bende varım yine almaya başladım çünkü
5 kilo veresim var :)
Nevra ve Bige hiç canınızı sıkmayın hallederseniz
ayrıca olduğu kadar oluversin herşey mikemmel olmak zorunda mı?????
valla bildiğin gibi ben formumun şahikasındayımhiç bir şey yapmama gerek yok
sorunu yanıtlıyorum: evet
müzeyyencim sen Bige'yi örnek alma olur mu?
sen ne kadar iyi yaparsan yap, mutlaka bişey diyen çıkar,
o yüzden kendi içine sinsin yeter
mükemmel ölçütüm başkasının bir şey deyip dememesi değil ki hayatım boyunca hiçbir zaman hiç kimsenin onayına göre iş yapmadım... aklımdakini aklımdan geçirdiğim gibi yapabilmek bana göre mükemmel olan... ha başka bir etkinlik başka bir vesile olsa daha azıyla yetinebilirim şu kısmını iptal edeyim diyebilirim ama cücenin doğumgününde ve şu an içinde bulunduğum şartlarda sonunda hastanelik de olsam aklımdaki her şeyi yapmaya azimliyim
ama büyük konuşmuyorum sadece azimliyim allahtan bir mani çıkmamasını diliyorum
veeeee evime gidiyoruuum oğluşum beni bekler
mükemmel ölçütüm başkasının bir şey deyip dememesi değil ki hayatım boyunca hiçbir zaman hiç kimsenin onayına göre iş yapmadım... aklımdakini aklımdan geçirdiğim gibi yapabilmek bana göre mükemmel olan... ha başka bir etkinlik başka bir vesile olsa daha azıyla yetinebilirim şu kısmını iptal edeyim diyebilirim ama cücenin doğumgününde ve şu an içinde bulunduğum şartlarda sonunda hastanelik de olsam aklımdaki her şeyi yapmaya azimliyim
şaka gibi valla yasi
bu arada gelemeyecek de olsa bir şeyler yazmak isteyen herkesin mektubunu memnuniyetle yazdırıp oğluşumun hatıra kutusuna koyabilirim
sağolun kızlar rahatladım bi tek benimki yememezlik yapmıyormuş..
oğluşum hala uyuyor çok ağladı yavrum
yasemincim cinsiyeti ne zaman belli olacak merak ediyorum:)
haktan bey telefonumu vileda kovasına attığından beri resim çekemiyorum yeni tel alınca artık oda ne zaman belli değilYasemin haktanin resmini ekle en yakin zamanda ltfn
güle güle canım öpüldünüz kocaman p.tesi görüşürüz inşallahmükemmel ölçütüm başkasının bir şey deyip dememesi değil ki hayatım boyunca hiçbir zaman hiç kimsenin onayına göre iş yapmadım... aklımdakini aklımdan geçirdiğim gibi yapabilmek bana göre mükemmel olan... ha başka bir etkinlik başka bir vesile olsa daha azıyla yetinebilirim şu kısmını iptal edeyim diyebilirim ama cücenin doğumgününde ve şu an içinde bulunduğum şartlarda sonunda hastanelik de olsam aklımdaki her şeyi yapmaya azimliyim
bende çıkıyorum herkese iyi akşamlar..
güzel annelri ve tatlı kuzularını kocaman öpüyorumm
kızlar son hazırlıkları yapayım ben
hepinizi kocamaaaaan öpüyorum
allaha emanet olun sizlerde yeğenlerimde
ben bir kere ağzımın payını aldım bu konuda canım zaten ayberkin ilk doğumgününe ne hayallerle heveslerle hazırlanmıştım birkaç kişi nasıl da canımı sıkmıştı. şimdi berkayın doğumgününde diskalifiye ettim onları.:)) bu sefer ayberkteki kadar hevesli olmasam da küçük oğluşumun da 1 yaşına özel bir emek sarfedeyim hatırlansın anı olarak konuşulsun istiyorum. inşallah güzel olur herşey.müzeyyencim sen Bige'yi örnek alma olur mu?
sen ne kadar iyi yaparsan yap, mutlaka bişey diyen çıkar,
o yüzden kendi içine sinsin yeter
aman arkadaşım o ne laf öyle ne hastanelik olması o kadar da azmetme boşver yaa. aman sen hasta olma da herşey gönlünden geçenin en güzel şekliyle olsun.mükemmel ölçütüm başkasının bir şey deyip dememesi değil ki hayatım boyunca hiçbir zaman hiç kimsenin onayına göre iş yapmadım... aklımdakini aklımdan geçirdiğim gibi yapabilmek bana göre mükemmel olan... ha başka bir etkinlik başka bir vesile olsa daha azıyla yetinebilirim şu kısmını iptal edeyim diyebilirim ama cücenin doğumgününde ve şu an içinde bulunduğum şartlarda sonunda hastanelik de olsam aklımdaki her şeyi yapmaya azimliyim
kızlar bnmde aslında kilo vermem lazım çok rahatsız oluyorum yaa hiç bişeyin içine giremiorum ne güzel 1aydır falan baya yedikelerime dikkat ettim abur cubur kolayı kestim birtek eşimle dışarı çıkınca yiyodum ozmnda kendimi kötü hisssediodum ama bu aralar yine başladım yemeye içmeye abur cbur eşimde hiç yardımcı olmuoaman boşver aşkım ben seni böle seviom dio sinir edio benii offff hep onunla gece yemekten veremiorum 3kilo verdim durdu yine veremiorum (((( 14:
ayyyyyy cnm çoook sağol ama var var hemde nasıl var bişey giyiyorum ordan pörtlüo burdan pörtlüo hayatımda çıkmadığım kiloya çıktım yaaa nasıl vercem benben bir kere ağzımın payını aldım bu konuda canım zaten ayberkin ilk doğumgününe ne hayallerle heveslerle hazırlanmıştım birkaç kişi nasıl da canımı sıkmıştı. şimdi berkayın doğumgününde diskalifiye ettim onları.:)) bu sefer ayberkteki kadar hevesli olmasam da küçük oğluşumun da 1 yaşına özel bir emek sarfedeyim hatırlansın anı olarak konuşulsun istiyorum. inşallah güzel olur herşey.
aman arkadaşım o ne laf öyle ne hastanelik olması o kadar da azmetme boşver yaa. aman sen hasta olma da herşey gönlünden geçenin en güzel şekliyle olsun.
ben senin resimlerinde hiç de öyle abarttığın gibi bir görüntü göremedim ama şekercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?