aaaaaaaah ah bunların evleneceği günde gelir anlamayız(((
adres yaz ptt ile gönderelim :))))))))
ben bir kere ağzımın payını aldım bu konuda canım zaten ayberkin ilk doğumgününe ne hayallerle heveslerle hazırlanmıştım birkaç kişi nasıl da canımı sıkmıştı. şimdi berkayın doğumgününde diskalifiye ettim onları.:)) bu sefer ayberkteki kadar hevesli olmasam da küçük oğluşumun da 1 yaşına özel bir emek sarfedeyim hatırlansın anı olarak konuşulsun istiyorum. inşallah güzel olur herşey.
aman arkadaşım o ne laf öyle ne hastanelik olması o kadar da azmetme boşver yaa. aman sen hasta olma da herşey gönlünden geçenin en güzel şekliyle olsun.
ben gideyim bari,
hala gitmedi benim keçiler
sabah iyi gelirim inşallah
görüşürüz
doğum günümüzü kutlayan bütün arkadaşlarıma teşekkürt ederim iyiki varsınız gündüz güzle geçti yağmur usluydu çok şükür ama şuan hafif ateşi var şurup verdim nazarmı değdi kuzuma ya ay milletin teli çaldıkça oynaı dı bu sıpa herkesi güldürdü şimdide anneanneyle görüştük nette babamızı beklioz 2 ci pastayı onla kesdcez
telefona bakamdım arayan arkadaşlar kusura bakmayın yatak odasındaydı tel çok teşekkür ederişm düşünüp aradığınız için zayıflama muhabbeti geçmiş off bnde istiom 3 kilo daha vermem lazım doğumdan önceki kiloma döndüm hatta 2 kilo daha verdim 55 le hamileydim şuan 53üm ama hedefim 50 bana en çok yakışan o ama bu ara iştahım tavan tavan yaptı 55 olmuşumdur kesin 60 a az kaldı bu hızla gidersem:121::118: ben kaçar kesilmeyi bekleyen bi pasta ve eve gelmmk üzere olan bi koca var
ben yedıklerımı yazayım :126:
sabah 8 de babamız hala uyuyor olduğu ıçın ve bende sut olması ıçın k flakes mı ne o varya ondan yıyorum bı kase sutle,,sonra oglene doğru 11 gını kahvaltı sonra 17 gıbı akşam yemeği sonra yatana kadar abur cubur
benım eşımın işinden dolayı yemek vakıtlerımız tuhaflaştı yanı gece gıdyor işe e oğlene doğru uyanıyor falan ,,2 oğun yıyoruz
oyle oluncada akşam acıkıyo ınsan,,normalde ben yemek olayını abrtmam az yerım ama abur ve cubur kardeşlerden yakayı kurtaramıyorum
onları yazmaya kalksammm o hoooooooo:111::131:
doğum günümüzü kutlayan bütün arkadaşlarıma teşekkürt ederim iyiki varsınız gündüz güzle geçti yağmur usluydu çok şükür ama şuan hafif ateşi var şurup verdim nazarmı değdi kuzuma ya ay milletin teli çaldıkça oynaı dı bu sıpa herkesi güldürdü şimdide anneanneyle görüştük nette babamızı beklioz 2 ci pastayı onla kesdcez
telefona bakamdım arayan arkadaşlar kusura bakmayın yatak odasındaydı tel çok teşekkür ederişm düşünüp aradığınız için zayıflama muhabbeti geçmiş off bnde istiom 3 kilo daha vermem lazım doğumdan önceki kiloma döndüm hatta 2 kilo daha verdim 55 le hamileydim şuan 53üm ama hedefim 50 bana en çok yakışan o ama bu ara iştahım tavan tavan yaptı 55 olmuşumdur kesin 60 a az kaldı bu hızla gidersem:121::118: ben kaçar kesilmeyi bekleyen bi pasta ve eve gelmmk üzere olan bi koca var
öyle olacak muhtemelen yasemin... benim yeğen daha dün doğdu bugün Umut'un doğumgününe katkı yapacakmış uçan balonlarını abisi alıyor
aslında herkesin el yazısıyla olur çok da güzel olur
amin inşallah hepimizin gönlünden geçen olsun
kııııışşşşşşşttttttttt keçiler
ben buradayken niye söylemedin kovalardım ben onları
hadi bomba kibin gel bacım :82:
allah içinize sindirsin
bendeki numara eskiymiş sanırım aradığınız numara kullanılmıyor dedi bana :26:
yemek değil abur cubursa derdin kurutulmuş meyve al abur cubur niyetine onları ye fatmacım, taze meyveden daha kalorilidir ama cips mips gibi değildir hiç olmazsa üstelik cips paket paket yedirirken kendini kuru meyve bir yerden sonra tıkar yiyemezsin zaten
cümleten günaydınnnn
3-6 yaş grubumuzun sweatshirtleri tamam arkadaşlarım
ayrıca 10 aylık-19 aylık grubundakilerin her biri için de sweatshirt alındı ve artan parayla bu haftasonu tüm yaş gruplarına yani bütün çocuklara çorap alınacak
nilkünüm kargo işini planlamamız gerek bacım
günaydın bigecimm ..
çok sevindimm .. sizin okulaa kocamanhepsinden allah razı olsun , allah kabul etsin... dilekelrimi iletirsin..
günaydın herkezeee
bilgecim müjde şimdi telofon geldi. iplerim yarın akşam üzeri itibariyle gelio8 adet
herkese günaydın yarın oğlusun doğumgünü hazırlık yapmalıyım gerci burda kimsemiz yok eşimin hastanede arkadasları gelcek eşleri ve çocukları.3 aile gelcek yani pek istediğim gib olmucak daha farklı hayallerim vardı annanemiz dedemiz dayımız olsaydı keske ama
Günaydın benim kız dün gece gene canıma okudu en uzun 45 dak. Uyuduk ayyy ne oldu buna anlamadım eşim de sabah diyor ne zaman uyandıysam yanımda yoktun sadece 1 kere seni yatakta gördüm onda da kucağında zeynep vardı diye boynum belim her yerim tutuldu sabah kalktık giyindik evden çıktık anneanneye geldik hep uyudu montunu giyerken bile açmadı gözlerini şebek ama ben uyuyamıyorum ki o uyuyor
günaydın herkezeee
iyiki doğdun berkayyy nice yıllaraaa
bilgecim müjde şimdi telofon geldi. iplerim yarın akşam üzeri itibariyle gelio8 adet
herkese günaydın yarın oğlusun doğumgünü hazırlık yapmalıyım gerci burda kimsemiz yok eşimin hastanede arkadasları gelcek eşleri ve çocukları.3 aile gelcek yani pek istediğim gib olmucak daha farklı hayallerim vardı annanemiz dedemiz dayımız olsaydı keske ama
günaydın melikeee.. Bizimki dün akşam öyleydi.. Ne oluyoo bunlara yaaa..
Günaydınn tülaycımmm ..
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?