2009 Aralık Anneleri

[

o gelir bi süre ama onunda sornsuz olması güzel
ben nilayda azalsın diye ilaç kullanmak zorunda kalmıştım, ağrıdan t-shirt bile giyip çıkaramıyordum

ay allah yaa.. işler size zor valla inşll. düzelir biran önce .oda daha küçük nede olsa.. aynen canım anne olunca rahat pek olmuyoo insan .. aman onlar iyi olsunlar

ben yemeğe gidiyorum görüşürüz..

[

o gelir bi süre ama onunda sornsuz olması güzel
ben nilayda azalsın diye ilaç kullanmak zorunda kalmıştım, ağrıdan t-shirt bile giyip çıkaramıyordum
ayberkte ben de ağrı çekmiştim. ama senin kadar de değildi tabi. bunda rahatım neyseki.
ay allah yaa.. işler size zor valla inşll. düzelir biran önce .oda daha küçük nede olsa.. aynen canım anne olunca rahat pek olmuyoo insan .. aman onlar iyi olsunlar

öyle canım. afiyet olsun.

Son düzenleme:
selam kızlar bu sabah 1 yaş aşımız vardı 2 tane bacaktan inş. ateş yapmaz :97:
oğluşum 11 kilo olmuş boyu 76 cm.yalnız hala ek gıda sorunumuz var yeni başladık ek gıdaya

maşallah inşallah sorunsuz atlatırsınız

350 lira civarı para toplandı... 3-6 yaşı halledip para kalırsa daha küçüklere de paranızın yettiğince bir şeyler alın dedim
bu akşam da evde oturmayın böylece hediyeyi vereme

maşallah paşayaa .. inşll. ateş yapmaz canımm .. ek gıda konusuna gelince bizimki de bu aaralık yemeği bıraktı .. sıkıldı haralde..

1 yaş civarında yeme alışkanlıkları değişip yememe sorunu baş gösterirmiş sonra tekrar düzene girermiş sıkma canını

ben kabullendim nilgün kışla kapısında son kez emzirip yollıycam içeri, hem orada pütürlü yemeyi de öğretir komutanları

ah benim canım paşam ya... anlat bakim naptı tam olarak?

afiyet şeker olsun

o kadar süt ve süt ürünü içeren mönüden yiyemediğine göre ne yidin???

bu arada şimdi 1 yaşına girince normale dönecek mi? bu alerji durumu

sölemiycem sölemiycem işte arasanda

selam kızlar bu sabah 1 yaş aşımız vardı 2 tane bacaktan inş. ateş yapmaz :97:
oğluşum 11 kilo olmuş boyu 76 cm.yalnız hala ek gıda sorunumuz var yeni başladık ek gıdaya
maşallah oğluşa:))))))))
inşallah ateşsiz sancısız atlatır yavrum yaaa!!!!!!!

bu akşam mecbur evdeyiz canım evi süslüycem. pastanın yanında ikram edeceklerimi hazırlıycaz annemle. iş çok yani. perşembe çalışırcam yine akşam üstü 4-5 gibi giderim sanırım.

ne sen soor ne ben anlatayım anlatırsam dün akşamı bir daha yaşarım canım

şimdiden kolay gelsin

o kadar süt ve süt ürünü içeren mönüden yiyemediğine göre ne yidin???

bu arada şimdi 1 yaşına girince normale dönecek mi? bu alerji durumu

yulaflı bisküvi :95:
inşallah bakalım ben az az keçi peyniri yemeye başladım öyle öyle deniycez önce benim diyetimi sonra onunki açılacak tabii ona doğrudan verdiğimizde bir süre 13,5 atacağım kesin :96:

hadi ya o kadar çileden çıkardı yani... ah kuzum benim ah canım yaaa kimbilir neler geçiyor güzel kafasından

sağolun kızlar rahatladım bi tek benimki yememezlik yapmıyormuş..
oğluşum hala uyuyor çok ağladı yavrum

yasemincim cinsiyeti ne zaman belli olacak merak ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…