amin ebrucum çok sağol
oh çok şükür maşallah diyelim duruyomu artık arabada canberk
en iyisi bu ebru
vakti gelmeden başlama bencede
bizde dün çok güzel bir doğumgünü kutladık.bugünde aşılarımızı olduk inşallah ateşsiz geçiririz.
hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun, bizim nilay kocaman o bile oynadı masaylaeşimle karara vardık sonunda aktivite masası alacağım ama ya fisher price ya da chicco. chicco da ingilizce veya italyanca dil seçeneğide varmış. bakalım türkçe-ingilizce şeklindeyse onu alırım büyük ihtimalle. e bebek te ikisi de var çıkışta bakıp karar vereceğiz. neyse aldıktan sonra eve gidince muhtemelen dayanamam veririm açar oğluşlar. fırsat bulursam yazarım. henüz doğumgünü hediyesi almamış olanlara fikir olur.
iyi akşamlar meral kaçıyooooooorrrrrrrr
Duruyor artık çok şükür Yasemin halen çok memnun olmasa da halinden eskisi gibi psikopata bağlamıyor en azından.
Haktan ında azıcık hırıltısı kalmış herhalde o da geçer inşallah merak etme tamamen iyileşmeleri zaman alıyor işte böyle.
Yok yok başlamayacağım herhalde her sabah oğluşumun yanımda uyanmasını, kalkıp şaşkın şaşkın oturmasını, bana bakıp elleriyle bitti yapıp( uykusu bitmiş herhalde uyanınca böyle yapıyor bu aralar) kafasını göğsüme dayamasını sadece haftada bir kere görebileceğim başladıktan sonra ve her gün bu düşünceyle uyanıyorum çok zor çok. ama ne yapalım her şey onların daha iyi bir hayat sürebilmesi için.
Ya da bilemiyorum böyle söyleleyerek kendimizi mi kandırıyoruz ama birkaç yıl sonra bize olan bağımlılıkları da azalacak sosyalleşmeye başlayacaklar kreşti okuldu su gibi gececek yıllar. Zor olan şu bir iki yıl işte. Amanın biri beni durdursun kaptırdım gidiyorum çenem düştü bu konular açılınca yine.
oh hepsi hallolmuş,
doğumgününüz kutlu olsun mutlu olsun
upuzuuuuuuuuuuun ömrünüz olsun sağlıklı sıhhatli inşallah
bizde sorun olmadı rahat geçti aşı yaptırdığımız gün inşallah sizdede olmaz
hadi bakalım şimdiden hayırlı olsun, bizim nilay kocaman o bile oynadı masayla
hatta her gelen büyük küçük farketmedi her gelen bi el attı
güe güle meralim
öperim öycü kuzusunu
nilgün canım gökayında doğum günü kutlu olsun.inşallah sağlık afiyetle büyütürüz.zaman hem çabuk geçiyor hem geçmiyor değil mi
Doğum gününüz kutlu olsun aşı gününüzün gecesini de kolayca geçirirsiniz inşallah.bizde dün çok güzel bir doğumgünü kutladık.bugünde aşılarımızı olduk inşallah ateşsiz geçiririz.
Müzeyyen, bildiğim kadarıyla chicconunkinde sadece italyanca ve ingilizce seceneği var. Benim de chicco daha hoşuma gitmişti fisher price ggöre ama öyle olunca almak istemedim.eşimle karara vardık sonunda aktivite masası alacağım ama ya fisher price ya da chicco. chicco da ingilizce veya italyanca dil seçeneğide varmış. bakalım türkçe-ingilizce şeklindeyse onu alırım büyük ihtimalle. e bebek te ikisi de var çıkışta bakıp karar vereceğiz. neyse aldıktan sonra eve gidince muhtemelen dayanamam veririm açar oğluşlar. fırsat bulursam yazarım. henüz doğumgünü hediyesi almamış olanlara fikir olur.
bizde dün çok güzel bir doğumgünü kutladık.bugünde aşılarımızı olduk inşallah ateşsiz geçiririz.
Ay sibel cok zor valla o halde ise gtmek allah yardimcin olsun insallah bugun uyurda biraz kendine gelirsinherkese slm geçmişe bakamıcam kalamıcamda dün benim sıpa gece ikide bi kalktı sabah altıya kadar uyutamadık enginle.. sanırım dişten.. bugnde çok huysuzdu akşam inşallah kabus bi gece daha geçirmeyiz. valla bügün işte hatalı işlemim patladı.. ben hiç dayanamıyorum uykusuzluğa şaftım kayıyo. hadi kızlar iyi bakın kendinize..
Ya simdide yuruyor ama dusmesin diye degil elleyip biryerleri kendine zarar vermesin diye tirsiyorum pesindeyim oturma odasindayken yatak odasina gittiginde pesinden gidecegim dimi ama ya ben psikopat degilim dimi :18:Gozden kaybolmaya yakina kadar bekliyorum cagiriyorum gelmiyor e gitmemek hata olmazmi
Duruyor artık çok şükür Yasemin halen çok memnun olmasa da halinden eskisi gibi psikopata bağlamıyor en azından.
Haktan ında azıcık hırıltısı kalmış herhalde o da geçer inşallah merak etme tamamen iyileşmeleri zaman alıyor işte böyle.
Yok yok başlamayacağım herhalde her sabah oğluşumun yanımda uyanmasını, kalkıp şaşkın şaşkın oturmasını, bana bakıp elleriyle bitti yapıp( uykusu bitmiş herhalde uyanınca böyle yapıyor bu aralar) kafasını göğsüme dayamasını sadece haftada bir kere görebileceğim başladıktan sonra ve her gün bu düşünceyle uyanıyorum çok zor çok. ama ne yapalım her şey onların daha iyi bir hayat sürebilmesi için.
Ya da bilemiyorum böyle söyleleyerek kendimizi mi kandırıyoruz ama birkaç yıl sonra bize olan bağımlılıkları da azalacak sosyalleşmeye başlayacaklar kreşti okuldu su gibi gececek yıllar. Zor olan şu haftalıktı son gitmemde belli değildi cinsiyeti
şimdi bir iki yıl işte. Amanın biri beni durdursun kaptırdım gidiyorum çenem düştü bu konular açılınca yine.
nazan canııım ne zamandır görüşemiyoruzhaftama girdimYasee cinsiyet belli oldumu metal ettiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?