık) 3
kolsuz body (6 aylık) 1
salopet (9 aylık-erkek) 1
kadife tulum (erkek) 2
çorap 1
yelek 1
alt-üst kapüşonlu takım (6 ay) 2
patikli tulum 2
beyaz yün süveter 1
pembe yün yelek (kız) 1
uzun kollu body (kız) 1
kadife jile (68 cm - 6 ay) 1
lila yün yelek (kız) 1
polar kapüşonlu eşofman takım 1
kapüşonlu penye ceket 1
7 aylık 1 KIZ kadife tulum ve şapkası 1
pijama takımı 1
triko yelek (kız) (6-12 ay) 1
8 aylık 1 KIZ kapüşonlu 2li takım (74cm) (9 ay) 2
body (74/80 cm) 3
alt-üst kalın takım 2

10 aylık 1 KIZ patikli tulum (9-12 ay) 1
uzun kollu body 1
pijama takım (12 ay) 1
yelekli 3lü takım (12 ay) 1
çorap (erkek) (12 ay) 1
eşofman takım (80 cm) 1
Elbise (12 ay) 5
kısa kollu alt üst takım (kız) (12 ay) 1
polar jile(80 cm - 12 ay) 1
yün hırka-patik 1
sweatshirt 2
gömlek-etek takım (12 ay) 1
hırka 1
salopet-gömlek-şapka takım(kız) (12 ay) 1
kapüşonlu eşofman takım (12 ay) 1
polar eşofman takım (12 ay) 1
penye takım (12 ay) 2
atlet-külot takım (kız) (1-2 yaş) 2
15 aylık 3 KIZ uzun kollu body 1
sweatshirt(kız) 3
jile elbise (86 cm - 1,5 yaş) 1
16 aylık 2 KIZ hırka (86 cm-1,5yaş) (kız) 1
sweatshirt (kız) 2
17 aylık 2 ERKEK sweatshirt (erkek) 2

18 aylık 1 KIZ Elbise (24 ay) 2
şortlu takım (24 ay) 1
sweatshirt (kız) 1
etek bluz takım (24 ay) 1
pantolon(kız) (24 ay) 2
eşofman takım(kız) (24 ay) 1
pijama takım (kız) (24 ay) 1
19 aylık 1 ERKEK yazlık keten takım (erkek) (24 ay) 1
sweatshirt (erkek) 1
pantolon (erkek) (24 ay) 1
3 yaş 2 ERKEK pijama takımı (kız) 1
1 KIZ t-shirt (kız) 1
hırka (kız) 1
sweatshirt (kız) 1
eşofman altı 1
alt-üst kapüşonlu kalın takım 1
çorap (erkek) 2
keten pantolon (erkek) 1
3,5 yaş 1 ERKEK sweatshirt (erkek) 3
3 KIZ sweatshirt (kız) 3

4 yaş 2 ERKEK sweatshirt 1
1 KIZ el örgüsü süveter (erkek) 1
çorap (erkek) 1
sweatshirt (erkek) 4
sweatshirt (kız) 1
pijama takımı(kız) 1
5 yaş 2 ERKEK sweatshirt (erkek) 2
2 KIZ sweatshirt (kız) 2

6 yaş 1 KIZ sweatshirt (kız) 1

ORTAK KULLANIM MADDELERİ
El örgüsü atkılar 3
Dr Brown biberon 3
Bebe d'or (cam biberon 125 ml) 9
Avon kids duş jeli 1
2 no prima bez 50
4+ no molfix bez 6
yenidoğan huggies bez 2
deneme boyu milupa kaşık maması 2
6 - 18 ay emzik 1
18 numara sandalet 6
19 numara sandalet 12
20 numara sandalet 1
22 numara sandalet 3
20 numara patik 1
21 numara patik 1
24 numara patik 1
uyku tulumu 1
18-19 numara patikli çorap 1
yenidoğan patik 1
GENESIS PATİK PAPA 18 NO 1
yün patik 7
penye bere 1
örme süveter 1
örme yelek 2
yün bere 1
1 yaş atkı,bere, eldiven takımı polar 1

