tabi o yönden rahat oldu. herhalde bıraktırmak zorunda kalsam o ağlasa ben vermesem daha zor olurdu yani. olsun istediği kadar emsin gökkuşum annesi. inşallah vakti gelince sorunsuz atlatırsınız hepininz sütten kesme olayını.
(bu arada benim bu sefer göğüslerim şişmedi bırakınca. çok hafif bir gerilme oldu o kadar. ama sağınca geliyor yine.)
sorma nevra sorma öyle kötü bir tepki verdi ki mahvetti bizi bu sefer. babasını da beni de çok üzdü çok kızdırdı. biraz da haşlandı tabi. hala küsüz konuşmuyoruz hatasını iyice anlasın diye beyfendiyle. öğretmenini aradım o da konuşacak. büyüdükçe işler zorlaşıyor. dün gece berkay uyudu ama ayberkin sıkıntısından uyuyamadım bu sefer de. anne olunca kafa dinlemek uyku uyumak rahatlamak diye birşey yok valla.
ayberkte ben de ağrı çekmiştim. ama senin kadar de değildi tabi. bunda rahatım neyseki.[
o gelir bi süre ama onunda sornsuz olması güzel
ben nilayda azalsın diye ilaç kullanmak zorunda kalmıştım, ağrıdan t-shirt bile giyip çıkaramıyordum
ay allah yaa.. işler size zor valla inşll. düzelir biran önce .oda daha küçük nede olsa.. aynen canım anne olunca rahat pek olmuyoo insan .. aman onlar iyi olsunlar
ben yemeğe gidiyorum görüşürüz..
selam kızlar bu sabah 1 yaş aşımız vardı 2 tane bacaktan inş. ateş yapmaz :97:
oğluşum 11 kilo olmuş boyu 76 cm.yalnız hala ek gıda sorunumuz var yeni başladık ek gıdaya
10. Bige sizin okulaçok sevindim bu habere.
ben de dün akşam oğluşun doğum günü hediyesini aldım sonunda. fisher price aktivite masası kimse de yoktur eminimçok değişik bir hediye oldu zürafa doğumgününe yetişmeyeceği için vazgeçtim. chicconunki sadece ing. ve italyanca olduğu için vazgeçtim. ve nasıl olduysa kendimi tuttum ve kaldırdım. gününde vericem bugün de sabredebilirsem. bir de fisher price eğitici müzik çalar beğendim onu da amcası alacak oğluşa
maşallah paşayaa .. inşll. ateş yapmaz canımm .. ek gıda konusuna gelince bizimki de bu aaralık yemeği bıraktı .. sıkıldı haralde..
olsun müzeyyen 1 yıl hiç az bir süre değil,
en azından meme bırakma yada bıraktırma stresiniz olmadan kendiliğinden halletti kuzu
bende böyle bir bırakma şekli istiyorum
zamanı gelince kendiliğinden bırakıversin ama hiç sanmıyorum askere gidene kadar versen emer herhalde
sorma nevra sorma öyle kötü bir tepki verdi ki mahvetti bizi bu sefer. babasını da beni de çok üzdü çok kızdırdı. biraz da haşlandı tabi. hala küsüz konuşmuyoruz hatasını iyice anlasın diye beyfendiyle. öğretmenini aradım o da konuşacak. büyüdükçe işler zorlaşıyor. dün gece berkay uyudu ama ayberkin sıkıntısından uyuyamadım bu sefer de. anne olunca kafa dinlemek uyku uyumak rahatlamak diye birşey yok valla.
ben yemeğe gidiyorum görüşürüz..
he yok öyle yağma ben raarım akşama dayanamam
bende bu sabah manyaklaştım
depresif bi halim var, Allah hayırlara çıkarsın
e manyaksın ama ya
baksana
sanırım tulum
duruma göre çıtçıtlı body
listenin son haline göre konuşuruz yine
süpermiş
hadi güle güle, öp kuzuyu yerime hatta mıncıkla
selam müzeyyen
ne sorcam ya kaç gündr unutuyorum
paşa ne yaptı emmeyi tamamen bıraktı mı?
selam kızlar bu sabah 1 yaş aşımız vardı 2 tane bacaktan inş. ateş yapmaz :97:
oğluşum 11 kilo olmuş boyu 76 cm.yalnız hala ek gıda sorunumuz var yeni başladık ek gıdaya
350 lira civarı para toplandı... 3-6 yaşı halledip para kalırsa daha küçüklere de paranızın yettiğince bir şeyler alın dedim
bu akşam da evde oturmayın böylece hediyeyi vereme
1 yaş civarında yeme alışkanlıkları değişip yememe sorunu baş gösterirmiş sonra tekrar düzene girermiş sıkma canını
ah benim canım paşam ya... anlat bakim naptı tam olarak?
sölemiycem sölemiycem işte arasanda
QUOTE]
kıyamazsın sölersin :76:
bu akşam mecbur evdeyiz canım evi süslüycem. pastanın yanında ikram edeceklerimi hazırlıycaz annemle. iş çok yani. perşembe çalışırcam yine akşam üstü 4-5 gibi giderim sanırım.
ne sen soor ne ben anlatayım anlatırsam dün akşamı bir daha yaşarım canım
o kadar süt ve süt ürünü içeren mönüden yiyemediğine göre ne yidin???
bu arada şimdi 1 yaşına girince normale dönecek mi? bu alerji durumu
bu akşam mecbur evdeyiz canım evi süslüycem. pastanın yanında ikram edeceklerimi hazırlıycaz annemle. iş çok yani. perşembe çalışırcam yine akşam üstü 4-5 gibi giderim sanırım.
ne sen soor ne ben anlatayım anlatırsam dün akşamı bir daha yaşarım canım
ay süper olmuş bu
çok duygulandım ben yaaaa
ne zaman girdiler yaşlarına, ne çabuk geçti 1yıl
çok güzel canım yaa küçük kuzular büyüyorlar birer birer maaşallah
hadi ya o kadar çileden çıkardı yani... ah kuzum benim ah canım yaaa kimbilir neler geçiyor güzel kafasından
şimdiden kolay gelsin
ben gidiyorum
görüşürüz
ben gidiyorum
görüşürüz
çok güzel canım yaa küçük kuzular büyüyorlar birer birer maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?