2009 Aralık Anneleri

ben braun alacakken fakırın bır atesolcerını gordum ılk once bır arkadasıma hedıye aldım sonra oğlum ıçın-çok memnun kaldık ıkımızde.alından kulaktan olcuyr bırde bıberonun falan dısından olcum yapabılıyr ama onu hıç kullanmadı bılek sıstemı dururken kım onunla ugrasacak

teşekkürler ileticem...

gunaydın mı desem tunaydın mıı:44::26:

bize günaydın canım daha

mesajınız alındı

ama en saglıklısı su eczanelerde 1 tl ye satılan cıvalı derecelerdr evde mutlaka olmalı.bunuda belırteyım

ama en saglıklısı su eczanelerde 1 tl ye satılan cıvalı derecelerdr evde mutlaka olmalı.bunuda belırteyım

biliyorum bütün hekimler aynı şeyi söylüyor da işte uyku süresi dışında bu kadarcık bebelere o dereceyi nasıl tutturcaz sıkıntısı var? benimki çok hareketli mesela, kırılsa bir yanının kesilmesi olasığılı bir dert, cıvanın tenine değmesi ve soluması olasılığı ayrı bir dert o yüzden bir süre daha yaşasın kulaktan ölçmek

koltuk altına koyup bebegı kucagnda tasıyacksın canım.senı anlayabılıyrm benımkınıde gorenler Allah sabır versın dıyr mobıl hayat cok rısklı bunlarla..sanada kolaylıklar dılıyrm

koltuk altına koyup bebegı kucagnda tasıyacksın canım.senı anlayabılıyrm benımkınıde gorenler Allah sabır versın dıyr mobıl hayat cok rısklı bunlarla..sanada kolaylıklar dılıyrm

aynen aynen aman canları sağolsun da sana da kolay gelsin üstelik senin şimdi ikinci de geliyor :18:

kızlar günaydın geçi ben 4 ye girdim geçmişin çoğunu okudum malum kız uyandı 1 saat meme keyfi yaptı bu arada geçmişe baktım okey oynadım yoksa uyukluyorum bu arada boynum mahvoluyor
ben microlife önermişti alışverişi yaptığımız yer onu aldık kulaktan ölçer memnunum gerçi hepsi 3 aşağı 5 yukarı aynı hafıznın güçlü olması benim için pek önemli değil
bige sevindim habere maşallah diyorum sizin okula başka birşey demiyorum

bu arada ben civalı termometreyi okuyana kadar kızın ateşi ya 40 olur yada benden ümidi keser kendi kendine düşer :78:

bu arada ben civalı termometreyi okuyana kadar kızın ateşi ya 40 olur yada benden ümidi keser kendi kendine düşer :78:

serseri

ya kızlar umut'un doğumgünü müziklerini hazırlıyorum da "sexbomb" uygunsuz kaçar di mi :86:

günaydın arkadaşlarım,

e tamam sizin okul alacakta biz ne yapacağız?
nevraya mı göndereceğiz?

ateş ölçere gelince 20 saniyede ölçen var bende chicconun
daha 1 kaç defa kullandım ama fena değil

18.yaş günü için belki uygun olur tatlım ama 1 için
( bu arada bana serseri diyenin ettiği lafa bak )

ben yanıma yandaş buldum diye dedimdi serseri diye

günaydın arkadaşlarım,

e tamam sizin okul alacakta biz ne yapacağız?
nevraya mı göndereceğiz?

günaydın canım
nevraya göndericez bizlere de bebelerin tulumlarını bir şekilde halletmek kaldı :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…