2009 Aralık Anneleri

yağmur doğum günün kutlu olsun güzel kızım benim.. sağlıklı huzurlu mutlu ailen ve sevdiklerinle geçereceğin upuzuuuunnn bi ömrün olsun..

kızlar çok sağolun bugünki önerileriniz için...

ben kaçar... herkese iyi geceler..

herkese iyi geceler kimsecikler yok nazan ca bazen miyom veya kist varsada yükselir canım hemen kötüye yorma cok yüksekse kanser yapan hücre yatkınlıgı var demektir .sabah bende k fleksmidir ne
cacıksa ondan yedim 1 saat sonra midem kazındı .
Yasemin benim içime erkek doguyor hayırlıSI olsun .Yagmurun dogum günü kutlu olsun

yeni geldim eve kızı uyuttum burdayım
canan yağmurun yeni yaşı hayırlı olsun . Allah güzle günlerini göstersin hep inş.
eminönüne gittik bugün annemle süsü, şeker hamuru ... vs. aldım. ay kendimi alamadım dükkanlardan bıraksan bütün gün dolanırdım ama zeyneple sadece 2 saat sürebildi ben dolanıyım biraz iyi geceler :)

bu arada orada da iplerin ikisini kaç yere baktım bulamadım. ip var ama istediğimiz modeli yoktu . tekrar bakınıcam artık buralara.

aaaaaaaah ah bunların evleneceği günde gelir anlamayız (((

adres yaz ptt ile gönderelim :))))))))

öyle olacak muhtemelen yasemin... benim yeğen daha dün doğdu bugün Umut'un doğumgününe katkı yapacakmış uçan balonlarını abisi alıyor
aslında herkesin el yazısıyla olur çok da güzel olur

amin inşallah hepimizin gönlünden geçen olsun

ben gideyim bari,
hala gitmedi benim keçiler
sabah iyi gelirim inşallah
görüşürüz

kııııışşşşşşşttttttttt keçiler
ben buradayken niye söylemedin kovalardım ben onları
hadi bomba kibin gel bacım :82:

allah içinize sindirsin
bendeki numara eskiymiş sanırım aradığınız numara kullanılmıyor dedi bana :26:

yemek değil abur cubursa derdin kurutulmuş meyve al abur cubur niyetine onları ye fatmacım, taze meyveden daha kalorilidir ama cips mips gibi değildir hiç olmazsa üstelik cips paket paket yedirirken kendini kuru meyve bir yerden sonra tıkar yiyemezsin zaten

cümleten günaydınnnn
3-6 yaş grubumuzun sweatshirtleri tamam arkadaşlarım
ayrıca 10 aylık-19 aylık grubundakilerin her biri için de sweatshirt alındı ve artan parayla bu haftasonu tüm yaş gruplarına yani bütün çocuklara çorap alınacak

nilkünüm kargo işini planlamamız gerek bacım

geçmiş olsun canancım nazar değmiştir kesin güzel prensese..

günaydın bigecimm ..
çok sevindimm .. sizin okulaa kocaman hepsinden allah razı olsun , allah kabul etsin... dilekelrimi iletirsin..

İYİ Kİ DOĞDUN BERKAAAAY
İYİ Kİ DOĞDUN BERKAAAAY
İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ DOĞDUUUN
MUTLU YILLAR SANAAAAA

Son düzenleme:
Günaydın benim kız dün gece gene canıma okudu en uzun 45 dak. Uyuduk ayyy ne oldu buna anlamadım eşim de sabah diyor ne zaman uyandıysam yanımda yoktun sadece 1 kere seni yatakta gördüm onda da kucağında zeynep vardı diye boynum belim her yerim tutuldu sabah kalktık giyindik evden çıktık anneanneye geldik hep uyudu montunu giyerken bile açmadı gözlerini şebek ama ben uyuyamıyorum ki o uyuyor

berkayyyyyyyyyyyyyyyyy iyiki doğdun iyi ki varsın hep güzel günlerin olsun inşallah hep mutlu sağlıklı ve huzurlu ol annen baban abin ve sevdiklerinle nice yaşlara

günaydın herkezeee

iyiki doğdun berkayyy nice yıllaraaa

bilgecim müjde şimdi telofon geldi. iplerim yarın akşam üzeri itibariyle gelio8 adet

herkese günaydın yarın oğlusun doğumgünü hazırlık yapmalıyım gerci burda kimsemiz yok eşimin hastanede arkadasları gelcek eşleri ve çocukları.3 aile gelcek yani pek istediğim gib olmucak daha farklı hayallerim vardı annanemiz dedemiz dayımız olsaydı keske ama

canancım dün fırsat olmadı doğumgününüzmüş hayırlı yaşlar olsun kuzucuğa iyiki doğmuş yağmur hanımm

günaydın herkezeee
bilgecim müjde şimdi telofon geldi. iplerim yarın akşam üzeri itibariyle gelio8 adet

günaydııın süpeeeeeeeerrrrrrrrrrr
oh oh maşallah rast gidiyor işlerimiz ben de şu dün alınanları listeye işleyeyim de listemizin son haline bir bakalım

buarada berkayın doğumgünüymüş bugün sanırım
iyiki doğdun nice mutlu yıllara inş
öp annesi benim yerime doğumgünü bebişini

günaydın
sağlık olsun seneye olurlar napacaksın sevgi... elindeki malzemeyle mümkün olan en iyi sonuca ulaşmaya bak bugünlerimiz geri gelmeyecek

sabah sabah keyfim yoktu telofon bi geldi havalara uçuyorum. yarın akşamda site günü var . günde dağıtıvercem . denk geldi hepsi.

canancım faceden kutladım dün ama burdanda yazayım nice yaşları olsun inş. evlendikleri günleride görelim dicem ama ben kocaya vermicem

günaydın melikeee.. bizimki dün akşam öyleydi.. ne oluyoo bunlara yaaa..

günaydın herkezeee

iyiki doğdun berkayyy nice yıllaraaa

günaydınn tülaycımmm ..

günaydın sevgi.. sağlık olsun .. üzme kendini.. seneye inşall. hep beraber kutlarsınız..

iyiki doğdunn berkay
iyiki doğdun berkayyyy
iyiki doğdun iyiki doğdun iyiki doğdun berkayyyy

berkayy yakışıklı paşammm nice mutlu , sağlıklı , uzunn ömürler diliyorum sanaaa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…