Son düzenleme:
alıntı yapamadım yineya sağolun kutlamar için Allah daha nice doğum günlerinig ötsrsin inşallah akşam baya ateşlendi yağmurum 2 tur calpol verdim fazla yükselmedi di,şmi nazarmı bilemedim al yanaklı bi halde uyudu kuzum çok şükür iii şimdi legoları tvye atıyo allahım :52:
Berkayyy iyiki doğmuş tatlı kuzucuk allahım seni ailene bağışlasın yüzünün hep gülsün inşallah
bige sendeki tel kıbrıs hattım olabilir yada daha önceki türk hattım olabi,lir bilemedim özelden yazarım sana yenisini

balonla gitmek lazım aslında biz memleketteyken bi kaç kez gitmiştik çoçuk esirgeme kurumuna balon almıştık nasıl oynamışlardı yazdı bahçede koşturtup durmuşlardı zaten içeri girdiğiniz gibi sarılmya başlıyuorlar insanın içi parçalanıyor pasta almıştık 12 taneydi sanırım oturup yemekhanelerinde yemiştik tüm çoçuklarla böyle bişeyde yapılabilir aslında

nazar mı değdi kuzuma bir çok nefes kalabalık inşallah yükselmez ateşi kıyamam benim kızımda çok seviyor legoları daha ben bitirmeden saldırıyor bozuyor

ben evden işe iş getirdim onu yapıyom :27: böyle söyleyince de müthiş ters göründü ama hakikat böyle :44:

ne işi canım ütülüklerimi hallediyorsun iyi fikir aslında sabahları burada boş boş oturuyorum ütü masasıyla çamaşırları alsam oooo hiç ütüm kalmaz :52: ( gene manyak diyeceksiniz biliyorum çekinmeyin nasıl olsa yasemin yok deyin içinizden geldiği gibi )

Slm kizlar bige 19 numara kiz panduf eklermisin mina hic giymedi yazmayi unutmusum birde ekleyi mail at bana. Ben en cok ne eksik biberon veya badi tulum tespit edeyim para hesabi yapip nevraya yollasin yollamak isteyen nevrada alsin senden de liste cikmis olsun yogunsun haklisin ben gece bakarim insallah

günaydın,

1 atkı bitti, annem 2.ye başladı
atkılar bitsin doğumgünne gelirken atkılarla birlikte malzemeleri getirim hepsinibir kargo yaparız olur mu?

Minayi yikamadan once ilk ben yikanayim dedim mama sandalyesine koydum onu ama nasil yikandigimi bilemedim birdahakine sacimi yikayip mina sandalyedeyken uyuyunca vucudumu yikamaya karar verdim
Siz yapablyrmusunuz banyo ya baska akil verirseniz kabulumdur

ne işi canım ütülüklerimi hallediyorsun iyi fikir aslında sabahları burada boş boş oturuyorum ütü masasıyla çamaşırları alsam oooo hiç ütüm kalmaz :52: ( gene manyak diyeceksiniz biliyorum çekinmeyin nasıl olsa yasemin yok deyin içinizden geldiği gibi )

ben çatlak diyecektim şahsen :36:
umut'un doğumgünü hazırlıkları güzelim ütüleri ben yapmıyom zati :34:

İzin verirlerse çekeriz de, müsaade edilmiyor olabilir.

valla kkdan büyücek bir grup darülacezenin yaşlılar bölümüne gittiler biliyosun orada çekilmesine izin vermişler var fotolar ama tabii çocukları korumak adına çektirmiyor olabilirler artık fazladan makina taşımış olursunuz izin vermeseler de

Slm kizlar bige 19 numara kiz panduf eklermisin mina hic giymedi yazmayi unutmusum birde ekleyi mail at bana. Ben en cok ne eksik biberon veya badi tulum tespit edeyim para hesabi yapip nevraya yollasin yollamak isteyen nevrada alsin senden de liste cikmis olsun yogunsun haklisin ben gece bakarim insallah

ekleyeyim canım
teşekkür ederim canım benim :54:
biberon toplamda 12 oldu sanırım yeterlidir
hangi ay grubunda patikli penye tulum yoksa onu belirleyip onu tamamlamak gerek
bu hızla gidersek yılbaşı hediyesi bile olabilir bunlar ha :46:

günaydın,

1 atkı bitti, annem 2.ye başladı
atkılar bitsin doğumgünne gelirken atkılarla birlikte malzemeleri getirim hepsinibir kargo yaparız olur mu?

ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün

Bige 3 7 10
Canan 3 3 5
Öznur 4
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 1 2
Müzeyyen
Meral
Tülay 8
Merve 3

olur tabii... ne sorcam kardeşinin mal getirtmek için çalıştığı belli bir kargo firması var mı?

Minayi yikamadan once ilk ben yikanayim dedim mama sandalyesine koydum onu ama nasil yikandigimi bilemedim birdahakine sacimi yikayip mina sandalyedeyken uyuyunca vucudumu yikamaya karar verdim
Siz yapablyrmusunuz banyo ya baska akil verirseniz kabulumdur

valla gece o uyuyunca babasına uyanırsa ilgilen diyip banyo yapıyorum çoğu zaman o uyuduğunda pilim bitmiş oluyor yapamıyorum ahhhhh bee baba olmak lazım adam ya sabahları ya akşamları giriyor duşunu da alıyor uykusunu da uyuyor ben saçlarımın yağlı olduğu belli olmasın diye jöleliyorum arada

Back
X