ben yanıma yandaş buldum diye dedimdi serseri diye
günaydın canım
nevraya göndericez bizlere de bebelerin tulumlarını bir şekilde halletmek kaldı :13:
20 saniye uzun yahu benimki tövbe tutmaz o kadar :44:
allahım allahım sabah sabah bu kadan iltifat beni bozar
:13:
ama bunlar sevgi sözcükleri yahu ben söylenen bir şeye güldüğümde hoşuma gittiğinde söylerim hayatta hoşlanmadığım insana kullanmadım
küsme küsme seviyozzzzz seni ondan
yoksa başka hiç bir amacımız yoktur melikemm:86:
günaydın kızlar nasılsınız bebişlerde iyidir umarım bugün yağmurun doğum günü iyiki doğdun yağmur...bende bugün biraz dip köşe temizliğe girişiyim diorum malum kaynana gelicek doğum günüde yaklaşıo zaten ben o zmna kadar 5kere daha yaparım ama :))))olsun yavaştan yapmazsam içim rahatlamıcak güneşide zor idare edicem ama bakalım odasına atıcam kaç dkka duracak
biz de halledelim biran önce
yok be canım ben sizin içinizi biliyom sevmiyorsunuz beni
günaydın kızlar nasılsınız bebişlerde iyidir umarım bugün yağmurun doğum günü iyiki doğdun yağmur...bende bugün biraz dip köşe temizliğe girişiyim diorum malum kaynana gelicek doğum günüde yaklaşıo zaten ben o zmna kadar 5kere daha yaparım ama :))))olsun yavaştan yapmazsam içim rahatlamıcak güneşide zor idare edicem ama bakalım odasına atıcam kaç dkka duracak
valla nilgünüm edelim de tulum işinin takibini mümkünse bir başka arkadaş yaparsa çok sevineceğim hem buranın koordinasyonu hem oğlanın doğumgünü... zırvalama riskim var
heeee şahsen bizzat kendim tiskiniyom senden
di mi kız nilkün sen de di mi
günaydın kolay gelsin
veli görüşmesine gidiyoooom
valla nilgünüm edelim de tulum işinin takibini mümkünse bir başka arkadaş yaparsa çok sevineceğim hem buranın koordinasyonu hem oğlanın doğumgünü... zırvalama riskim var
heeee şahsen bizzat kendim tiskiniyom senden
di mi kız nilkün sen de di mi
günaydın kolay gelsin
veli görüşmesine gidiyoooom
yettim dünürüm bak birine delü dedim bilemaaaaaaaa dünür gel bak bana neler dedi bu cadılar
bige süpper bi seçim 1yaş doğum günü şarkısı için
delüüüüüüü
yettim dünürüm bak birine delü dedim bilem
du ikisinede bi kafa atim a bakim bige
a bakim nilkün
al buda sana dünürüm
sağol canım sen de olmasan
bu arada bu smileylerin bazılarını bit kadar yapmışlar ben yaşlı bir kadınım göremiyorum :82:
evet yasemin de olmasa aramıza alıp yiycez seni:76:
mehtap kolay gelsin, 5 kere daha yapacaksın bu sefer az yap, üzme güneş kuzusunu
yasemin samsuna gitmişken doktor işini de hallet bari çatladık yaw meraktan
biz paraları nevraya gönderelim, oda havuzluhandan ben hallederim demişti, tulumlarıda öyle hallederiz işte
yerim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?