• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

SelamlAr herkese
Bugun yagmur nisanin d.gunu sandim burden yarinmis
Dogum gunu olan Tum bebislerin gunu kutlu olsun

Hadi bakalim cnmm bende merak ettim hayirlisi olsun
Net baglanmadi pelin telden yaziyorum zor oluyor
Efe cok sevimli neseli mas.herseyi anlamaya basladi
Haktan Mina nasil cok ozluyorum Burayi sizi

Fatma ve Azra Sultan geldi yanıma
çok sevindim walla

bızde senı gorduğumuze cook sevındıkk nilkünnnn,,azra sultan nasılda sarıldı sana
gunumuzu guzelleştırdın ve kolaylaştıdın valla canım cook saol,,tabee eşim adına da teşkur edeyım benı frenleyerek onunda cebını guzelleştırdın:9:

Hadi bakalim cnmm bende merak ettim hayirlisi olsun
Net baglanmadi pelin telden yaziyorum zor oluyor
Efe cok sevimli neseli mas.herseyi anlamaya basladi
Haktan Mina nasil cok ozluyorum Burayi sizi

Bizde seni ozlyrz mina iyi cnm
Bugun sucicegi asisi oldu sukur rahat atlattik artik herseyi anliyorlar valla masallahlari var bakislaru duruslari konusmalari anlamlandi resmen masallah hepsine

SelamlAr herkese
Bugun yagmur nisanin d.gunu sandim burden yarinmis
Dogum gunu olan Tum bebislerin gunu kutlu olsun

ayy yarın kızımın doğum günü ya gecen yıl bu saatlerde ne heyecanlıydım ya Allaha şükürki sağlıkla kavuştum kızıma pastamızı hazırladım daha mutfağı ayarlamam duş almam lazım arkadaş aradı öğlen gelceklermiş sabah mesai erken başlıcak anlaşılan bize iyi geceler çıkayım bn işleirmi halledeyim

2kez yazmisim
Pelin cozum bul bend zayiflamak istiyorumm
Kan testimde ca 125 die bi deger Yuksek cikti biraz kafam takildi kanser degeriymis bi dahaki ay yine bakilacak Kimseye soylemedim

pelın sabahları ebrunun platesı onerırım canım,,gerçekten 3 gunde vucut başlıyor calışmaya
bne bugun plates lastığıde aldım,,,bıde eve abur cubur doldurmıcam,,dışarı cıktığımda alırsam yerım ama evde olunca durup durup yıyırum
mesela suan yıne kaşıntım tuttu ama bışı yok gıdıp gelıp su ıçıyom bende:)amoouvvv mandalına yıyım barımm o da tatlıydı:52:

2kez yazmisim
Pelin cozum bul bend zayiflamak istiyorumm
Kan testimde ca 125 die bi deger Yuksek cikti biraz kafam takildi kanser degeriymis bi dahaki ay yine bakilacak Kimseye soylemedim

amann evlerden ırak olsun,,,
rabbım sağlık sıhhat versın butun hanelere
nıye bı daha kı ay bakılıyo canım anlayyamadım,,bı daahkı aya kadar onlem mı alınacak bışıler mı yapıcaksın değerı duşurmekk ıcın?

Cok gecmis olsun pelin iyi geceler size Mina daha da anliyordur surekli gelisiyorlar artik
Hic yurume niyeti yok benmkinin korkuyor denemiyor bile
Kolay gelsin canan Ne cabuk bir sene gecti yaa dogum gunu kutlu olsun yagmurumun hep yuzu gulsun omru boyunca Ilk kutlayan Ben olayim:1:

pelın başka topığe gıtme sen zaten ,oralarda yapamazsın:)
bak bız burda bırbırımıze ıyı gaz verırız bence,,burda sozleşelımiikurallar koyalım zayıflamak ısteyenler sozleşsın yanı
yada ZAYIFLAMAK ISTEYEN ARALIK ANNELERI BURAYA dıye bı topıc acalım,,
kendımı cook kararlı gordum zayıfla konusunda:)

