• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Minayi yikamadan once ilk ben yikanayim dedim mama sandalyesine koydum onu ama nasil yikandigimi bilemedim birdahakine sacimi yikayip mina sandalyedeyken uyuyunca vucudumu yikamaya karar verdim
Siz yapablyrmusunuz banyo ya baska akil verirseniz kabulumdur
Ben yapamıyorum Pelin yalnızken ancak uyursa yapabiliyorum mama sandalyesine koyup baby tv yi açınca duruyor gerçi biraz ama o da sevdiği program çıkarsa sevmedikleri olursa başlıyor tepinmeye korkuyorum da o zaman devirir falan diye.

Yaa bu arada Canberk iyice zıvanadan çıktı bir haftadır sürekli çığlık atıyor bir şey anlatmak istiyor anlatamıyor tabii başlıyor çığlık atmaya bir şey değil boğazı acıyacak o kadar bağırmaya tez zamanda sökse şu konuşmayı da rahatlasak ailecek daha meme mama bazen de anne dışında mantıklı bir şey çıkmadı ağzından.

Minaya dun realde indrimden kopekten aldim cirt yerini kesfetti illa orayi acacak oynayacakmis :))

akıllı puppy mi aynen eline aldığı gibi arkasını çeviriyor cırtlarını açıyor cerrah olacak galiba benim kızım diyorum heralde minayla meslektaş olacaklar :1: işin kötüsü kumandanında pil yerini öğrenmiş dün açmış çıkarmış tekrar takmaya çalışıyordu şekercik yaa

yeni alım yaparken bu ay gruplarının ekim civarında verildiğini dolayısıyla 3-4 ay büyük almamız gerektiğini unutmayın arkadaşlar

YAŞ SAYI CİNSİYET MALZEME ADET
2-3 aylık 5 KIZ penye şapka 6
uzun kollu body 1
tulum 1
çorap 7
elbise (6 ay) 2
pantolon (kız) 2
hırka (6 ay) 5
şortlu takım (şapka dahil) (3-6 ay) 1
çıtçıtlı body (0-6 ay) 1
sweatshirt (3-6 ay) 1
alt-üst kapüşonlu kalın takım (3 ay) 1
ayaklı pijama takımı (yenidoğan) 1
kapüşonlu ince yelek 1
kapüşonlu kalın yelek 1
patikli tulum ve şapkası 1
patikli polar pijama takım (0-6 ay) 1
zıbın 1
patikli kadife tulum ve şapkası (62 cm) 1
4 aylık 1 ERKEK sweatshirt (6 aylık) 3
kolsuz body (6 aylık) 1
salopet (9 aylık-erkek) 1
kadife tulum (erkek) 2
çorap 1
yelek 1
alt-üst kapüşonlu takım (6 ay) 2
patikli tulum 2
beyaz yün süveter 1
pembe yün yelek (kız) 1
uzun kollu body (kız) 1
kadife jile (68 cm - 6 ay) 1
lila yün yelek (kız) 1
polar kapüşonlu eşofman takım 1
kapüşonlu penye ceket 1
7 aylık 1 KIZ kadife tulum ve şapkası 1
pijama takımı 1
triko yelek (kız) (6-12 ay) 1
8 aylık 1 KIZ kapüşonlu 2li takım (74cm) (9 ay) 2
body (74/80 cm) 3
alt-üst kalın takım 2

10 aylık 1 KIZ patikli tulum (9-12 ay) 1
uzun kollu body 1
pijama takım (12 ay) 1
yelekli 3lü takım (12 ay) 1
çorap (erkek) (12 ay) 1
eşofman takım (80 cm) 1
Elbise (12 ay) 5
kısa kollu alt üst takım (kız) (12 ay) 1
polar jile(80 cm - 12 ay) 1
yün hırka-patik 1
sweatshirt 2
gömlek-etek takım (12 ay) 1
hırka 1
salopet-gömlek-şapka takım(kız) (12 ay) 1
kapüşonlu eşofman takım (12 ay) 1
polar eşofman takım (12 ay) 1
penye takım (12 ay) 2
atlet-külot takım (kız) (1-2 yaş) 2
15 aylık 3 KIZ uzun kollu body 1
sweatshirt(kız) 3
jile elbise (86 cm - 1,5 yaş) 1
16 aylık 2 KIZ hırka (86 cm-1,5yaş) (kız) 1
sweatshirt (kız) 2
17 aylık 2 ERKEK sweatshirt (erkek) 2

