2009 Aralık Anneleri

amin ebrucum çok sağol
oh çok şükür maşallah diyelim duruyomu artık arabada canberk

en iyisi bu ebru
vakti gelmeden başlama bencede

Duruyor artık çok şükür Yasemin halen çok memnun olmasa da halinden eskisi gibi psikopata bağlamıyor en azından.

Haktan ında azıcık hırıltısı kalmış herhalde o da geçer inşallah merak etme tamamen iyileşmeleri zaman alıyor işte böyle.

Yok yok başlamayacağım herhalde her sabah oğluşumun yanımda uyanmasını, kalkıp şaşkın şaşkın oturmasını, bana bakıp elleriyle bitti yapıp( uykusu bitmiş herhalde uyanınca böyle yapıyor bu aralar) kafasını göğsüme dayamasını sadece haftada bir kere görebileceğim başladıktan sonra ve her gün bu düşünceyle uyanıyorum çok zor çok. ama ne yapalım her şey onların daha iyi bir hayat sürebilmesi için.
Ya da bilemiyorum böyle söyleleyerek kendimizi mi kandırıyoruz ama birkaç yıl sonra bize olan bağımlılıkları da azalacak sosyalleşmeye başlayacaklar kreşti okuldu su gibi gececek yıllar. Zor olan şu bir iki yıl işte. Amanın biri beni durdursun kaptırdım gidiyorum çenem düştü bu konular açılınca yine.

bizde dün çok güzel bir doğumgünü kutladık.bugünde aşılarımızı olduk inşallah ateşsiz geçiririz.

oh hepsi hallolmuş,
doğumgününüz kutlu olsun mutlu olsun
upuzuuuuuuuuuuun ömrünüz olsun sağlıklı sıhhatli inşallah
bizde sorun olmadı rahat geçti aşı yaptırdığımız gün inşallah sizdede olmaz

hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun, bizim nilay kocaman o bile oynadı masayla
hatta her gelen büyük küçük farketmedi her gelen bi el attı

iyi akşamlar meral kaçıyooooooorrrrrrrr

güe güle meralim
öperim öycü kuzusunu

durma bence tam gaz devam

nilgün canım gökayında doğum günü kutlu olsun.inşallah sağlık afiyetle büyütürüz.zaman hem çabuk geçiyor hem geçmiyor değil mi

nilgün canım gökayında doğum günü kutlu olsun.inşallah sağlık afiyetle büyütürüz.zaman hem çabuk geçiyor hem geçmiyor değil mi

inşallah canım çok tşk ederim,
evet geriye dönüp bakınca çabuk geçiyor
ama şimdi bana geçmiyor mesela
bugün dakikalar 100 saniye üzerinden hesaplanıyor zannımca

bizde dün çok güzel bir doğumgünü kutladık.bugünde aşılarımızı olduk inşallah ateşsiz geçiririz.
Doğum gününüz kutlu olsun aşı gününüzün gecesini de kolayca geçirirsiniz inşallah.

Müzeyyen, bildiğim kadarıyla chicconunkinde sadece italyanca ve ingilizce seceneği var. Benim de chicco daha hoşuma gitmişti fisher price ggöre ama öyle olunca almak istemedim.

Ya simdide yuruyor ama dusmesin diye degil elleyip biryerleri kendine zarar vermesin diye tirsiyorum pesindeyim oturma odasindayken yatak odasina gittiginde pesinden gidecegim dimi ama ya ben psikopat degilim dimi :18:Gozden kaybolmaya yakina kadar bekliyorum cagiriyorum gelmiyor e gitmemek hata olmazmi

Son düzenleme:
herkese slm geçmişe bakamıcam kalamıcamda dün benim sıpa gece ikide bi kalktı sabah altıya kadar uyutamadık enginle.. sanırım dişten.. bugnde çok huysuzdu akşam inşallah kabus bi gece daha geçirmeyiz. valla bügün işte hatalı işlemim patladı.. ben hiç dayanamıyorum uykusuzluğa şaftım kayıyo. hadi kızlar iyi bakın kendinize..

Ay sibel cok zor valla o halde ise gtmek allah yardimcin olsun insallah bugun uyurda biraz kendine gelirsin

Pelinciğim çok kısa bir zaman sonra bu endişelerden kurtulacaksın merak etme ancak tabi ki özellikle de başka bir odaya gittiği zaman peşinde olacağız yalnız bırakamayacağız uzun bir süre daha. Akla hayale gelmedik işler becerebiliyorlar bir sn de çünkü.

Aynen sibel bizde 3 gecedir uykusuzuz 2-5nobeti var niye boyle anlamadim oluyoeum uykusuzluktan
Birbirini mi dusunuyo bunlar gece oturup yoksa

Dogum günü olan bebişlerin dogum günü kutlu olsun gecmişi okuyamadım umarım herkesler iyidir kızı uyuttum hemen yatacam yarın iş yeride cok yogun gitmek istemiyorum bugün dr gözüktüm dahiliyeci tahliler yaptı sinüs flimi falan cekti basagrısına benlik degil nörolojiye bir gözük dedi canım sıkıldı bizimhastanedede yok artık süt izninde gidecem izin alamam bu aralar cünkü

Ay ebru etkilemek istemyrm artik minayi dusmesin diye cok etkilendi benden ama etkilemeyeyim diyede birakamam ki hay allahim nasil bir duygu bu annelik sukurler olsun yasatti bize rabbim o ayri tabi

zor ya çalışan anne olmak gerçekten(((
ama bir yandanda iyi
yavruna herşeyin en güzelini verebilmek için zorluk çekmemesi için çalışıyosun
çocuklar kolay alışırlar, senin için daha zor olur zaman alır ama alışırsın ebrucum
allahım tüm annelere tabi ama özellikle çalışan annelere yardımcı olsun

Yasee cinsiyet belli oldumu metal ettiiimm
nazan canııım ne zamandır görüşemiyoruzhaftama girdim
perşembe gideyim diyorum kontrole belki belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…