Yok fatmacim bazi nedenlerle yukselebiliyormus o deger o yuzden yeniden bakilack simir testi de yapildi o da 17sinde cikacak Allah herkesi korusun o hastaliktan

bizde dün çok güzel bir doğumgünü kutladık.bugünde aşılarımızı olduk inşallah ateşsiz geçiririz.

sağlıklı, mutlu, uzun bir ömrü olsun sıkıntı yüzü görmesin inşallah küçük kuzu :16:

Ya simdide yuruyor ama dusmesin diye degil elleyip biryerleri kendine zarar vermesin diye tirsiyorum pesindeyim oturma odasindayken yatak odasina gittiginde pesinden gidecegim dimi ama ya ben psikopat degilim dimi :18:Gozden kaybolmaya yakina kadar bekliyorum cagiriyorum gelmiyor e gitmemek hata olmazmi

olur pelin... ben gidene kadar ..... yapmış diye acilde açıklama yapmaktansa "ben paranoyaktım hiç peşini bırakmadım" diye açıklama yapmayı tercih ederim ve tercih edilmeli

ayy yarın kızımın doğum günü ya gecen yıl bu saatlerde ne heyecanlıydım ya Allaha şükürki sağlıkla kavuştum kızıma pastamızı hazırladım daha mutfağı ayarlamam duş almam lazım arkadaş aradı öğlen gelceklermiş sabah mesai erken başlıcak anlaşılan bize iyi geceler çıkayım bn işleirmi halledeyim

İYİ DOĞDUN YAĞMUR NİSA
sağlıklı, huzurlu, mutlu, bereketli, uzun bir ömür diliyorum allah anandan babandan ayırmasın güzel kızım :71:

Yok fatmacim bazi nedenlerle yukselebiliyormus o deger o yuzden yeniden bakilack simir testi de yapildi o da 17sinde cikacak Allah herkesi korusun o hastaliktan

amin canım senin de ikincide temiz çıkacağına ben inanıyorum üzme kendini :34:

kızlar sibel mail atmış hemen fikirleri alayım da ileteyim lütfen
"bişey sorcam sen braunun ateşölçerini mi kullanıyodun. Şimdi üç çeşidi var sipariş vercem ama hangisinden memnundu kızlar hatırlayamadım. Bi braun thermoscan ateş ölçr var (129,90-tl) braun kulaktan ateş ölçer ırt4020var (109,90-tl) birde braun thermocan kulaktan ateşölçer 3020 var 89,90-tl) bi sorsana kızlara.. yada başka marka önerisi olan varsa.. sabahtan verimde siparişi öğleden sonar gelsin.. benim kuzunun dünden beri hafif ateşi var ölçemiyorum.. dişler geliyo mahfetti valla bizi bu sefer.."

veeeeeeeeeeee müjdemi isterim :62:
3-6 yaş grubundaki tüm çocuklara bugün sweatshirt alınıyorrrrrrrrr :66: okulu bir silkeledim para toplandı bugün öğlen iki arkadaş lcw'ye gidiyor :64:

Son düzenleme:
zayıflamak isteyen sevgili arkadaşlarım
her yediğinizin listesini yapın (hatta biliyorsanız karşısına kalorisini yazın) bunu bir ajandaya yapabilirsiniz ya da daha iyisiiii :28: BURAYA yazın :23: "dur" densin :45: yine birbirimizle yapalım işimizi :29:

ben braunun ateşölçerini kullanıyorum 109.90 olanı aldım hepsi aşağı yukarı aynı fark 129.90 da hafıza son 10 ateşi gsteriyor benim aldığım son ölçtüğünü hafızada tutuyo 89.90 olanın hafızası yok bide 129.90 olanın göstrgesi ışıklı durum budur yani ben 109.90 dan memnunum

Back
X