• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

bende varım yine almaya başladım çünkü
5 kilo veresim var :)

Nevra ve Bige hiç canınızı sıkmayın hallederseniz
ayrıca olduğu kadar oluversin herşey mikemmel olmak zorunda mı?????

valla bildiğin gibi ben formumun şahikasındayım :12: hiç bir şey yapmama gerek yok :36:
sorunu yanıtlıyorum: evet :47:

valla bildiğin gibi ben formumun şahikasındayım :12: hiç bir şey yapmama gerek yok :36:
sorunu yanıtlıyorum: evet :47:

müzeyyencim sen Bige'yi örnek alma olur mu?
sen ne kadar iyi yaparsan yap, mutlaka bişey diyen çıkar,
o yüzden kendi içine sinsin yeter

kızlar bnmde aslında kilo vermem lazım çok rahatsız oluyorum yaa hiç bişeyin içine giremiorum ne güzel 1aydır falan baya yedikelerime dikkat ettim abur cubur kolayı kestim birtek eşimle dışarı çıkınca yiyodum ozmnda kendimi kötü hisssediodum ama bu aralar yine başladım yemeye içmeye abur cbur eşimde hiç yardımcı olmuo:( aman boşver aşkım ben seni böle seviom dio sinir edio benii offff hep onunla gece yemekten veremiorum 3kilo verdim durdu yine veremiorum:((((((:14:

mükemmel ölçütüm başkasının bir şey deyip dememesi değil ki hayatım boyunca hiçbir zaman hiç kimsenin onayına göre iş yapmadım... aklımdakini aklımdan geçirdiğim gibi yapabilmek bana göre mükemmel olan... ha başka bir etkinlik başka bir vesile olsa daha azıyla yetinebilirim şu kısmını iptal edeyim diyebilirim ama cücenin doğumgününde ve şu an içinde bulunduğum şartlarda sonunda hastanelik de olsam aklımdaki her şeyi yapmaya azimliyim
ama büyük konuşmuyorum sadece azimliyim allahtan bir mani çıkmamasını diliyorum

veeeee evime gidiyoruuum oğluşum beni bekler :emir_bebek:

mükemmel ölçütüm başkasının bir şey deyip dememesi değil ki hayatım boyunca hiçbir zaman hiç kimsenin onayına göre iş yapmadım... aklımdakini aklımdan geçirdiğim gibi yapabilmek bana göre mükemmel olan... ha başka bir etkinlik başka bir vesile olsa daha azıyla yetinebilirim şu kısmını iptal edeyim diyebilirim ama cücenin doğumgününde ve şu an içinde bulunduğum şartlarda sonunda hastanelik de olsam aklımdaki her şeyi yapmaya azimliyim

ALLAH gönlüne göre versin o vakit
hadi güle güle git
oğluşunu öperim

aynen bende elimden geldiği kadar en güzelini yapmak istiyorum .. rabbim izin verdiği sürece tabikii..

güle güle bilgecimm ..öp , ısır umut paşamızı bizim içide...

aynen bende elimden geldiği kadar en güzelini yapmak istiyorum .. rabbim izin verdiği sürece tabikii..

güle güle bilgecimm ..öp , ısır umut paşamızı bizim içide...

şaka gibi valla yasi :50:

aaaaaaaah ah bunların evleneceği günde gelir anlamayız :((((

bu arada gelemeyecek de olsa bir şeyler yazmak isteyen herkesin mektubunu memnuniyetle yazdırıp oğluşumun hatıra kutusuna koyabilirim

adres yaz ptt ile gönderelim :))))))))

sağolun kızlar rahatladım bi tek benimki yememezlik yapmıyormuş..
oğluşum hala uyuyor çok ağladı yavrum:(

yasemincim cinsiyeti ne zaman belli olacak merak ediyorum:)

kendini gösterirse yarın belli olur inşallah :52:

Yasemin haktanin resmini ekle en yakin zamanda ltfn
haktan bey telefonumu vileda kovasına attığından beri resim çekemiyorum yeni tel alınca artık oda ne zaman belli değil :((((

eşimin tel güzel çekmiyo bulanık bulanık çekiyo kamerasında arıza var nazıkki

güle güle canım öpüldünüz kocaman p.tesi görüşürüz inşallah :54:

ay ne kadar darlandım yaw :50:
sabahtan beri içimde bir sıkıntı var RABBİM hayırlara çıkarsın diyorum sürekli
hatim indirdim resmen rahatlayayım diye cık olmadı bişey
eve gidip gelince düzelirim dedim yine yok:59:
topikçe bana bi okuyup üfleseniz faydası olur mu acep??????