18 aylık 1 KIZ Elbise (24 ay) 2
şortlu takım (24 ay) 1
sweatshirt (kız) 1
etek bluz takım (24 ay) 1
pantolon(kız) (24 ay) 2
eşofman takım(kız) (24 ay) 1
pijama takım (kız) (24 ay) 1
19 aylık 1 ERKEK yazlık keten takım (erkek) (24 ay) 1
sweatshirt (erkek) 1
pantolon (erkek) (24 ay) 1
3 yaş 2 ERKEK pijama takımı (kız) 1
1 KIZ t-shirt (kız) 1
hırka (kız) 1
sweatshirt (kız) 1
eşofman altı 1
alt-üst kapüşonlu kalın takım 1
çorap (erkek) 2
keten pantolon (erkek) 1
3,5 yaş 1 ERKEK sweatshirt (erkek) 3
3 KIZ sweatshirt (kız) 3

4 yaş 2 ERKEK sweatshirt 1
1 KIZ el örgüsü süveter (erkek) 1
çorap (erkek) 1
sweatshirt (erkek) 4
sweatshirt (kız) 1
pijama takımı(kız) 1
5 yaş 2 ERKEK sweatshirt (erkek) 2
2 KIZ sweatshirt (kız) 2

6 yaş 1 KIZ sweatshirt (kız) 1

ORTAK KULLANIM MADDELERİ
El örgüsü atkılar 7
Dr Brown biberon 3
Bebe d'or (cam biberon 125 ml) 9
Avon kids duş jeli 1
2 no prima bez 50
4+ no molfix bez 6
yenidoğan huggies bez 2
deneme boyu milupa kaşık maması 2
6 - 18 ay emzik 1
18 numara sandalet 6
19 numara sandalet 12
20 numara sandalet 1
22 numara sandalet 3
20 numara patik 1
21 numara patik 1
24 numara patik 1
uyku tulumu 1
18-19 numara patikli çorap 1
yenidoğan patik 1
GENESIS PATİK PAPA 18 NO 1
19 numara panduf (kız) 1
yün patik 7
penye bere 1
örme süveter 1
örme yelek 2
yün bere 1
1 yaş atkı,bere, eldiven takımı polar 1

Minaya dun realde indrimden kopekten aldim cirt yerini kesfetti illa orayi acacak oynayacakmis :))

akıllı puppy mi aynen eline aldığı gibi arkasını çeviriyor cırtlarını açıyor cerrah olacak galiba benim kızım diyorum heralde minayla meslektaş olacaklar :1: işin kötüsü kumandanında pil yerini öğrenmiş dün açmış çıkarmış tekrar takmaya çalışıyordu şekercik yaa

Minayi yikamadan once ilk ben yikanayim dedim mama sandalyesine koydum onu ama nasil yikandigimi bilemedim birdahakine sacimi yikayip mina sandalyedeyken uyuyunca vucudumu yikamaya karar verdim

akşam saatinde uyurken veya başkasına satıp yapıyorum, ama her iki durumda da jet hızıyla yapmak zorundayım uykudan uyanırsa benden başka kimseyi istemiyor ve katılırcasına ağlamaya başlıyor zira :(
uyurken pusetine koyup (kemeri bağlı tabii) banyoda yanına alabilirsin

nerde muzurluk bunlar orada yaaa :9: efendi gibi köpekle oynasana ama yok tabii olmaz :23:

aman o pil işi sakat melike :50:

bu arada meralle konuştum öykücük aşıyı sorunsuz atlatmış arkadaşlar

aman o pil işi sakat melike :50:

sakat tabii şekerim ama gel anlat hanımefendiye pilsiz kumandayı veriyorum basıyor tuşlarına tv ye bakıyor değişmedi görüntü diye onu atıyor asıl kumandayı istiyor ben de arkasını bantladım açamadı vazgeçti uğraşmaktan

ne diyeyim, şu anda kış olduğu için ikisinide haftada 2 kere yıkıyorum ben çarşamba ve pazar
nilayı gökaı alıyorum üçümüz birden giriyoruz, önce gökayı yıkıyorum veriyorum babasına
sonra nilayı yıkıyorum
en sonda kendim girip yıkanıyorum
bizde böyle

ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün

Bige 3 7 10
Canan 3 3 5
Öznur 4
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 1 2
Müzeyyen
Meral
Tülay 8
Merve 3

olur tabii... ne sorcam kardeşinin mal getirtmek için çalıştığı belli bir kargo firması var mı?

ankaradan hallediyor o mal işini çyle çalıştığı bi kargo firması yok ama bi bakayım ben
mng kargodan birini ayarlayabilirim sanırım

