Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben braunun ateşölçerini kullanıyorum 109.90 olanı aldım hepsi aşağı yukarı aynı fark 129.90 da hafıza son 10 ateşi gsteriyor benim aldığım son ölçtüğünü hafızada tutuyo 89.90 olanın hafızası yok bide 129.90 olanın göstrgesi ışıklı durum budur yani ben 109.90 dan memnunum
gunaydın mı desem tunaydın mıı:44::26:
ben braun alacakken fakırın bır atesolcerını gordum ılk once bır arkadasıma hedıye aldım sonra oğlum ıçın-çok memnun kaldık ıkımızde.alından kulaktan olcuyr bırde bıberonun falan dısından olcum yapabılıyr ama onu hıç kullanmadı bılek sıstemı dururken kım onunla ugrasacak
ama en saglıklısı su eczanelerde 1 tl ye satılan cıvalı derecelerdr evde mutlaka olmalı.bunuda belırteyım![]()
koltuk altına koyup bebegı kucagnda tasıyacksın canım.senı anlayabılıyrm benımkınıde gorenler Allah sabır versın dıyrmobıl hayat cok rısklı bunlarla..sanada kolaylıklar dılıyrm
bu arada ben civalı termometreyi okuyana kadar kızın ateşi ya 40 olur yada benden ümidi keser kendi kendine düşer :78:
serseri
ya kızlar umut'un doğumgünü müziklerini hazırlıyorum da "sexbomb" uygunsuz kaçar di mi :86:
bu arada ben civalı termometreyi okuyana kadar kızın ateşi ya 40 olur yada benden ümidi keser kendi kendine düşer :78:
sencee????????????:81:serseri
ya kızlar umut'un doğumgünü müziklerini hazırlıyorum da "sexbomb" uygunsuz kaçar di mi :86:
18.yaş günü için belki uygun olur tatlım ama 1 için
( bu arada bana serseri diyenin ettiği lafa bak )
günaydın arkadaşlarım,
e tamam sizin okul alacakta biz ne yapacağız?
nevraya mı göndereceğiz?
ateş ölçere gelince 20 saniyede ölçen var bende chicconun
daha 1 kaç defa kullandım ama fena değil
manyak![]()
ben yanıma yandaş buldum diye dedimdi serseri diye
günaydın canım
nevraya göndericez bizlere de bebelerin tulumlarını bir şekilde halletmek kaldı :13:
allahım allahım sabah sabah bu kadan iltifat beni bozar![]()