ben bir kere ağzımın payını aldım bu konuda canım zaten ayberkin ilk doğumgününe ne hayallerle heveslerle hazırlanmıştım birkaç kişi nasıl da canımı sıkmıştı. şimdi berkayın doğumgününde diskalifiye ettim onları.:)) bu sefer ayberkteki kadar hevesli olmasam da küçük oğluşumun da 1 yaşına özel bir emek sarfedeyim hatırlansın anı olarak konuşulsun istiyorum. inşallah güzel olur herşey.

aman arkadaşım o ne laf öyle ne hastanelik olması o kadar da azmetme boşver yaa. aman sen hasta olma da herşey gönlünden geçenin en güzel şekliyle olsun.
kızlar bnmde aslında kilo vermem lazım çok rahatsız oluyorum yaa hiç bişeyin içine giremiorum ne güzel 1aydır falan baya yedikelerime dikkat ettim abur cubur kolayı kestim birtek eşimle dışarı çıkınca yiyodum ozmnda kendimi kötü hisssediodum ama bu aralar yine başladım yemeye içmeye abur cbur eşimde hiç yardımcı olmuo:( aman boşver aşkım ben seni böle seviom dio sinir edio benii offff hep onunla gece yemekten veremiorum 3kilo verdim durdu yine veremiorum:((((((:14:

ben senin resimlerinde hiç de öyle abarttığın gibi bir görüntü göremedim ama şekercim

ben bir kere ağzımın payını aldım bu konuda canım zaten ayberkin ilk doğumgününe ne hayallerle heveslerle hazırlanmıştım birkaç kişi nasıl da canımı sıkmıştı. şimdi berkayın doğumgününde diskalifiye ettim onları.:)) bu sefer ayberkteki kadar hevesli olmasam da küçük oğluşumun da 1 yaşına özel bir emek sarfedeyim hatırlansın anı olarak konuşulsun istiyorum. inşallah güzel olur herşey.

aman arkadaşım o ne laf öyle ne hastanelik olması o kadar da azmetme boşver yaa. aman sen hasta olma da herşey gönlünden geçenin en güzel şekliyle olsun.

ben senin resimlerinde hiç de öyle abarttığın gibi bir görüntü göremedim ama şekercim
ayyyyyy cnm çoook sağol ama var var hemde nasıl var bişey giyiyorum ordan pörtlüo burdan pörtlüo hayatımda çıkmadığım kiloya çıktım yaaa nasıl vercem ben:14:

ben gideyim bari,
hala gitmedi benim keçiler
sabah iyi gelirim inşallah
görüşürüz

doğum günümüzü kutlayan bütün arkadaşlarıma teşekkürt ederim iyiki varsınız gündüz güzle geçti yağmur usluydu çok şükür ama şuan hafif ateşi var şurup verdim nazarmı değdi kuzuma ya ay milletin teli çaldıkça oynaı dı bu sıpa herkesi güldürdü şimdide anneanneyle görüştük nette babamızı beklioz 2 ci pastayı onla kesdcez
telefona bakamdım arayan arkadaşlar kusura bakmayın yatak odasındaydı tel çok teşekkür ederişm düşünüp aradığınız için zayıflama muhabbeti geçmiş off bnde istiom 3 kilo daha vermem lazım doğumdan önceki kiloma döndüm hatta 2 kilo daha verdim 55 le hamileydim şuan 53üm ama hedefim 50 bana en çok yakışan o ama bu ara iştahım tavan tavan yaptı 55 olmuşumdur kesin 60 a az kaldı bu hızla gidersem:121::118: ben kaçar kesilmeyi bekleyen bi pasta ve eve gelmmk üzere olan bi koca var :3:

ıyıkı dogdunnnnn yağmur nısa,,,nıce mutlu yıllaraaaaaa
rabbım hep guldursun yuzunu sağlık sıhhat hayırlı omurler versın sana ve aılene

ben yedıklerımı yazayım :126:
sabah 8 de babamız hala uyuyor olduğu ıçın ve bende sut olması ıçın k flakes mı ne o varya ondan yıyorum bı kase sutle,,sonra oglene doğru 11 gını kahvaltı sonra 17 gıbı akşam yemeği sonra yatana kadar abur cubur
benım eşımın işinden dolayı yemek vakıtlerımız tuhaflaştı yanı gece gıdyor işe e oğlene doğru uyanıyor falan ,,2 oğun yıyoruz
oyle oluncada akşam acıkıyo ınsan,,normalde ben yemek olayını abrtmam az yerım ama abur ve cubur kardeşlerden yakayı kurtaramıyorum
onları yazmaya kalksammm o hoooooooo:39::111::131:

Son düzenleme:
Back
X