Nilkunnn neyin var kiii cNm

bilmem keyfim yok
nilayda hasta bugün bakayım duruma göre olmazsa doktora götüreceğim

bu arada meralle konuştum öykücük aşıyı sorunsuz atlatmış arkadaşlar

iyi bari geçmiş olsun

Pusete koyar koymaz uyanir su sesinden de uyanir cins bizimki uyku konusunda baby tv iZlerken birakamam cunku mama sandalyesinin onyne gicik hemen cikaryr o olmadan da sakat ebru mina baya kelime diyor ama bisey farketmiyor ebru derdini anlatmasina yil var sanirim
:( bende esim varken yapiyrm ama hani evi suprdum bir dus alayim hazir minayi yikayacagim banyo gunu demistim ama melike baba olacaksin ya sen 2.sinde iyisin yine :) biz ikincide dusunmeyenler napsin :)

ne diyeyim, şu anda kış olduğu için ikisinide haftada 2 kere yıkıyorum ben çarşamba ve pazar
nilayı gökaı alıyorum üçümüz birden giriyoruz, önce gökayı yıkıyorum veriyorum babasına
sonra nilayı yıkıyorum
en sonda kendim girip yıkanıyorum
bizde böyle

dün akşam dedim ben zeyneple girsem sonra sana versem sen ben yıkanana kadar giydirir misin diye yapamam ki beceremem istersen annemi çağırırız dedi anında vazgeçtim uğraşamam yıkarım bebek küvetinde ohhh tek başıma 9 aylıkken gelmişti yıkarken aman fazla köpürtme aman ağzına su kaçmasın aman boğulmasın ben de 9 aydır tek başıma yıkıyorum birşey olmadı olmaz dedim aman aman kalsın

tünAydın dıyeyım barıı
berkayyyyyyyyyyy doğum gunun kutlu olsun,,rabbım uzun hayırlı omurler versın sana ve sevdıklerıne:71:

lokman bacı
akşam ıhlamur ayva yaprağı elma kabuğu tarçın kaynattıp bal koyup içirdim
sabahta pekmez verdim, burnunu açtım
mandalina suyu sıktım içirdm
boğazı için daha ne yapayım antibiyotik kullanmadan geçirmek istiyorum

pusete koyar koymaz uyanir su sesinden de uyanir cins bizimki uyku konusunda baby tv izlerken birakamam cunku mama sandalyesinin onyne gicik hemen cikaryr o olmadan da sakat ebru mina baya kelime diyor ama bisey farketmiyor ebru derdini anlatmasina yil var sanirim
:( bende esim varken yapiyrm ama hani evi suprdum bir dus alayim hazir minayi yikayacagim banyo gunu demistim ama melike baba olacaksin ya sen 2.sinde iyisin yine :) biz ikincide dusunmeyenler napsin :)

bakıyım tatlım rahat oluyorsa haber veririm yaparsınız ikinciyi nasıl olsa hayatınız bebekten önce bebekten sonra değişmeyecek aynı düzen devam edecek uykusuz günler yok emzirme yok sallamak yok sadece seveceğiz

dün akşam dedim ben zeyneple girsem sonra sana versem sen ben yıkanana kadar giydirir misin diye yapamam ki beceremem istersen annemi çağırırız dedi anında vazgeçtim uğraşamam yıkarım bebek küvetinde ohhh tek başıma 9 aylıkken gelmişti yıkarken aman fazla köpürtme aman ağzına su kaçmasın aman boğulmasın ben de 9 aydır tek başıma yıkıyorum birşey olmadı olmaz dedim aman aman kalsın

sen küvette yıkamaya devam et bencede

tünAydın dıyeyım barıı
berkayyyyyyyyyyy doğum gunun kutlu olsun,,rabbım uzun hayırlı omurler versın sana ve sevdıklerıne:71:

tünaydın naber???

bige ne zamandır yazıcam unutuyorum ya bende baktım kullanılmamış bışı var mnı dıye,,bı tane takım buldum 2 yaş bluz yelek pantolon takımı olur mu bu ve kıme yollıcam eger olursa?

pusete koyar koymaz uyanir su sesinden de uyanir cins bizimki uyku konusunda baby tv izlerken birakamam cunku mama sandalyesinin onyne gicik hemen cikaryr o olmadan da sakat ebru mina baya kelime diyor ama bisey farketmiyor ebru derdini anlatmasina yil var sanirim

bakıyım tatlım rahat oluyorsa haber veririm yaparsınız ikinciyi nasıl olsa hayatınız bebekten önce bebekten sonra değişmeyecek aynı düzen devam edecek uykusuz günler yok emzirme yok sallamak yok sadece seveceğiz

Back
X